Da li neku od vas svrbe bradavice? Ako da, kako to rjesavate? Namazem se svaki drugi dan s mustela kremom za trudnice ali nije bas da mi umanji svrbez :/
Mene uzasno svrbe, cak su bile ko ispucale. Mazem se afroditinim mlijekom za tijelo i sad je dobro... 😊
Bokic svina…
Evo i ja se selim sa trudilica na ovu temu… nakon skoro godine i pol (uz pokoju pauzu)pokusavanja! jos smo mali, tek smo presli 6tt, ali radujemo se i veselimo…
Ovo mi je treci put vec… imam dvoje hahara od 7 i 4 godine… pregled imam sljedeci tjedan i jako sam nestrpljiva…
Simptomi 0… kao i prethodna dva puta… ja skoro pa ni ne znam da sam trudna dok trbuh ne krene rasti 😁😁
Vidim da raspravljate o opremi i prehrani… nama samo kolica trebaju jer sam stare bila proslijedila dalje… ostalo imamo doslovce sve…
Prehrana… po mom misljenju i iskustvu, jedite sto vam pase u tom trenutku… nista nije stetno u malim kolicinama… necemo se sad lrejedati gorgonzolom svaki dan… ali ako ju se pojede jednom u mjesec-dva ili vise i to na pizzi di moze bit svega par deka, nista se nece dogodit… 😉
Izgleda da nam je (hipotetički) termin istog dana
Nakon šest mjeseci pokušavanja. I meni je treći put ali drugo dijete a moj hahar sada ima 18 mjeseci. Također bez simptoma kao i prethodna dva puta i sa malenim trbuhom.
Dobro jutro cure! Kasnim par dana na temi, pa vidim da nas se skuplja sve vise i vise!
Nove cure, dobro nam dosle! Cestitke na trudnoci i neka sve bude u redu!😊
Moja frendica je u zavrsnom finalu 37 tjedan, posto nema nikog, osim muza koji radi po cijele dane, uskocila sam joj sa pomoci oko priprema😃 Pranje robice, posteljine, kupovanje jos nekih sitnica, cak sam namontirale stol za presvlacenje na jedvite jade😁 i sad zeljno iscekujemo malu curicu da nam dode. To ce mi bit super praksa, posto je i meni ovo prva trudnoca. Dosta robice ce mi ona proslijedit jer je kupovala neutralno, a ostatak mi cemo sve dobit.😊
Netko je spomenuo ulazak u drugo tromjesjecje… za mene je to preporod! Ja sam skroz zivnula, puna energije, elana, cistim, perem, kuham, pomazem dragom oko admistrativnih poslova u firmi, vani setnje.. bas uzivam u trudnoci.
Meni je maternica pomaknuta straga, tj. nosim "iza" kako se to vec kaze.. ne znam sta to znaci po pitanju pokreta. Jedino sto me bole leda, donji dio..za vikend smo bili na putu i navecer sam vozila ja doma, 2,5h u autu sjedenje - ubila me leda skroz.
Od ostalih simptoma vise nema nista, tu i tamo zgaravica malo. Al ne brinem, opustena sam, na neke stvari ne mogu utjecati i bit ce kako bude. Ja sam si instalirala samo pozitivan film u glavi😁😂
Sorry na dugom postu!
Ima tko ovih dana pregled??
Ja sam iduci tjedan 5.4. - jedva cekam!!
Puse svima😙😙
Ja 4.4. :D sretno nam
U kojem si ti tjednu? :)
Stoji dolje lilypie al ne vidiš tu tablicu.. 9+2 trenutno
Da li neku od vas svrbe bradavice? Ako da, kako to rjesavate? Namazem se svaki drugi dan s mustela kremom za trudnice ali nije bas da mi umanji svrbez :/
Ja svaki 3 dana bademovo ulje na grudi i stomak i bokove a ibače ne mažem jer imam hrpu ovih žlijezda koje su ispupčene i one održavaju vlažnost bradavica pa kad i zasvrbe malo štipnem i prođe i masne su svaki dan pa nemam potrebu mazat ičim
Endzure u predhodna dva posta uopce mi nije bila vidljiva tablica. Sad je sve u redu:)
Kalanhoja ja se mazem prakticki od pocetka, jer imam suhu kozu, pa obavezno nakon svakog tusiranja i jos ovako navecer prije spavanja kad se sjetim.
Ja sam si uzela iz dm-a neko mama ulje za mazanje, no nedavno sam dobila na poklon bademovo ulje iz loccitane. Ulje je vrh, koza je satima, cak danima mekana i njezna, jako sam zadovoljna. Imaju u kompletu i bademov gel za tusiranje, no paprene su cijene. Mislim da bilo kakvo bademovo ulje ce posluzit sasvim dovoljno.
Dobrodošle nove cure ja u prvoj t nisam dobila strije a nisam se ni mazala nicim al imam nesto malo strija od prije,u ovoj t mi je koža uzasno suha,cijela se perutam,morat cu se cesce mazat. Sto se tice osjecanja bebe ja ju sad vec neko vrijeme osjetim,u prvoj t sam isto rano osjetila i to bas jako,iako mi je posteljica bila sprijeda,sad je iza
Jutro curke, i pozdrav svima novcima. Mi upravo došli s kontrolice. Bebica se tak lijepo namjestila, odmah smo je mogli izmjeriti, čak se odguruje nogicama, a neki dan sam mužu rekla da me gurka al nisam bila sigurna da mogu osjetiti već. Sutra ćemo na kombinirani probir, makar prema uzv nema naznaka downa, sve je super.
A kako se lipo namistila.. Kad sam ja isla s 11 tjedana izgledala je ko dva krumpira… Hahah leđa nam okrenula haha
Hahahahaha, dva krumpira
Bokic svina…
Evo i ja se selim sa trudilica na ovu temu… nakon skoro godine i pol (uz pokoju pauzu)pokusavanja! jos smo mali, tek smo presli 6tt, ali radujemo se i veselimo…
Ovo mi je treci put vec… imam dvoje hahara od 7 i 4 godine… pregled imam sljedeci tjedan i jako sam nestrpljiva…
Simptomi 0… kao i prethodna dva puta… ja skoro pa ni ne znam da sam trudna dok trbuh ne krene rasti 😁😁
Vidim da raspravljate o opremi i prehrani… nama samo kolica trebaju jer sam stare bila proslijedila dalje… ostalo imamo doslovce sve…
Prehrana… po mom misljenju i iskustvu, jedite sto vam pase u tom trenutku… nista nije stetno u malim kolicinama… necemo se sad lrejedati gorgonzolom svaki dan… ali ako ju se pojede jednom u mjesec-dva ili vise i to na pizzi di moze bit svega par deka, nista se nece dogodit… 😉
Izgleda da nam je (hipotetički) termin istog dana
Nakonšest mjeseci pokušavanja. I meni je treći put ali drugo dijete a moj hahar sada ima 18 mjeseci. Također bez simptoma kao i prethodna dva puta i sa malenim trbuhom.
Koliko sam ja izracunala, 20.11. Bi mi bio termin... a s obzirom da sam oba prijasnja puta rodila tocno u dan, mislim da bas i ne mogu fulat 😂
Ja se ne mazem nicim van svoje uobicajene hidratantne kreme... nisam dobila strije do sad, nadam se da ni necu... nisam bila dobila ni puno kila, kad se sve zbroji i oduzme...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Krivo sam se izrazila vezank za strije 😂😂
Nisam mislila rec da ih sad jos nisam dobila, nego u prethodne dvije trudnoce...
A sto se pokreta tice, u prvoj sam sa 17+4 a u drugoj sa 14+3... 😍
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji