Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2018. 11:16

Dija nazovi i provjeri da ti bude lakse...  Evo  i ja sam 14+1... Ima par dana prestale mučnine,  imam više  energije..  Jedino sta imma doli neki  pritisak i siske su mi bolne na dodir ali puno manje nego prije...  Mozda jednostavno  prolazi to razdoblje..  Sretno i javi se 😘

Gold👑
    27. Ožujak 2018. 11:18

Dija nazovi ih i objasni situaciju, vjerujem da za jedan uzv mogu naci termin. Teta90 mene kontrakcije isto stalno muce, al pitala sam doktoricu jel to normalno u ovako ranoj trudnoci i rekla je da je normalno kroz cijelu trudnocu, imala sam ih ja i u prvoj al su kasnije pocele.

Dija85
    27. Ožujak 2018. 11:32

Evo napokon mi se javila med sestra. Kaze da ona misli da je ok jer nisam krvarila ali cisto da se smirim da dodjem sutra samo da poslusa otkucaje.  Tako da sutra popodne idem. Hvala cure što me smirujete. Znam da sam vjerovatno samo paranoična. Ali sve se bojimo kako kad. 

petrapp2605
    27. Ožujak 2018. 11:41

Ma naravno, ja sam doslovno otrčala kod svoje nakon što su me isprepadali zbog alergijske reakcije, i čim mi je pokazala da srćeko kuca, odmah mi je srce bilo na mjestu,a do tad sam bila strašno zabrinuta.

Isssa
    27. Ožujak 2018. 12:36

Bokić cure
    Dija budi bez brige, nebi ginekolog potpisao da nešto nije u redu, ipak je to velika odgovornost ali svakako provjeri kod svog dr da budeš mirna.

Meni je zadnjih par dana bilo ludo, od pregleda, prehlade, posla....
    Urin mi nije bio dobar na zadnjem pregledu pa me poslala na vađenje krvi, urina i urinokultu. Jučer su mi došli nalazi, krvna slika super, u urinu bakterije, dobila sam 12 vaginaleta Macmiror, čekam do četvrtka još urinokulturu pa ćemo vidjet kaj dalje.
    Mrzim vaginalete ali kaj se mora nije teško 
    Trbuh raste ko šašav, sama sebi sam smiješna , i moram podhitno kupiti jastuk za trudnice.
    Tjedni lete ko ludi, počela sam tražiti kinderbet, ne znam ni sama kaj da kupimo, za kolica sam se odlučila, to dvoje planiram kupiti kroz mjesec dana tako da mi ostaju kasnije samo sitnice 

Jeste vi počele kaj kupovati?

Dija85
    27. Ožujak 2018. 12:42

Mi ćemo ustvari sve dobiti. Kolica će nam kupiti svekrva tako da ustvari osim sitnica nemam što ni kupovati. A taj jastuk, to bih recimo mogla. Našla sam ga za 149 kn na nekoj akciji

Gold👑
    27. Ožujak 2018. 12:44

Ja svu opremu vec imam, sve je univerzalnih boja tako da ce mi sve sada biti dobro, jedino cu malo robice kupit nove posto je prvi sin a sad nosim curicu  Joj i meni trbuh raste bas brzo, u prvoj t mi se nije vidio do skoro sestog mj a sad je bas vec velik, i bas mi ga je lijepo vidjet 

• BitCuOpetMama
    27. Ožujak 2018. 13:18

Ja isto manje vise sve imam od ovih krupnijih stvari-krevetic,kolica,one njihaljke,za kasnije hranilicu..jedino robicu moram uzet jer sam to posudila i vratila,a u međuvremenu se rodilo puno bebica u familiji pa je robica zauzeta. A to cu nekad na ljeto pocet

petrapp2605
    27. Ožujak 2018. 13:29

Ja nemam apsolutno ništa, lagano sam počela razmišljati kad je ok da počinjem kupovati stvari

• BitCuOpetMama
    27. Ožujak 2018. 13:37

Ja sam sa sinom pocela 2-3 mj prije poroda. Robicu oprala i opeglala mozda mjesec dana prije. Nekom je to mozda na vrat na nos, meni je sve prije toga bilo nekako prerano. I sad naletim na djecju robicu svako malo al nista nisam uzela jos.. ne znam,rano mi je dosta jos. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.