Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    23. Siječanj 2018. 15:03

pandica1805 jesi bila na pregledu?

• Alex86
    23. Siječanj 2018. 16:35

Al jer normalno da me boli sa desne str i ujutro kad sam se takla bolilo jako ko upala jajnika i vec 3 dsna 37.8 38 temp

• Alex86
    23. Siječanj 2018. 16:40

Jel normalno da me boli sa desne str i ujutro me bolilo jsko kad sam se takla ko upala jajnika temp 37.7 38

Isssa
    23. Siječanj 2018. 16:55

Aleksandra Matesic

Jel normalno da me boli sa desne str i ujutro me bolilo jsko kad sam se takla ko upala jajnika temp 37.7 38

Jesi prehlađena ili nešto pa da je to razlog

23. Siječanj 2018. 16:57

Aleksandra Matesic

Nije normalno i trebala bi otići doktoru, ti simptomi koje ti imaš nisu klasični simptomi trudnoće pošto spominješ temperaturu i jake bolove, pečenje.. Moj savjet ti je otiđi doktoru,ako i nije niš strašno barem češ znati a ne nagađati i nedaj Bože još si više zakomplicirati.. I u trudnoći temperatura 38 na više nije dobra. Ja bi otišla na hitnu, objasnila im simptome rekla da sam trudna.. 

23. Siječanj 2018. 21:11

Znaci  cure mene ubi želja za mesnatom hranom,  pogotovo  navecer...  Ovo je za poludit.. Upravo sam muzeka po pizzu poslala... 😨

Isssa
    23. Siječanj 2018. 21:26

nestrpljiva25

Znaci cure mene ubi želja za mesnatom hranom, pogotovo navecer… Ovo je za poludit.. Upravo sam muzeka po pizzu poslala… 😨

A nije bilo od jabuke 😂😂😂😂

23. Siječanj 2018. 21:28

Isssa

nestrpljiva25

Znaci cure mene ubi želja za mesnatom hranom, pogotovo navecer… Ovo je za poludit.. Upravo sam muzeka po pizzu poslala… 😨

Ne kuzim 😨😂😂😂

Isssa
    23. Siječanj 2018. 21:41

nestrpljiva25

Isssa

nestrpljiva25

Ne kuzim 😨😂😂😂

Ma ona reklama za Juicy sok, kad je trudnica poslala usred noći muža po sok a on donio od naranče, i pita ona "a nije bilo od jabuke" 😂😂😂😂

23. Siječanj 2018. 22:39

Isssa

nestrpljiva25

Isssa

nestrpljiva25

Ne kuzim 😨😂😂😂

Ma ona reklama za Juicy sok, kad je trudnica poslala usred noći muža po sok a on donio od naranče, i pita ona "a nije bilo od jabuke" 😂😂😂😂

Hahaha sad znam 😂 pizzu sam pojela sad sam mirma do sutra 😍😂😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.