Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    30. Ožujak 2018. 10:43

Ljetna_dama

cristyy super je app, meni pokazuje da je mrvica kao zrno riže, 7-9 mm 🤗

Meni je na uzv u 7.tj bilo 9 mm i otkucaji srca su se pojavili.
    Razlika u veličini je možda jer neke app mjere i dužinu nogica, dok druge od glave do guze.

30. Ožujak 2018. 10:48

Princess - imam jednu prijateljicu koja nema štitnjaču pa je rodila zdravo dijete, imam drugu koja ima Hashimoto - isto, zdravi dečkić, treća sa kroničnom upalom štitnjače - dečkić sad ima 7g i najbolji je učenik u razredu :-) Hožu reći, ne brini - ima ih koje imaju puno gora stanja sa štitnjačom u trudnoći pa je sve u redu. Smiri se jer stres može više naštetiti bebi, a liječenje bilo kakvih stanja štitnjače je danas puuuuuno naprednije. Sve će biti u redu  

30. Ožujak 2018. 10:50

christyy

Teta90 app se zove trudnoća i razvoj bebe i piše da plod u 14.tj može biti velik čitavih 12,5cm…

Koje vi aplikacije koristite?

What to expect i Baby Bump

Isssa
    30. Ožujak 2018. 10:57

Moj mališan je u 13 tjedanu bio od glave do trtice 6 cm, a u 16 tjednu 14 cm 😍

Isssa
    30. Ožujak 2018. 10:59

Pliva zdravlje mi je najtočnija za veličinu bebe u određenom tjednu, pa pogledajte tamo 😀

30. Ožujak 2018. 11:01

christyy

garavusa005

Teta 90, drago mi je zbog pregleda

Christyy meni je 9.3. beba bila 3.14cm, a nakon 19 dana duplo veća. Sada će početi rasti bebe i naši trbuščići puno brže. Nuhalni mi je bio 1,5mm, nosna kost vidljiva, danas sam izvadila krv za probir. Kako si ti sa simptomima? Jel štood lakše?

Ja nemam uopće više simptoma ali su mi sise narasle za 2 puna broja… od jedinice sad nosim bas dobru trojku… i trbuh mi je svaki dan drugačiji.. jedan dan kao da i nisam trudna drugi dan bude napuhan kao da sam u 6.mj hahah. Nama je 15.03. nuhalni bio 0,nešto mm i rekao je da je to super a beba je bila 4,81cm… Imam app na mobitelu koja svaki tjedan prati razvoj i piše da će nam u ovom tjednu beba biti 12,5cm

Hahahah, meni su dogurale do pune dvojke  ali nisu mi toliko bolne koliko druge trudnice pišu. A što se trbuščića tiče. Ujutro kao da nisam trudna a što se dan primiče kraju to je sve veći i veći  Recimo ovako - u 7 ujutro sam u 3mjesecu trudnoće, u 7 navečer sam u 5mjesecu trudnoće. Meni će sutra prebaciti na idući tjedan i na Baby Bumpu će mi pisati 7,4cm. What to expect uspoređuje sa voćem tako da kaže da će idući tjedan biti velika breskva, a tek sutra ću vidjeti koliko bi otprilike mjerio. A na lilypie dolje na traci piše već sad 7,5cm. Kaže da sada beba raste tako brzo da u 3 tjedna udvostruči veličinu. Tko se nije počeo mazati protiv strija sad je pravo vrijeme :-)

Baby.nb1
    30. Ožujak 2018. 11:29

Pozdrav curke! Kad god idem citati sta ste pisale apetit mi proradi 😁 ona euforija od jucer je prosla, dapace danas se probudila ko mrgud I s glavoboljom...
     Mi cemo za Uskrs kod mojih, bas se veselim jer smo zadnjih nekoliko isli kod suprugovih posto zive dalje pa ih ne vidi tako cesto... mislim da ce se bebice iznenadit za Uskrs kad krenemo haracit po stolu. Bit ce, ne znam sta se danas desava, al klopa je zakon 😂
    A od aplikacija imam tri, ovia pregnancy, baby center I pregnancy calendar 😂😂 al nekako mi je ovia najdraza... 
    Sretno s pregledima danas ❤

url=https://lilypie.com]

• Princess_
    30. Ožujak 2018. 11:54

petrapp2605

Jutro cure, sretno na današnjim pregledima. Princess ne brini, i moja štitnjača je podivljala u trudnoći pa sam i ja dobila tabletice, za koji dan moramo ić ponoviti nalaz. Ne kaže se bezveze da je trudnoća drugo stanje, toliko stvari se promijeni dok se ni ne okreneš.
    Planovi za danas, moram malo vježbati vježbe što mi je fizioterapeut preporučio da me ne bole leđa toliko, a onda ćemo vidjeti. Možda ću napraviti koji kolač, ali nekako sam više zagrijana da napravim francusku (obožavam ju). Jutros sam se probudila s par grčeva, al pošto su se širili prema preponama pretpostavljam da je to maternica i nije dugo trajalo.

Vec mi je lakse kada me utjesitee drage moje i hvala sto ste tuu 😊💖

• Princess_
    30. Ožujak 2018. 11:57

Najgore mi je kada procitah da utice na bebin intelekt 😕 A prvi mi je bebac ali hvala ti na ovim informacijama od danas cu da uzivam i da se ne brinem toliko jer imam vaas a idemo u ponedjljak vidjeti bebicuu 😊😊 Hvalaaaa dragaa punooo 💕💕

petrapp2605
    30. Ožujak 2018. 12:42

Princess_

Najgore mi je kada procitah da utice na bebin intelekt 😕 A prvi mi je bebac ali hvala ti na ovim informacijama od danas cu da uzivam i da se ne brinem toliko jer imam vaas a idemo u ponedjljak vidjeti bebicuu 😊😊 Hvalaaaa dragaa punooo 💕💕

U kojem si tjednu? Da uživaj što više možeš, to je najbolje za bebača 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.