Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    28. Ožujak 2018. 10:15

Looda_vila

Dobro jutro cure! Kasnim par dana na temi, pa vidim da nas se skuplja sve vise i vise!
    Nove cure, dobro nam dosle! Cestitke na trudnoci i neka sve bude u redu!😊
    Moja frendica je u zavrsnom finalu 37 tjedan, posto nema nikog, osim muza koji radi po cijele dane, uskocila sam joj sa pomoci oko priprema😃 Pranje robice, posteljine, kupovanje jos nekih sitnica, cak sam namontirale stol za presvlacenje na jedvite jade😁 i sad zeljno iscekujemo malu curicu da nam dode. To ce mi bit super praksa, posto je i meni ovo prva trudnoca. Dosta robice ce mi ona proslijedit jer je kupovala neutralno, a ostatak mi cemo sve dobit.😊
    Netko je spomenuo ulazak u drugo tromjesjecje… za mene je to preporod! Ja sam skroz zivnula, puna energije, elana, cistim, perem, kuham, pomazem dragom oko admistrativnih poslova u firmi, vani setnje.. bas uzivam u trudnoci.
    Meni je maternica pomaknuta straga, tj. nosim "iza" kako se to vec kaze.. ne znam sta to znaci po pitanju pokreta. Jedino sto me bole leda, donji dio..za vikend smo bili na putu i navecer sam vozila ja doma, 2,5h u autu sjedenje - ubila me leda skroz.
    Od ostalih simptoma vise nema nista, tu i tamo zgaravica malo. Al ne brinem, opustena sam, na neke stvari ne mogu utjecati i bit ce kako bude. Ja sam si instalirala samo pozitivan film u glavi😁😂
    Sorry na dugom postu!
    Ima tko ovih dana pregled??
    Ja sam iduci tjedan 5.4. - jedva cekam!!
    Puse svima😙😙

Ja 4.4. :D sretno nam

28. Ožujak 2018. 10:19

Sve nove trudnice - dobrodošle

Muž i ja se još prepiremo oko Uskrsa - on bi kod mame za vikend, a ja ne bih. Mama mu je ateistica, pa ona ne slavi Uskrs ali bi napravila neki svečani ručak i ubila se u kuhinji radi nas dvoje koji slavimo. Mada nekako bih htjela da mi počnemo stvarati neke svoje tradicije doma sada kada beba dolazi. Napravila bih bakalar na bijelo, domaća kuhana šunka i kulinova seka stižu od mojih, napravila bih neki kolačić, našarala pisanice, malo zamiješala francuske salate i ispekla domaći kruh. Stvarno bez pretjerivanja. 

Što se tiče kupovine opreme, mi imamo krevetić od bratove dijece. Ako bude sin, imamo i brdo robice. Klokanicu ćemo dobiti a kolica namjeravamo kupiti polovna jer mislim da doista u našem gradu kolica nemaju puno smisla. 
    Sebi, što se odjeće tiče, kupila sam si samo 2 broja veće traperice. Svekrva mi je uzela neki malo širi džemper. Imam nešto malo komotnijih majica od prje trudnoće + tajice, sasvim mi je dosta. Zasad nemam neku ni volju ni potrebu za kupovinom.

Od simptoma - jučer me ubijala glavobolja a to mislim da sam si sama kriva, da sam zapravo dehidrirala, tako da sada čim prođem pored kuhinje idem popiti barem malo vode. Inače sam tip osobe koji funkcionira već godinama na pola litre tekućine DNEVNO. Ja sam očito namijenjena za neke pustinjske predjele  

Sada sam povećala unos, jedino jučer sam nešto radila pa se zalaufala, pa me ulovio umor, pa sam zaspala, pa se probudila u znoju i sa glavoboljom pa pretpostavljam da je to bilo to. Noćas sam si pripremila čašu vode pored kreveta, jutros žicala muža još jednu čašu prije nego sam otvorila oči pa je sad kao malo bolje. I malo me je, skroz blago blago masirao po vratnim mišićima i između lopatica. 

Eto, ja se opet raspisala! Danas imamo pregled pa javimo kako je prošlo 

christyy
    28. Ožujak 2018. 10:44

Pozdrav curke.. evo ni mene nije bilo par dana ovdje i vidim da ima dosta novih curka- dobrodosle, bit ce pravi baby boom na jesen 😂
    Ja sam jutros isla u petrovu vadit krv za krvnu grupu i predat uzorak za urinokulturu... Haos kakva je tamoo guzva strasno.. al dobro trebalo je i to obaviti.. od simptoma vise nemam ama bas nista a iduca kontrola je tek 11.4. Nikako proci vrijeme 

Looda_vila
    28. Ožujak 2018. 10:52

Endzrue

Looda_vila

Dobro jutro cure! Kasnim par dana na temi, pa vidim da nas se skuplja sve vise i vise!
    Nove cure, dobro nam dosle! Cestitke na trudnoci i neka sve bude u redu!😊
    Moja frendica je u zavrsnom finalu 37 tjedan, posto nema nikog, osim muza koji radi po cijele dane, uskocila sam joj sa pomoci oko priprema😃 Pranje robice, posteljine, kupovanje jos nekih sitnica, cak sam namontirale stol za presvlacenje na jedvite jade😁 i sad zeljno iscekujemo malu curicu da nam dode. To ce mi bit super praksa, posto je i meni ovo prva trudnoca. Dosta robice ce mi ona proslijedit jer je kupovala neutralno, a ostatak mi cemo sve dobit.😊
    Netko je spomenuo ulazak u drugo tromjesjecje… za mene je to preporod! Ja sam skroz zivnula, puna energije, elana, cistim, perem, kuham, pomazem dragom oko admistrativnih poslova u firmi, vani setnje.. bas uzivam u trudnoci.
    Meni je maternica pomaknuta straga, tj. nosim "iza" kako se to vec kaze.. ne znam sta to znaci po pitanju pokreta. Jedino sto me bole leda, donji dio..za vikend smo bili na putu i navecer sam vozila ja doma, 2,5h u autu sjedenje - ubila me leda skroz.
    Od ostalih simptoma vise nema nista, tu i tamo zgaravica malo. Al ne brinem, opustena sam, na neke stvari ne mogu utjecati i bit ce kako bude. Ja sam si instalirala samo pozitivan film u glavi😁😂
    Sorry na dugom postu!
    Ima tko ovih dana pregled??
    Ja sam iduci tjedan 5.4. - jedva cekam!!
    Puse svima😙😙

Ja 4.4. :D sretno nam

U kojem si ti tjednu? :)

Looda_vila
    28. Ožujak 2018. 10:53

christyy

Pozdrav curke.. evo ni mene nije bilo par dana ovdje i vidim da ima dosta novih curka- dobrodosle, bit ce pravi baby boom na jesen 😂
    Ja sam jutros isla u petrovu vadit krv za krvnu grupu i predat uzorak za urinokulturu… Haos kakva je tamoo guzva strasno.. al dobro trebalo je i to obaviti.. od simptoma vise nemam ama bas nista a iduca kontrola je tek 11.4. Nikako proci vrijeme

Daj mi reci sto su ti rekli kad su nalazi od urinokulture gotovi? Ja cu sutra ic UK predat, al mene su poslali u baruna filipovica, kod ilice sa predam. 😐

christyy
    28. Ožujak 2018. 11:28

Looda_vila

christyy

Ja sam jutros isla u petrovu vadit krv za krvnu grupu i predat uzorak za urinokulturu… Haos kakva je tamoo guzva strasno.. al dobro trebalo je i to obaviti.. od simptoma vise nemam ama bas nista a iduca kontrola je tek 11.4. Nikako proci vrijeme

Daj mi reci sto su ti rekli kad su nalazi od urinokulture gotovi? Ja cu sutra ic UK predat, al mene su poslali u baruna filipovica, kod ilice sa predam. 😐

Pitala me da li sama želim pokupiti nalaze ili da mi ih pošalju mailom... Naravno da sam rekla da mi ih pošalju i rekla je da su gotovi u utorak..

• LadyDi19
    28. Ožujak 2018. 11:29

Jutro curke, sretno svima koje idete na pregled. Nadam se da cemo i mi dogurat do tih tjedana kad se osjecaju udarci..mislim da sam u prvoj oko 18 tt prvi put osjetila..morat cu pogledati biljeske koje sam vodila.. Sto se tice stvari imam sve, jedino cemo vidjet za robicu, jer sam  veci dio dobila od sogice koja treba rodit mjesec prije mene.. Pa joj moram vratit ako kod nje opet bude decko..

Elza
    28. Ožujak 2018. 11:35

Lijepe bebice na slikama :)

Elza
    28. Ožujak 2018. 11:37

Da li neku od vas svrbe bradavice? Ako da, kako to rjesavate? Namazem se svaki drugi dan s mustela kremom za trudnice ali nije bas da mi umanji svrbez :/

Looda_vila
    28. Ožujak 2018. 11:42

christyy

Looda_vila

christyy

Pitala me da li sama želim pokupiti nalaze ili da mi ih pošalju mailom… Naravno da sam rekla da mi ih pošalju i rekla je da su gotovi u utorak..

Oo pa super, nadam se da istu praksu imaju u b.filipovica. tnx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.