Pozdrav svima,nova sam ovdje.
Malo o meni… imam vec dvije cure,jednu 9 god,jednu od 7 i pol. Ovo mi je treca trudnoca.
Ja se nadam da cemo se lijepo druziti i dijeliti savjete i biti podrska jedna drugoj.
Nisam sve procitala na forumu,ali budem kroz dan.
Uglavnom samo sam se htjela javiti cisto da se upoznamo.
Ti si vec iskusna mama! 😊 u kojem si tjednu sad?
Sa njih dvije iskustvo za ove vece zvrkove,da.
Al iskreno malo me strah kad dodje bebica kako cu,
znas onaj strah da si sve zaboravila.

Jutro curke, lezim tek 4 dana i vec me sve boli, nadam sd da ce taj hematom brzo otic..cula sam da treba mirovat dok beba ne preraste taj hematom.. Uh.. Jel koja na komplikacijama mozda.. Sto mi treba sve od papira..znam za doznaku, prosjek placa, i kopija ugovra.. Jel to sve?
Ulogirajte se na lilypie, odaberite dizajn koji želite, tamo ga pospremite, i onda odete na forums pseudo html, i taj kopirajte, i zaljepite na profil na klokanici tamo di piše potpis

Jutro curke, lezim tek 4 dana i vec me sve boli, nadam sd da ce taj hematom brzo otic..cula sam da treba mirovat dok beba ne preraste taj hematom.. Uh.. Jel koja na komplikacijama mozda.. Sto mi treba sve od papira..znam za doznaku, prosjek placa, i kopija ugovra.. Jel to sve?
Ja vec mjesec dana lezim i sve me zivo boli jesu ti rekli koliki ti je hematom? Jel ti krvari ili? Za komplikacije ne znam jer nisam u radnom odnosu .. A za Lilypie odete na stranicu i prijavite se i pratite korake, birate stickere, poslije ce vam se pokazati kod, tamo kliknete na forums pa ispod na pseudoHTML i kopirajte taj tekst i zaljepite u vas potpis na klokanici, to vam je u postavkama ... Valjda sam dobro objasnila

Dobrodosle sve nove curke!
Nadam se da ste sve dobro, da mucnine ne zezaju! Ja sam se danas probudila puna neke pozitive 😊😊 I s nevjerojatnom zeljom za pire krumpirom 😂😂😁
Hvala na uputstvima za lillypie, valjda sam konacno uspjela

url=https://lilypie.com]
Baby.nb1 uspjela si i hvala ti za upute za kombinirani ne sjećam se jesam ti već zahvalila

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji