Baby.nb1 Kod mene suprotno,danas sam bas uspavana nekako
. Zato sam jucer bila puna energije,samo sam trazila po vani sta cu cackat. Danas nema sunca i ja odmah pospana .
Moja sreca sto nemam mucnine,samo ponekad ono kao malo nesto.
A mene vec duze drzi da bi jela samo peciva sa sirom i spekom,valjda bi ih tonu mogla.
Evo da se i ja javim, nadam se da ne smeta da vam se pridruzim :)
Uspila sam nesto procitat ostale cu vec pohvatat.
Ja sam evo trudna 6 tjedana. Ovo mi je treca trudnoca. Prva missed ab :( , druga uz hrpu problema uspijela izgurat do termina i rodila predivnu curicu i sad sam opet trudna. U sto briga sam, u strahu uuh.
Bila sam na pregledu s 5+2 naravno nista extra nije ni moga vidit ali kao da je sve okej za te tjedne. Dao, mi trudnicku, izvadila krv, tlak itd.
Od simptoma samo nenormalno bolne grudi i iscjedak. A tako mi je i u prosloj bilo.
Eto nadam se da ce sve bit u redu! Sljedeci pregled mi je tek 19.4 umrit cu do tad 😂
Vidim da je neko pisao da ima hematom ja sam imala i prosoj T pa ako imate pitanja slobodno pitajte.
Ljetna_dama mi smo tu isto trudne. Jesi vec bila na pregledu? Kako se osjeca
Nisam jos,tek 4.4.idem,od dana do dana ovisi. Ali u cjelini je ok,znaju me bolit ledja jako ako sam sagnuta malo duze. I cice me ubijaju doslovnoi isto kao ti dosta jak iscjedak imam.
Ma sve ce bit u redu samo pozitiva
Baby.nb1 uspjela sii hvala ti za upute za kombinirani ne sjećam se jesam ti već zahvalila
Konacno 😂😊 ma nema na cemu, I ja sam bila zbunjena s tim kombiniranim, jedni pisunplaca se, drugi pisu ne placa se, treba se narucit, ne treba... ludnica 😂
url=https://lilypie.com]
. Zato sam jucer bila puna energije,samo sam trazila po vani sta cu cackat. Danas nema sunca i ja odmah pospana.
A mene vec duze drzi da bi jela samo peciva sa sirom i spekom,valjda bi ih tonu mogla.
Pa I mene cudi ova moja euforija s obzirom da je vani tako bez veze, ali valjda hormoni 😁
Bome I meni se samo slane I konkretne stvari jedu. Sva sreca pa me ne vuce za slatkim I za glupostima... doduse jesam jedno tri dana za redom isla po sladoled
url=https://lilypie.com]
. Zato sam jucer bila puna energije,samo sam trazila po vani sta cu cackat. Danas nema sunca i ja odmah pospana.
Pa I mene cudi ova moja euforija s obzirom da je vani tako bez veze, ali valjda hormoni 😁
Bome I meni se samo slane I konkretne stvari jedu. Sva sreca pa me ne vuce za slatkim I za glupostima… doduse jesam jedno tri dana za redom isla po sladoled
Jao ja isto samo za slano,a od slatkog sam nasla one krem jogurte sa okusom kave i drugi od stracatelle.To obavezno svaki dan moram jer me kriza uhvati.
A za po vani samo bi setala i nest radila,al mi dragi bas i neda nesto previse radit,pa se moram sitnicama zadovoljit.
Jutro curke, lezim tek 4 dana i vec me sve boli, nadam sd da ce taj hematom brzo otic..cula sam da treba mirovat dok beba ne preraste taj hematom.. Uh.. Jel koja na komplikacijama mozda.. Sto mi treba sve od papira..znam za doznaku, prosjek placa, i kopija ugovra.. Jel to sve?
Ma je li se mi druzimo na jesenskim 2016 na fbu?
Malac je L?
Meni je doktor rekao za hematom da ce se apsorbirati ali ne znam kako ide kad prokrvaris onda valjda izade?
Ja se sve nekako nadobudno nadam da ce do sljedeceg pregleda nestati.
Meni je teta na hzzo-u rekla da treba preslika osobne, tekuceg, potvrda o placi? I doznaku.
Doduse neki dan me uhvatilo ludilo da nest radim,pa sam cijeli jedan zid iscrtala u boravku. 5 sati sam ga radila,al mislim da necu tako skoro nesto takvo puno radit jer su me ledja ubijala. Probat cu sliku stavit
Pozdrav curke.. evo ni mene nije bilo par dana ovdje i vidim da ima dosta novih curka- dobrodosle, bit ce pravi baby boom na jesen 😂
Ja sam jutros isla u petrovu vadit krv za krvnu grupu i predat uzorak za urinokulturu… Haos kakva je tamoo guzva strasno.. al dobro trebalo je i to obaviti.. od simptoma vise nemam ama bas nista a iduca kontrola je tek 11.4. Nikako proci vrijeme
Daj mi reci sto su ti rekli kad su nalazi od urinokulture gotovi? Ja cu sutra ic UK predat, al mene su poslali u baruna filipovica, kod ilice sa predam. 😐
Pitala me da li sama želim pokupiti nalaze ili da mi ih pošalju mailom… Naravno da sam rekla da mi ih pošalju i rekla je da su gotovi u utorak..
Oo pa super, nadam se da istu praksu imaju u b.filipovica. tnx
Samo da ti javim da je meni nalaz upravo došao... znači sutradan
Za komplikacije treba er-1 obrazac sa 6 zadnjih placa, doznake, kopije osobne, zdravstvene i tekuceg.
Sortiraj odgovore
Najstariji