PlavaBorovnica,
pila sam kapsule i zadovoljna sam. Muku mučim sa mjehurom od 6. tjedna. Sada sam 13. i od prošlog tjedna mi je bolje. Puno vode pijem. Sada sam prešla na kapi jer su lakše (kapi mogu i djeca pa si mislim da je bolje i za moj organizam). Inače, farmaceutkinja u ljekarni mi je rekla da trudnice trebaju biti oprezne s brusnicom jer je jaki antioksidans. Nije rekla da trudnice ne smiju piti ali ipak s mjerom (znači, ne stalno - ja ju pijem kad osjetim da se opet nešto kuha u mjehuru).
Dija85,
meni je noćna mora bila cijelu ovu zimu da ne uhvatim neku boleštinu. A 6.4. mi se čini tako daleko, ja bih izludila na tvom mjestu. Ideš privatno na kontrole ili u Dom zdravlja? Možda da se naručiš ranije samo na kratki uzv da doktor provjeri srčanu akciju, čisto da se umiriš? Sigurna sam da je sve ok. Meni su simptomi nestali negdje u 10. tjednu (mučnine i umor, jedino još imam bolne grudi ali pijem duphaston i dalje pa si mislim da je to možda i od toga). Moguće je da su ti se simptomi jednostavno maknuli jer si na kraju 1. tromjesečja.
Anusha idem kod privatnika. Nazvat ću ga. Nisam sigurna koju smjenu danas radi. Ali da, ne mogu čekati. Čudno mi je da se ne dižem po noći na wc kad sam se dizala nekad i po dva puta
Cure,kako ste jutros? Teta, jel ti sta lakse? Dija, uvjerena sam da je sve u redu, al bolje odi na pregled da se umiris!
Teta90, meni su rekli da magnezij super pomaže kod takvih bolova. Jesi probala? Ja pijem donat mg i čini mi se kao da imam i manje tih grčeva nalik menstrualnim. Isto sam imala par dana krajem prošlog tjedna svakakve bolove i baš sam se bila uplašila. Sada ih više nemam pa si mislim, zašto je stalo?! Mi trudnice, nikad zadovoljne i stalno u strahu
Teta90, meni su rekli da magnezij super pomaže kod takvih bolova. Jesi probala? Ja pijem donat mg i čini mi se kao da imam i manje tih grčeva nalik menstrualnim. Isto sam imala par dana krajem prošlog tjedna svakakve bolove i baš sam se bila uplašila. Sada ih više nemam pa si mislim, zašto je stalo?! Mi trudnice, nikad zadovoljne i stalno u strahu
Upravo tako,potpisujem svaku rijec. Morat cu i ja po mg jer mi ne prestaju ti menstr.grcevi,a ponekad me boli i u preponama pa bi mi mozda mogao mg pomoci da malo opusti misice
Dobro jutro! Meni je vec i dobar dan, budna sam od 4 i nikako zaspati. Bilo mi je slabo, pa boli trbuh, sise, pritisak u plucima, nikako se namjestiti, a muza nema, pa sam si isla podgrijati caj i pojela krekere, prvi put u trudnoci da usred noci jedem.
Sad sam totalno koma jer mi se spava, a ne mogu, ali pijem caj i gledam tv.
Hvala cure sto brinete za mene!
Uzimam magnezij, ne svakodnevno, ali 3-4 tjedno.
Dija, ako ti intuicija govori da nesto nije u redu, odi na pregled.
I da napomenem da me u subotu pregledao ginekolog u bolnici i rekao je da je sve u redu. Ali šutio je non stop, nije mi ništa pokazao , ništa rekao, niti pustio otkucaje. Na kraju pregleda je rekao sve je dobro. Ali teško da mogu povjerovat da postoji doktor koji bi, da je vidio da nešto nije u redu, da bi šutio. Ali opet tko zna. Bilo mu je "glupo" napisati mi točan antibiotik. Bila je subota i bio je dežuran. Možda me se jednostavno htio riješiti. Ne znam. Samo mislim da nešto nije u redu. Tj osjećam to. Nadam se da sam u krivu.
Ma ne vjerujem da bi ti rekao da je sve u redu, ako nije. Ipak njegov potpis ide na taj papir.
Ali ako si u mogucnosti odi privatniku, radi svog mira. Sretno I sigurno je sve u redu! ❤
url=https://lilypie.com]
Draga Dija sigurno će sve biti u redu, ali kako bi sebe umirila odi što prije vidjeti svoje maleno, laknut će ti kad vidiš i čuješ da je sve ok. Jako je teško kad si zabrinuta i pod stresom, koliko štetit tebi šteti i bebi, tako da ipak probaj pozitivno razmišljati. A mi ćemo ti slati punoo pozitivne energije
Dakle, kifoza i skolioza nisu opasne u trudnoći kao sta ste napisale .. Reka je da tu ima puno za pricat da on ne moze sad to sve priko poruke.. Haha. Ugl ne radit statičke vjezbe nego dinamičke… I najbolje bi bilo konzultirat se s nekim fizioterapeutom uzivo a ne ovako 😂🤣 … Kad vas uvati išijas također dinamičke vježbe… Moze položaj mačke i psa ali dinamički.. Nista statičko ugl.. Nadam se da sam vam bar pinku pomogla haha
Hvala svakako na savjetu
Dija85 - zovi, naruči se i poslušaj srčeko. Meni moj gin nikad ne upali zvuk za srce. A moguće da ti prestaju simptomi prvog tromjesjecja. Sretno i javi nam
Cure koje spominju magnezij, ja sam se preporodila otkako uzimam kombinirani mag+cal+d3 i to pola tablete dnevno. Prestali grčevi u maternici, probava ponovo uredna, prestali grčevi u mišićima, a moguće da sam i manje letargična.
Sortiraj odgovore
Najstariji