Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2018. 19:32

BitCuOpetMama

Cure nemojte se nikad ustručavati otici na pregled kad god mislite da nesto nije u redu ili vas boli. Nitko ne moze platiti nas mir i zivce koji su nam prijeko potrebni svih 9 mj. pa makar to znacilo za svaku glupost zvati ili ici kod gin. Sve samo da se umirimo. Vec cemo tokom trudnoće nauciti osluskivati svoje tijelo,a dok je pocetak naravno da smo zbunjene i zbrckane,a najvise paranoicne,pogotovo jer svasta cujemo/citamo i brinemo se. A ako se gin.na to ljute i ide im na zivce to je njihov problem,a njihov posao je da nas pregledaju i upoznaju sa svime sta trebamo znati. Imaju i oni svoje dobre i lose dane kao i svi mi pa nam se i ucine nekad nepristupačni (da ne kazem nad.kani) al boze moj.. nek oni nas pregledaju kad treba i sve 5 :)

To je to! Potpisujem! Odlicno rečeno

petrapp2605
    28. Ožujak 2018. 20:05

Dija85

Cure evo mene s mog paničnog pregleda. 😁 srce kuca sve je u redu. Prilično sam sigurna da je ginekolog bio ljut što sam došla. Svašta. Ne kužim… pa nisam sigurno jedina koju barem jednom ne uhvati panika… Još ga pitam da li visoka temp može naštetiti plodu kaže on može da je manje. Ma baš me.briga što on misli. Bitno da je sve u redu.

Bitno da je sve ok, tebi je odmah bilo lakše jel tako? Pa neka on bude ljut, ali nek se stavi u našu kožu, i nek vidi koliko smo zabrinute pa će se prestati ljutiti. 
    Ja za sad nemam ni jednu striju, a mažem se s mixom tri ulja - badem, marelica i nočurak, na preporuku moje drage prijateljice i kozmetičarke. A dobro za sad sam dobila 1 kg, a za dalje ćemo vidjeti. Inače učlanila sam se u sve moguće baby klubove i isčekujem poklon pakete, dm daje biobazinu mama kremu ako nekome treba... 

Gold👑
    28. Ožujak 2018. 20:14

petrapp2605

Inače učlanila sam se u sve moguće baby klubove i isčekujem poklon pakete, dm daje biobazinu mama kremu ako nekome treba…

Dobro si me podsjetila, ja sam se u prvoj t uclanila u sve sto se moglo, stalno su mi paketi stizali, mogla bi i sad 

Isssa
    28. Ožujak 2018. 20:55

Hej cure, ajd napišite gdje se sve možemo prijaviti, ja znam samo za DM 😂

Ail
    28. Ožujak 2018. 21:06

tribe

prošli put sam pokrete osjetila u 16 tt ali sam odmah poslije morala mirovati jer sam prokrvarila zbog placente previe marginalis a jos sam i RH- a beba je bila +. vidim daje razlika među tvojom dječicom 2 godine, kod mene bi trebala biti 2,2 godine. kakva su iskustva s tako malom razlikom u godinama? da li je bilo ljubomore? kakosi se snalazila po pitanju organizacije s njima dok su bili mali?kako se sada slažu? ja sam jedinica pa ne znam šta da očekujem. bratko-sestrinski odnosi su mi nepoznanica i iz moje perspektive vrlo kompleksni.

Hvala cure na dobrodoslici😊
    Tribe ocekuj svega po malo kako koji dan. Nama ce razlika izmedu mladeg i ove bebe biti 2 godine. U pocetku je bitno steci rutinu sa djecom pa je kasnije lakse. 

Nina ❤
    28. Ožujak 2018. 21:20

Evo i mene... beba je super, veliki smo 6,12 cm. Nn 1,3 mm, vidljiva nosna kost.   🤗 kontrola je za mjesec dana i onda cu radit briseve 😊

petrapp2605
    28. Ožujak 2018. 21:24

Muller, bipa, konzum, dm, čak i dućani s baby opremom 

petrapp2605
    28. Ožujak 2018. 21:31

Pampers, hipp, ak se sjetim još čega, napišem vam...

Isssa
    28. Ožujak 2018. 21:34

petrapp2605

Pampers, hipp, ak se sjetim još čega, napišem vam…

Hvala puno 😘

Gold👑
    28. Ožujak 2018. 22:23

Isssa

petrapp2605

Pampers, hipp, ak se sjetim još čega, napišem vam…

Hvala puno 😘

Afrodita, nestle ... Ne mogu se sad svega sjetit, moram se malo prisjetit, al vecina toga sto je vezano sa bebama, trudnocom itd ima na stranicama nekakve prijavnice za njihove klubove, a one koje nemaju moze im se poslati mail pa oni isto posalju nekakav paketic 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.