Nadam se! Pojela sam pizzu s gorgonzolom i tek poslije shvatila što je bilo na njoj. Muko moja!
Nadam se! Pojela sam pizzu s gorgonzolom i tek poslije shvatila što je bilo na njoj. Muko moja!
Ja sam neki dan isto pojela pečeni domaći sir..tako da nemoj brinuti, pečenjem se sve bakterije ubijaju
Mi smo danas odradili kombinirani probir u vinogradskoj. Stigli su nalazi. Onako laicki mislim da je sve ok, tj. za sve pise rizik manji od granicnog
url=https://lilypie.com]
Pozdrav mame 🌸
S veseljem prelazim iz grupe trudilica u grupu trudnica. Čestitam svima i želim školsku T.
Evo mene friško s prvog pregleda. Prva mi je trudnoća, nakon 5mj pokušavanja. Bebica je 7mm ❤️ Još je rano za otkucaje, jer je 5tt. Izgledom je sve uredu. No, plod se ugnijezdio kod samog ulaza pa mi je G rekao da mirujem i da to ne mora značiti ništa loše. Ali mi to zvuči malo opasno. Jel zna neka koji su ishodi kod takve trudnoće? Rekao mi je da mirujem, ne strogo, ali da pazim i da ne smijemo imati odnose.
LadyDi19 i Venea, dobrodošle!
Mi nemamo ništa od stvari, tj. sve ćemo morati kupovati, a mislim da ćemo pomalo kroz vrijeme, ne sve u zadnji čas jer mi se čini da bi to bio preveliki trošak.
Danas sam kao išla ujutro po doznake, ali je gin radio popodne, pa nisam ništa obavila :) Sutra idem u grad to riješiti, po nalaze od urinokulture i stvari za ručak, a popodne idemo kod šogora na rođendan.
Danas mi je i dalje bilo slabo, ali ništa nepodnošljivo, samo me trbuh na trenutke bas zateže i boli. Vjerojatno je to sve od rastezanja maternice, sumnjam da bi me tako boluckalo da nešto nije u redu. Sto vi mislite
Venea i LadyDi19 dobro nam dosle! 😊
Sto se opreme tice, imamo neke stvari od klinca, al vecinu sam proslijedila dalje pa cemo morati u kupovinu...
Teta90 mene trbuh cesto zateze i bas zna zabolit, al to sve pripisujem sirenju maternice, trbuscic se vec dobro vidi 😉
Sutra imam pregled tek u 18:30, tko ce docekat vecer 😄
I ja san danas isprepadana.. Već par dana od simptoma samo bolne grudi.. Pregled 2. Mi je idući tjedan i očito počima paranoja jel sve ok.. Inače sam na duphastonu pa sam zabrijala da me grudi od njega bole.. Pa uvućem stomak ne osjećam ništa a do sad jesam.. Baš me strah a vjerojatno si umišljam tako da ne gubite vrijeme da me utješite.. Muku nisam ni imala osim tjedan dana i to je bilo to
Sortiraj odgovore
Najstariji