Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LadyDi19
    27. Ožujak 2018. 14:08

Dobar dan curke... Evo i mene k vama.. Ja sam danas 8tt..al sam prokrvarila i na strogom sam mirovanju zbog hematoma.. Ovo mi je druga trudnoća, imam jednog zlocestog decka od 1.5 godine 😀 nadam se da cu s vama ti skratit dane.. ☺️ 

Dija85
    27. Ožujak 2018. 14:16

LadyDi19 dobrodošla! 🙋‍♀️

Ssanja
    27. Ožujak 2018. 14:28

LadyDi19 ja sam na početku trudnoće imala hematom, ali uz terapiju duphaston i mirovanje se totalno povukao bez ikakvog curenja i krvarenja... tako da mislim da je mirovanje najbolje za to 😊

Sad moram opet da mirujem jer mi je posteljica nisko, na svakom pregledu nađu nešto novo al šta da se radi 😊

• LadyDi19
    27. Ožujak 2018. 14:34

I ja sam dobila duphaston, za tj dana idem na kontrolu da vidimo jel se sto promijenilo.. 

petrapp2605
    27. Ožujak 2018. 14:49

LadyDi19 dobro nam došla 

Gold👑
    27. Ožujak 2018. 15:07

LadyDi19

I ja sam dobila duphaston, za tj dana idem na kontrolu da vidimo jel se sto promijenilo..

Dobrodosla  ja isto lezim zbog hematoma, jedan je iscurio, drugi jos veci se pojavio i taj jos curi, samo lezi odmaraj i pij terapiju i najvaznije sto manje se nerviraj i sve ce bit u redu 

• LadyDi19
    27. Ožujak 2018. 16:55

Hvala cure... ☺️ 

• Bruncili
    27. Ožujak 2018. 17:11

Curke ja sam isto misljenja da to treba lagano poceti kupovati jer ne znam kako vi, al ja nisam karakter za ostaviti novce sa strane 😂😂😂 samo me kolicina buni...nekako mi je sve premalo

• anusha
    27. Ožujak 2018. 17:50

Cure, što mislite jel ok pojesti sir tipa brie ili gorgonzolu (koju kao ne bi baš trebale) ako je termički obrađen na pizzi?

27. Ožujak 2018. 17:52

Dobrodošle nove cure   
    anusha ja mislim da možeš..ipak je sir pečen ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.