Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Siječanj 2018. 10:12

wannabemumy

Tako je! Brine me svjetlija crtica od kontrilne. Premda je dr test isto bila svjetlija od kontrolne ali nijansu tamnija od testa koji sam radila prje 3 dana. Znaci mislite da je to ipak dobar +?! 😀

Daaaa, čestitam!!  😁😁😁

Jane_Doe
    23. Siječanj 2018. 10:18

wannabemumy

Tako je! Brine me svjetlija crtica od kontrilne. Premda je dr test isto bila svjetlija od kontrolne ali nijansu tamnija od testa koji sam radila prje 3 dana. Znaci mislite da je to ipak dobar +?! 😀

je, bitno da se vidi crtica.  koliko ti kasni?

nestrpljiva koliko god mi je drago zbog mucnina, nije bas ugodno  uzivaj dok se ne pojave, mozda budes jedna od onih koje ni nemaju mucnine do kraja 
    ja mogu sve jesti, nije da me mucnine puno ometaju kao u prvoj trudnoci.

• wannabemumy
    23. Siječanj 2018. 10:23

Hvala nestrpljiva!! Malo placem sada! Haha! 
    Jane_Doe kasni samo 1 dan. Ali simptomi trudnoce su prisutni, dosta njih! Pa sam zato malo bila sumnjicava oko blijedog plusa! 

PlavaBorovnica
    23. Siječanj 2018. 11:38

Dobro jutro svima, dobrodošla wannabe! Čestitam.
    Eto Jane, uhvatilo i tebe.
     Grudi me jutros ne bole?? Zašto to? A mukica mi je, ne smijem grgljat kad perem zube, tjera me na pov.
    Imala sam grozan san vrijedan filmskog scenarija, naravno imao je veze s prvim pregledom. Malo me uznemirio, al kad se sjetim da me u snu ginekolog pregledavao u super opremljenom džipu parkiranom ispred supermarketa, čak mi je i bolje 

Jane_Doe
    23. Siječanj 2018. 11:45

PlavaBorovnica

Dobro jutro svima, dobrodošla wannabe! Čestitam.
    Eto Jane, uhvatilo i tebe.
    Grudi me jutros ne bole?? Zašto to? A mukica mi je, ne smijem grgljat kad perem zube, tjera me na pov.
    Imala sam grozan san vrijedan filmskog scenarija, naravno imao je veze s prvim pregledom. Malo me uznemirio, al kad se sjetim da me u snu ginekolog pregledavao u super opremljenom džipu parkiranom ispred supermarketa, čak mi je i bolje

i mene su prestale bolit prosli tjedan pa su mi sljedeci dan bile jos bolnije nego prije 
    a ovo za san.. to si vjerojatno isla kod privatnika 

23. Siječanj 2018. 11:53

wannabemumy čestitke na trudnoći 
    I meni je bila blijeda crtica, pa sam napravila clearblue test koji pokazuje tjedne.. 

23. Siječanj 2018. 13:20

Cure primjetila  sam  npr kad sam se sinoc najela  da ne drzala mučnina kratko,  mislila  sam kao pretjerala sam sa hranom,  ali evo sam ručala,  ništa  sad  da sam pretjerala i opet mi 20ak min bila mučnina,  pa sam  malo  legla  da mi prode...  Ne kuzim jel to moze nakon jela 😨

• santilina
    23. Siječanj 2018. 14:11

Čestitam Wannabe. :) Meni mukice smanjene. I ja sam prehlađena, upala sinusa. Uz sve. Ali ajde..jučer sam čak spavala uz samo jedno buđenje oko 4h pa 20ak brojanja ovčica i spavala do pola devet. Čak se i odmorila. Cike me bole samo kaj mi majica na njima a kamoli da bi ih dirala. Jel te mučnine dođu i odu. Meni jače prošli tjedan bile..sad ovaj je skroz malo ili nimalo. Odmah mi misli idu ružne.. jooj, jedva čekam pregled da vidim jel kuca srce točkici. Samo nek sve dobro bude.

• Violet
    23. Siječanj 2018. 14:21

Bok cure :)
    Pratim forum od 2016. kad sam rodila prvog malca koji je sad godinu i pol. 
    Test sam radila prosli tjedan, po zadnjoj m sad sam 5+5, narucena 1.2. na pregled
    Veselim se druzenju s vama :) 

• Violet
    23. Siječanj 2018. 14:25

Inace s prvim nisam imala u pocetku nikakve simptome, da mi nije izostala menga ne bi imala pojma da sam trudna dok nije poceo stomak rasti :) Ovaj put mi povremeno mucno i lovi me vrtoglavica. I jaaako mi se jede slatko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.