Al jer normalno da me boli sa desne str i ujutro kad sam se takla bolilo jako ko upala jajnika i vec 3 dsna 37.8 38 temp
Jel normalno da me boli sa desne str i ujutro me bolilo jsko kad sam se takla ko upala jajnika temp 37.7 38
Jel normalno da me boli sa desne str i ujutro me bolilo jsko kad sam se takla ko upala jajnika temp 37.7 38
Jesi prehlađena ili nešto pa da je to razlog
Nije normalno i trebala bi otići doktoru, ti simptomi koje ti imaš nisu klasični simptomi trudnoće pošto spominješ temperaturu i jake bolove, pečenje.. Moj savjet ti je otiđi doktoru,ako i nije niš strašno barem češ znati a ne nagađati i nedaj Bože još si više zakomplicirati.. I u trudnoći temperatura 38 na više nije dobra. Ja bi otišla na hitnu, objasnila im simptome rekla da sam trudna..
Znaci cure mene ubi želja za mesnatom hranom, pogotovo navecer... Ovo je za poludit.. Upravo sam muzeka po pizzu poslala... 😨
Znaci cure mene ubi želja za mesnatom hranom, pogotovo navecer… Ovo je za poludit.. Upravo sam muzeka po pizzu poslala… 😨
A nije bilo od jabuke 😂😂😂😂
Znaci cure mene ubi želja za mesnatom hranom, pogotovo navecer… Ovo je za poludit.. Upravo sam muzeka po pizzu poslala… 😨
Ne kuzim 😨😂😂😂
Ne kuzim 😨😂😂😂
Ma ona reklama za Juicy sok, kad je trudnica poslala usred noći muža po sok a on donio od naranče, i pita ona "a nije bilo od jabuke" 😂😂😂😂
Ne kuzim 😨😂😂😂
Ma ona reklama za Juicy sok, kad je trudnica poslala usred noći muža po sok a on donio od naranče, i pita ona "a nije bilo od jabuke" 😂😂😂😂
Hahaha sad znam 😂 pizzu sam pojela sad sam mirma do sutra 😍😂😅
Sortiraj odgovore
Najstariji