Dobar dan curke... Evo i mene k vama.. Ja sam danas 8tt..al sam prokrvarila i na strogom sam mirovanju zbog hematoma.. Ovo mi je druga trudnoća, imam jednog zlocestog decka od 1.5 godine 😀 nadam se da cu s vama ti skratit dane.. ☺️
LadyDi19 ja sam na početku trudnoće imala hematom, ali uz terapiju duphaston i mirovanje se totalno povukao bez ikakvog curenja i krvarenja... tako da mislim da je mirovanje najbolje za to 😊
Sad moram opet da mirujem jer mi je posteljica nisko, na svakom pregledu nađu nešto novo al šta da se radi 😊
I ja sam dobila duphaston, za tj dana idem na kontrolu da vidimo jel se sto promijenilo..
I ja sam dobila duphaston, za tj dana idem na kontrolu da vidimo jel se sto promijenilo..
Dobrodosla ja isto lezim zbog hematoma, jedan je iscurio, drugi jos veci se pojavio i taj jos curi, samo lezi odmaraj i pij terapiju i najvaznije sto manje se nerviraj i sve ce bit u redu
Curke ja sam isto misljenja da to treba lagano poceti kupovati jer ne znam kako vi, al ja nisam karakter za ostaviti novce sa strane 😂😂😂 samo me kolicina buni...nekako mi je sve premalo
Cure, što mislite jel ok pojesti sir tipa brie ili gorgonzolu (koju kao ne bi baš trebale) ako je termički obrađen na pizzi?
Dobrodošle nove cure
anusha ja mislim da možeš..ipak je sir pečen ..
Sortiraj odgovore
Najstariji