Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    27. Ožujak 2018. 17:53

Nadam se! Pojela sam pizzu s gorgonzolom i tek poslije shvatila što je bilo na njoj. Muko moja! 

27. Ožujak 2018. 17:57

anusha

Nadam se! Pojela sam pizzu s gorgonzolom i tek poslije shvatila što je bilo na njoj. Muko moja!

Ja sam neki dan isto pojela pečeni domaći sir..tako da nemoj brinuti, pečenjem se sve bakterije ubijaju 

Baby.nb1
    27. Ožujak 2018. 18:18

Mi smo danas odradili kombinirani probir u vinogradskoj. Stigli su nalazi. Onako laicki mislim da je sve ok, tj. za sve pise rizik manji od granicnog 

url=https://lilypie.com]

• Venea
    27. Ožujak 2018. 18:49

Pozdrav mame 🌸 
    S veseljem prelazim iz grupe trudilica u grupu trudnica. Čestitam svima i želim školsku T. 
    Evo mene friško s prvog pregleda. Prva mi je trudnoća, nakon 5mj pokušavanja. Bebica je 7mm ❤️ Još je rano za otkucaje, jer je 5tt. Izgledom je sve uredu. No, plod se ugnijezdio kod samog ulaza pa mi je G rekao da mirujem i da to ne mora značiti ništa loše. Ali mi to zvuči malo opasno. Jel zna neka koji su ishodi kod takve trudnoće? Rekao mi je da mirujem, ne strogo, ali da pazim i da ne smijemo imati odnose. 

• anusha
    27. Ožujak 2018. 19:00

.Tinci0. hvala ti! 
    Venea, dobrodošla i čestitam! 

27. Ožujak 2018. 19:02

LadyDi19 i Venea, dobrodošle!
    Mi nemamo ništa od stvari, tj. sve ćemo morati kupovati, a mislim da ćemo pomalo kroz vrijeme, ne sve u zadnji čas jer mi se čini da bi to bio preveliki trošak. 
    Danas sam kao išla ujutro po doznake, ali je gin radio popodne, pa nisam ništa obavila :) Sutra idem u grad to riješiti, po nalaze od urinokulture i stvari za ručak, a popodne idemo kod šogora na rođendan. 
    Danas mi je i dalje bilo slabo, ali ništa nepodnošljivo, samo me trbuh na trenutke bas zateže i boli. Vjerojatno je to sve od rastezanja maternice, sumnjam da bi me tako boluckalo da nešto nije u redu. Sto vi mislite

Nina ❤
    27. Ožujak 2018. 20:34

Venea i LadyDi19 dobro nam dosle! 😊
    Sto se opreme tice, imamo neke stvari od klinca, al vecinu sam proslijedila dalje pa cemo morati u kupovinu...
    Teta90 mene trbuh cesto zateze i bas zna zabolit, al to sve pripisujem sirenju maternice, trbuscic se vec dobro vidi 😉
    Sutra imam pregled tek u 18:30, tko ce docekat vecer 😄

27. Ožujak 2018. 21:04

Nina, sretno sutra na pregledu, javi se :)
    Ima jos netko sutra?

Endzrue
    27. Ožujak 2018. 21:35

I ja san danas isprepadana.. Već par dana od simptoma samo bolne grudi.. Pregled 2. Mi je idući tjedan i očito počima paranoja jel sve ok.. Inače sam na duphastonu pa sam zabrijala da me grudi od njega bole.. Pa uvućem stomak ne osjećam ništa a do sad jesam.. Baš me strah a vjerojatno si umišljam tako da ne gubite  vrijeme da me utješite.. Muku nisam ni imala osim tjedan dana i to je bilo to 

petrapp2605
    27. Ožujak 2018. 22:19

Mi imamo sutra u 8:30 pregled.
    Venea dobrodošla. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.