Ljetna_dama, ja volim ribu i jedem ju obavezno jednom tjedno, tata nabavi domaću frišku i bude odlična! Budući da mi je sad slabo, neznam bas kako će mi ići bakalar.
Cure, gdje ste za Uskrs? Sami doma, idete kod roditelja/rodbine na ručak?
Mi cemo doma sa curama, nekako nam je to najbolje. Svekar je tu, vjerovatno ce doći šogorica sa mužem i curicom.
Samo neznam kako cemo izvest na Uskrs ujutro traženje pisanica i gnijezda po vani ako bude kise 🤔
Mi smo sami nas troje. Zivimo 1600km daleko od rodbine, roditelja...
Danas nam je riba na meniu jedva cekam 😍
Danas pecem sirnicu i bojamo jaja jer nam je sutra u 1 posveta u crkvi :)
Kolace necu pravit jer nismo neki veliki ljubitelji pa samo na kraju pobacam.
Za uskrs cemo prsut, sir i francusku, juhu, janjetinu i krompire, salatu.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Mi cemo doma sa curama, nekako nam je to najbolje. Svekar je tu, vjerovatno ce doći šogorica sa mužem i curicom.
Samo neznam kako cemo izvest na Uskrs ujutro traženje pisanica i gnijezda po vani ako bude kise 🤔
Mi cemo maloj sakrit po kuci jer nemamo vrt a i ako vam bude kisa mislim da je to samo jos dodatna zabava za djecu. Ne mislim sad bas ako bude nevrijeme 😂
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja imam sreće što mm ima slobodan vikend, inače radi dnevne i noćne smjene, tako da ćemo subotu provesti doma, na uskrs ćemo ručati doma i onda malo u goste, jer mi se ne da dugo sjediti negdje, a i tjerat će ne redom gdje god da odemo da jedem, a nikada se nisam voljela pretrpavati hranom, a sad pogotovo.
Teta90 app se zove trudnoća i razvoj bebe i piše da plod u 14.tj može biti velik čitavih 12,5cm...
Koje vi aplikacije koristite?
Gricko3 moglo bi biti zanimljivo, u pravu si. Vidjet ćemo kakvo ce biti jos.
petrapp2605 jao to ni ja nevolim za blagdane, gdje kod dodjes samo jedi, pa nemojte jos ici itd...
Al opet i sama sam takva kad meni netko dodje 😁
Moj isto radi u tri smj pa malo zeznuto, sutra je doma pa u utorak u treću. Bar nesto, malo duže ce bit doma poslije Uskrsa
Ja sma malo pretjerala al u svakoj nepta drugo nađem.. Realno 2 koristim.. Trudnoča i razvoj bebe(to je od ringeraja stranice) pregnancy +, pregnancy caledar, baby center tu slikam tjedno stomak samo.. 289days i pregnancy 😂😂
Malo da se maknemo od kolača i Uskrsa.. Zaručnik mi je pomorac ide na brod lutrija je hoće doć do poroda i prijave u matični ured djeteta.. E sad čuli smo da se mora otići ranije tj dok ne ode na brod i napraviti zapisnik da je on otac da će dijete nosit njegovo prezime.. Ime muško i žensko staviti pa da to bude spremno u slučaju da on nije tu.. Ima li koja mama da je to prošla.. Vidim da vas ima dosta s mora..
cristyy super je app, meni pokazuje da je mrvica kao zrno riže, 7-9 mm 🤗
veks - testovi koje spominješ su ti jako skupi. Ja sam isto razmišljala o njima i onda sam si postavila pitanje "Što bi meni taj podatak značio?" Apsolutno ništa. Ako je trisomija na drugim kromosomima osim 21, velike su šanse da se beba neće niti roditi, a ako je trisomija na 21. kromosomu, što bi značio Down sindrom - opet, s kakvim se teškim malformacijama djeca rađaju, to je još najmanje zlo, a druge malformacije se čak niti ne mogu utvrditi tim testovima. Mene je moj liječnik uputio na kombinirani probir, baš sam jučer išla, a opet, ni taj podatak ne govori baš puno. Govori kolika je vjerojatnost da se rodi dijete sa trisomijom (Npr 1:100, 1:1000 i sl) i to je čisto podatak za liječnika da on zna da mora pojačano pratiti trudnoću. Ja nisam ništa platila taj kombinirani probir. Išla sam na UZV, izmjerio je nuhalni nabor i naveo vidljivu nosnu kost i unutar 24 sata sa uputnicom sam išla vaditi krv (jako je bitno da je unutar 24 sata) i nisam platila ništa .
Naravno, svatko ima pravo na svoj stav, ali po meni bolje možda ići na kombinirani probir, pa tek onda ako ti ispadne visok rizik i ako ti je taj podatak potreban za tvoj mir, onda idi na ove skupe testove.
Sortiraj odgovore
Najstariji