Pozdrav svima,nova sam ovdje.
Malo o meni… imam vec dvije cure,jednu 9 god,jednu od 7 i pol. Ovo mi je treca trudnoca.
Ja se nadam da cemo se lijepo druziti i dijeliti savjete i biti podrska jedna drugoj.
Nisam sve procitala na forumu,ali budem kroz dan.
Uglavnom samo sam se htjela javiti cisto da se upoznamo.
Ti si vec iskusna mama! 😊 u kojem si tjednu sad?
Ljetna dama dobrodosla, koliko si trudna?
Meni je isto receno da trudnice ne placaju nista.
Teta90 sretno na pregledu!
A za rucak danas sto god muz smisli i skuha jao bas mi fali i kuhanje i ciscenje i setanje, ma sve, jedva cekam taj dan kad mi na pregledu kaze da napokon nema bestije hematoma
Dobro jutro!
Dija, drago mi je da si isla na pregled i da je sve u redu s bebicom! Kako si sada? Si ozdravila?
Danas mi je pregled oko 13h, javim se.
Još dosta kašljem, ali nadam se da će to do Uskrsa proći da barem mogu nećake otići vidjeti. Ali mučnina više nemam. Jeeeeej Hehe
Ljetna_dama dobrodošla!
Ja imam dopunsko, ali moja seka ne. Nedavno je rodila. Nije ništa posebno plaćala.
Osnovno osiguranje pokriva sve vezano za trudnoću, ali ako se slučajno desi nešto drugo, npr lom ruke, bubrežni kamenci ili nešto treće onda je potrebno dopunsko inače se sve plaća
Da, ja nisam ni napominjala da se ne pokriva onaj dio osiguranja koji nije vezan za trudnocu ;)
Mi idemo na rucak kod mojih, kad tata nadje svjezu ribu to ne odbijamo! Sutra smo tradicionalno na Veliki Petak kod muzeve none na bakalaru, tako da ova dva dana ne moramo nista kuhati :)
Pozdrav svim novim trudinicama u grupi! Evo mi smo danas odradili vađenje krvi za kontrolirani probir, prošetali se malo, al bome me bole križa
Ljetna_dama, dobrodosla! Jesi vec bila na pregledu, koji si tjedan?
Bruncili, imam dopunsko, ali sam takodjer cula da trudnice imaju pokriveno sve iz osnovnog, neznam..
Sad cu na prvi pregled 4.4. ,ali po mojoj racunici sam nekih 6-7 tj sad.
Pozdrav svima,nova sam ovdje.
Malo o meni… imam vec dvije cure,jednu 9 god,jednu od 7 i pol. Ovo mi je treca trudnoca.
Ja se nadam da cemo se lijepo druziti i dijeliti savjete i biti podrska jedna drugoj.
Nisam sve procitala na forumu,ali budem kroz dan.
Uglavnom samo sam se htjela javiti cisto da se upoznamo.
Ti si vec iskusna mama! 😊 u kojem si tjednu sad?
Sa njih dvije iskustvo za ove vece zvrkove,da.
Al iskreno malo me strah kad dodje bebica kako cu,
znas onaj strah da si sve zaboravila.
Sortiraj odgovore
Najstariji