Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    27. Ožujak 2018. 22:21

Baby.nb1

Mi smo danas odradili kombinirani probir u vinogradskoj. Stigli su nalazi. Onako laicki mislim da je sve ok, tj. za sve pise rizik manji od granicnog

Ja mislim da će mene moja gin sutra ujutro nakon kontrole poslati na kombinirani u vinogradskoj. Možeš mi molim te reći koliko se tamo čeka na red i da li imaju određeno vrijeme uzimanja uzoraka krvi? 

PlavaBorovnica
    27. Ožujak 2018. 23:03

Sretno vam sutra na pregledima! 
    Ja kupila veći grudnjak za dojilje, za jedan i po broj veci od mog standardnog. Iako mislim da će i to brzo biti malo.

Baby.nb1
    27. Ožujak 2018. 23:09

petrapp2605

Baby.nb1

Mi smo danas odradili kombinirani probir u vinogradskoj. Stigli su nalazi. Onako laicki mislim da je sve ok, tj. za sve pise rizik manji od granicnog

Ja mislim da će mene moja gin sutra ujutro nakon kontrole poslati na kombinirani u vinogradskoj. Možeš mi molim te reći koliko se tamo čeka na red i da li imaju određeno vrijeme uzimanja uzoraka krvi?

Ovako, ja sam se preko maila narucila za ultrazvuk, a za vadjenje krvi se ne moras naruciti. Za ultrazvuk mi je pisalo 8:30, ali nekako mi se cini da tako svima kazu jer kad smo dosli vec ih je nekoliko bilo u cekaonici, a neki su dosli poslije mene. S pregledima su poceli oko 9 I 20. Kad dodjes pokucaj I daj sestri uputnice, ona ce ti dati obrazac za ispuniti. Sam pregled je bio nekih 10-15min jer bebica nije htjela suradjivati 😂 nakon toga ides u zgradu prekoputa na vadjenje krvi. Tamo su dvije zene bile prije mene tako da smo tamo isto za 15min bili gotovi. Ne znam da li postoji tocno odredjeno vrijeme

url=https://lilypie.com]

Elza
    27. Ožujak 2018. 23:38

Teta90, da li su grčevi ili bol tipa rastezanja? Da li te boli u sredini ili bočno i u leđima?

28. Ožujak 2018. 00:31

Kalanhoja, vecinom su zatezanja koja budu u visini zdjelicne kosti, a nekad su i probadanja, onako kao da te netko ubode s iglom. Bude cijelom sirinom trbuha, ledja me ne bole.
    Nije nista zabrinjavajuce, ne previjam se od bolova ;)
    Zasto pitas? Tebe isto tako boli?

Elza
    28. Ožujak 2018. 00:52

Vidjela sam da si pitala za misljenje, a nisam shvatila kako te tocno boli... nisam nikakav strucnjak ali po meni se ovo tvoje cini normalno, bit ce da se zdjelica širi. Ja bi se npr. za sebe zabrunula da dobijem grceve kao kod menstruacije, iako neke cure kazu da ih imaju i da je sve ok...

• pandica1805
    28. Ožujak 2018. 06:38

Bokic cure :)
    Evo napokon da uspijem nesto napisat. Mali spava a muz me probudio kad je isao radit pa sad blejim.
    Kod mene su pripreme oko Uskrsa pa bas nemam puno vremena mislit na mucnine ali mi se cini kao da polako prolaze. Ili je to zato sto sam ovih dana vise na zraku, tko ce znati :) jesu li i kod vas pripreme? 
    Netko je pitao za pokrete bebe. U prvoj trudnoci sam ih osjetila prvi puta u 16tt sad sam osjetila vec u 14tt. Inace kazu da se u drugoj trudnoci ranije osjete. Nisu bas pravi udarci nego kao leptirici hehe
    Sto se tice sira ja obozavam sir i jedem ga svaki dan, pogotovo onaj svjezi tj malo prodimljeni samo mljac. Gorgonzolu isto jedem samo rastopljenu onako u tjestenini. 
    Kalanhoja ja sam u prvoj trudnoci te menstrualne bolove imala do skoro 20tt. To je sve normalno od sirenja i namjestanja bebe :)
    U utorak imam pregled jedva cekam da cujem hoce li dr potvrdit da je curica ili je u meduvremenu nesto naraslo hehe

PlavaBorovnica
    28. Ožujak 2018. 07:36

Dobro jutro pandice, dobro jutro svima!
    Nisam znala da se pokreti mogu osjetiti već u 16. tjednu, baš me veseli što je to ubrzo. 
    U vezi sira i ribe, jedem ribu, smrznutu i frišku i pastetu od tune, i svježi sir. Cijedim naranče iz svog vrta svaki dan. 
    Vi koji ste zakoračili u drugo tromjesečje, jel se bolje osjećate?
    Ja primjećujem porast energije, apetit normalan, veselo raspoloženje.. 
    Netko je spomenuo kupovinu stvari za bebu, mi nećemo ništa još barem dva mjeseca kupovati. Smatram da je rano i da će biti dovoljno vremena za to. Al opet, to govori netko tko je organizirao svoju svadbu u mjesec dana, 2 mjeseca pred svadbu. Pa slobodno uzmite s rezervom, mi tako funkcioniramo.

• anusha
    28. Ožujak 2018. 08:19

Cure, jako ste me smirile s tim sirevima. Jučer sam jedva zaspala od brige jer sam si samo vrtila u glavi da je gotovo i da sam dobila listeriju od gorgonzole. Previše čitam po internetu, definitivno! Čak sam istražila gdje i kako se mogu ići testirati na to. Jad jadni  

28. Ožujak 2018. 08:53

Dobro jutro!
    Mi idemo kod muzeve obitelji na Uskrs tradicionalno, i nista ne spremamo, ove godine cemo donijeti malo francuske salate. Doma uvijek napravimo jednu kosaricu pisanica, cisto da bude na stolu, nista vise :) Vi cure?
    Pandica, nevjerojatno mi je da se vec u 16tt osjete pokreti, pa to mi je za 4 tjedna!
    Anusha, nemoj toliko googlati, uvijek ispadne da imas nesto ;) 
    Ja ne volim gorgonzolu pa nemam tih problema, ali nisam se dosad odrekla nijedne namirnice, osim mozda kozica koje volim, a neznam je li to pametno sad jesti. 
    Kako ste danas cure? Kod mene je suncano, prekrasan je dan, izaci cu malo s psom u setnju, a kasnije do grada po doznake i nalaze :) Uzivajte gdje god jeste! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.