Jutro curke, lezim tek 4 dana i vec me sve boli, nadam sd da ce taj hematom brzo otic..cula sam da treba mirovat dok beba ne preraste taj hematom.. Uh.. Jel koja na komplikacijama mozda.. Sto mi treba sve od papira..znam za doznaku, prosjek placa, i kopija ugovra.. Jel to sve?
Ulogirajte se na lilypie, odaberite dizajn koji želite, tamo ga pospremite, i onda odete na forums pseudo html, i taj kopirajte, i zaljepite na profil na klokanici tamo di piše potpis
Jutro curke, lezim tek 4 dana i vec me sve boli, nadam sd da ce taj hematom brzo otic..cula sam da treba mirovat dok beba ne preraste taj hematom.. Uh.. Jel koja na komplikacijama mozda.. Sto mi treba sve od papira..znam za doznaku, prosjek placa, i kopija ugovra.. Jel to sve?
Ja vec mjesec dana lezim i sve me zivo boli jesu ti rekli koliki ti je hematom? Jel ti krvari ili? Za komplikacije ne znam jer nisam u radnom odnosu .. A za Lilypie odete na stranicu i prijavite se i pratite korake, birate stickere, poslije ce vam se pokazati kod, tamo kliknete na forums pa ispod na pseudoHTML i kopirajte taj tekst i zaljepite u vas potpis na klokanici, to vam je u postavkama ... Valjda sam dobro objasnila
Dobrodosle sve nove curke!
Nadam se da ste sve dobro, da mucnine ne zezaju! Ja sam se danas probudila puna neke pozitive 😊😊 I s nevjerojatnom zeljom za pire krumpirom 😂😂😁
Hvala na uputstvima za lillypie, valjda sam konacno uspjela
url=https://lilypie.com]
Baby.nb1 uspjela si i hvala ti za upute za kombinirani ne sjećam se jesam ti već zahvalila
Evo da se i ja javim, nadam se da ne smeta da vam se pridruzim :)
Uspila sam nesto procitat ostale cu vec pohvatat.
Ja sam evo trudna 6 tjedana. Ovo mi je treca trudnoca. Prva missed ab :( , druga uz hrpu problema uspijela izgurat do termina i rodila predivnu curicu i sad sam opet trudna. U sto briga sam, u strahu uuh.
Bila sam na pregledu s 5+2 naravno nista extra nije ni moga vidit ali kao da je sve okej za te tjedne. Dao, mi trudnicku, izvadila krv, tlak itd.
Od simptoma samo nenormalno bolne grudi i iscjedak. A tako mi je i u prosloj bilo.
Eto nadam se da ce sve bit u redu! Sljedeci pregled mi je tek 19.4 umrit cu do tad 😂
Vidim da je neko pisao da ima hematom ja sam imala i prosoj T pa ako imate pitanja slobodno pitajte.
Ljetna_dama mi smo tu isto trudne. Jesi vec bila na pregledu? Kako se osjecas?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji