Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    okozeleno
    28. Ožujak 2018. 09:15

Bokic svina...

Evo i ja se selim sa trudilica na ovu temu... nakon skoro godine i pol (uz pokoju pauzu)pokusavanja! jos smo mali, tek smo presli 6tt, ali radujemo se i veselimo...
    Ovo mi je treci put vec... imam dvoje hahara od 7 i 4 godine... pregled imam sljedeci tjedan i jako sam nestrpljiva...

Simptomi 0... kao i prethodna dva puta... ja skoro pa ni ne znam da sam trudna dok trbuh ne krene rasti 😁😁

Vidim da raspravljate o opremi i prehrani... nama samo kolica trebaju jer sam stare bila proslijedila dalje... ostalo imamo doslovce sve...

Prehrana... po mom misljenju i iskustvu, jedite sto vam pase u tom trenutku... nista nije stetno u malim kolicinama... necemo se sad lrejedati gorgonzolom svaki dan... ali ako ju se pojede jednom u mjesec-dva ili vise i to na pizzi di moze bit svega par deka, nista se nece dogodit... 😉

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

Ail
    28. Ožujak 2018. 09:28

Jutro cure 
    Da se i ja prikljucim, danas smo 8+3. To nam je 3 beba. Imamo hematom pa moramo mirovati sto vise. Citamo vas vec dosta dugo ali nikako da se prikljucimo. 

28. Ožujak 2018. 09:31

Okozeleno i Ail, dobrodosle!

• pandica1805
    28. Ožujak 2018. 09:33

Plava borovnica niti ja nisam od onih koji rano sve pripremaju. A i one bapske price da ne treba pre rano haha ugl prvo dijete samo rodila u 5.mj a pocela sam robicu prat i pripremat to sve polako tamo negdje pocetkom 4.mj. 
    Ja mislim da cu bez obzira na drugo tromj. Zivnit tek kad dode sunce. Ovo oblacno vrijeme i kisno me ubija.
    A ja i kad sam trudna i kad nisam promjenim sto raspolozenja u danu tak da ne kuzim neku promjenu hah
    Sto se tice pokreta netko osjeti prije netko kasnije. Ovisi i dal ti je posteljica sprijeda ili straga. Netko ne osjeti ni u 20tt a eto netko i puno ranije :)
    Okozeleno dobrodosla i drago mi je zbog tebe :) 

• pandica1805
    28. Ožujak 2018. 09:34

Ail dobrodosla :)

Isssa
    28. Ožujak 2018. 09:35

Jutro cure i dobro nam došle nove 😀
    Ja se zadnja 2 dana ne osjećam baš naj bolje, pritisak mi je u trbuhu i težina 😑, pošto mi je prva trudnoća neznam dal' je to normalno, sutra ću pitati dr.
    Svaki korak koji napravim osjetim u trbuhu kao probadanje, kad hoću sjesti kao da na nož sjedam a o stajanju da ne pričam 😞
    Bila sam prehlađena jako, ostao je kašalj pa to sve nekako povezujemo s tim, kaj vi mislite?????
    A malca sam počela osjećati kak se miče, jučer me šutnuo s nogicom, živi smijeh 😂😂😂😂

petrapp2605
    28. Ožujak 2018. 10:03

Jutro curke, i pozdrav svima novcima. Mi upravo došli s kontrolice. Bebica se tak lijepo namjestila, odmah smo je mogli izmjeriti, čak se odguruje nogicama, a neki dan sam mužu rekla da me gurka al nisam bila sigurna da mogu osjetiti već. Sutra ćemo na kombinirani probir, makar prema uzv nema naznaka downa, sve je super. 

Moja mrvica
    Moja mrvica

Looda_vila
    28. Ožujak 2018. 10:07

Dobro jutro cure! Kasnim par dana na temi, pa vidim da nas se skuplja sve vise i vise!
    Nove cure, dobro nam dosle! Cestitke na trudnoci i neka sve bude u redu!😊
    Moja frendica je u zavrsnom finalu 37 tjedan, posto nema nikog, osim muza koji radi po cijele dane, uskocila sam joj sa pomoci oko priprema😃 Pranje robice, posteljine, kupovanje jos nekih sitnica, cak sam namontirale stol za presvlacenje na jedvite jade😁 i sad zeljno iscekujemo malu curicu da nam dode. To ce mi bit super praksa, posto je i meni ovo prva trudnoca. Dosta robice ce mi ona proslijedit jer je kupovala neutralno, a ostatak mi cemo sve dobit.😊
    Netko je spomenuo ulazak u drugo tromjesjecje... za mene je to preporod! Ja sam skroz zivnula, puna energije, elana, cistim, perem, kuham, pomazem dragom oko admistrativnih poslova u firmi, vani setnje.. bas  uzivam u trudnoci.
    Meni je maternica pomaknuta straga, tj. nosim "iza" kako se to vec kaze.. ne znam sta to znaci po pitanju pokreta. Jedino sto me bole leda, donji dio..za vikend smo bili na putu i navecer sam vozila ja doma, 2,5h u autu sjedenje - ubila me leda skroz.
    Od ostalih simptoma vise nema nista, tu i tamo zgaravica malo. Al ne brinem, opustena sam, na neke stvari ne mogu utjecati i bit ce kako bude. Ja sam si instalirala samo pozitivan film u glavi😁😂
    Sorry na dugom postu!
    Ima tko ovih dana pregled??
    Ja sam iduci tjedan 5.4. - jedva cekam!! 
    Puse svima😙😙

Looda_vila
    28. Ožujak 2018. 10:08

petrapp2605

Jutro curke, i pozdrav svima novcima. Mi upravo došli s kontrolice. Bebica se tak lijepo namjestila, odmah smo je mogli izmjeriti, čak se odguruje nogicama, a neki dan sam mužu rekla da me gurka al nisam bila sigurna da mogu osjetiti već. Sutra ćemo na kombinirani probir, makar prema uzv nema naznaka downa, sve je super.

Jako lijepa slika! Bravo za bebicu! Neka samo lijepo raste!😊

28. Ožujak 2018. 10:10

petrapp2605

A kako  se lipo  namistila..  Kad sam ja isla  s 11 tjedana izgledala je ko dva krumpira... Hahah leđa nam okrenula haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.