Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Violet
    24. Siječanj 2018. 08:34

Dobro jutro cure :) 
    Meni od jutra osjecaj u stomaku kao da cu dobit, uopce nije ugodno. 
    U prvoj trudnoci sam podrazumijevala da je sve ok, nikad ni pomislila da nesto  ne stima a sad jedva cekam vidjet srceko koje kuca pa da se smirim

Jane_Doe
    24. Siječanj 2018. 09:32

jutro cure.. 
    ja sam jutros bas lose i bas sam nervozna. jedva cekam pregled sutra da napokon disem na miru..

24. Siječanj 2018. 10:01

Jutro,  evo prijavljujem neku  laganu mučninu u ovom  trenutku...  Nekako  imam osjecaj da je ovaj put sve ok s bebom..  Nadam se da me osjecaj  ne vara.. 😊

• pandica1805
    24. Siječanj 2018. 10:19

Bokic trudnice moje
    Pa ja nikako da se javim. Mali mi je prehladen pa lose spava i tako.
    Bila kod dr ali ona ima uzasnu opremu kaze vidi gestacijsku ali je plod jako sitan. Ma znala sam odmah da ona nece nista vidjet. Jedva cekam iduci tjedan da idem kod svoje dr u njemacku. Mucnine hvala bogu nemam ali mi prije spavanja bude onak slabo.
    Sto se tice hrane meni su u prosloj trudnoci isito rekli joj ne sir ne sunku ovo ono ma sve sam jela i sad sve jedem. Cokolada mi bas godi i pojedem pol cokolade svaki dan hehe

• Violet
    24. Siječanj 2018. 11:31

Pandice koliko ti je star malac? Sorry ak si vec spomenula.
    Nego mame jel ima koja da doji u trudnoci? Moj mali je totalni ovisnik, a odkad sam saznala da sam trudna je jos gore, stalno me navlaci. Poklopili se i zubi i sto smo doma zadnjih dva tjedna, ali jel moguce da mi mlijeko slabi ili da on kuzi da se nest dogadja?
    Inace mi je super dojenje al me sad vec pocelo opterecivat, navlaci me za majicu gdje god da jesmo

• pandica1805
    24. Siječanj 2018. 12:12

Violet sad ce 9mj :)
    Ne bi rekla da ti mlijeko vec slabi ali sigurno da pocinje polako biti drugacije. Znas i sama da se za drugu bebu stvara kolostrum a to nije toliko jako za veliku bebu. Mozda grijesim al eto... samo moje misljenje.. hmm

Jane_Doe
    24. Siječanj 2018. 12:22

ne vjerujem da mlijeko slabi, mozda je drugacijeg okusa ali ne vjerujem da slabi.. vjerojatno je to sto si rekla, zubi + sto ste doma pa vise trazi i tebe i sisu kao utjehu 
    ja ne dojim vec skoro godinu dana ali imali smo faze kad je vec bila "velika" pa je svejedno znala stalno navlacit..
    ima zena koje doje i veliku djecu i bebe u isto vrijeme i mlijeko se prilagodi i jednom i drugom.. a ima i onih zena koje jednostavno prestanu dojiti u trudnoci jer im promjene na grudima previse smetaju, a znaju i djeci smetat pa prestanu sami..
    ja sam uzivala u dojenju, najvise kad je bila jos beba pa se umiri skroz dok papa i gledamo se u oci.. i oni osmjesi kad mlijeko curi sa svih strana.. bas mi fali to i jedva cekam proci sve ispocetka 

Jane_Doe
    24. Siječanj 2018. 12:22

nestrpljiva25

Jutro, evo prijavljujem neku laganu mučninu u ovom trenutku… Nekako imam osjecaj da je ovaj put sve ok s bebom.. Nadam se da me osjecaj ne vara.. 😊

jeeej.. samo pozitivno i bit ce sve ok 

• Violet
    24. Siječanj 2018. 12:35

Nekako se nadam da ce sam odustat od sise jer stvarno ne znam kak da ga maknem. Kad vidim taj osjecaj srece, zadovoljstva i utjehe na licu nekako nemam srca uzet mu to. Smeta mi najvise sto me peku bradavice
    Iduci tjedan vracamo se na posao/jaslice pa mozda bude lakse 
    Inace mi nismo bas planirali ovog bebaca i malo me strah kak cu to uspjet s malim, trenutno ne mogu kraj njega zamislit jos jednu bebicu al se nadam da ce za 8 mjeseci i on bit drugaciji, onda ce vec prec 2 godine pa ce valjda bit lakse s njim

• Violet
    24. Siječanj 2018. 12:40

pandica1805

Violet sad ce 9mj :)
    Ne bi rekla da ti mlijeko vec slabi ali sigurno da pocinje polako biti drugacije. Znas i sama da se za drugu bebu stvara kolostrum a to nije toliko jako za veliku bebu. Mozda grijesim al eto… samo moje misljenje.. hmm

Znaci kod vas ce bit razlika oko godinu i pol. Svaka cast :) iako mislim da je to za klince super sto manja razlika al mislim da ce nama bit dosta zanimljivo 
    Pandice pretpostavljam da onda dosta i dizes i nosis malog? Ja se trudim sto manje, kad smo u stanu uspijemo se dogovoriti al vani sam dize ruke u zrak ljenguza mala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.