Je li normalno imat iscjedak iako ste trudne
Kakav iscjedak imaš?
Kakav iscjedak imaš?
I ja imam konstantno, kao prije ovulacije, ali to je normalno 😀
Kakav iscjedak imaš?
I ja imam konstantno, kao prije ovulacije, ali to je normalno 😀
Dok god je iscjedak bez boje, mirisa i krvi tl je normalno
Tako je i meni rekla ginekologica. Dok nije krv ili smeckast, sve ok.
Pozz drage mame i buduce mame. Ovo mi je prvi forum i imam 100 pitanja a ne zelim nikome oko sebe govoriti jer me strah jos je prerano (ako je uopce). Naime vec par mjeseci zeljno ocekujem taj plusic na testu, ali nikako. Ovaj mj malo sam se cudno osjecala i nakon ovulacije temp minje bila stalno povisena 36,9, 37, 37,2 jedno tjedan dana. 3 dana prije ocekivane men sam odlucila napraviti test i bio je +!!! Vidljiv ali svjetliji. Jutros sam opet napravila test i plus je opet tu, svjetliji je od dr crte pa me zabrinjava dali je dobro pokazao ili da napravim jos jedan test poslje. Jako sam sretna ali i uplasena. Sta vi kazete! Hvala vam.!!
jutro cure, prijavljujem mucninu i jako cudne okuse u ustima izazvane nicim i prehladu (jeeej)
kako ste vi?
Pozz drage mame i buduce mame. Ovo mi je prvi forum i imam 100 pitanja a ne zelim nikome oko sebe govoriti jer me strah jos je prerano (ako je uopce). Naime vec par mjeseci zeljno ocekujem taj plusic na testu, ali nikako. Ovaj mj malo sam se cudno osjecala i nakon ovulacije temp minje bila stalno povisena 36,9, 37, 37,2 jedno tjedan dana. 3 dana prije ocekivane men sam odlucila napraviti test i bio je +!!! Vidljiv ali svjetliji. Jutros sam opet napravila test i plus je opet tu, svjetliji je od dr crte pa me zabrinjava dali je dobro pokazao ili da napravim jos jedan test poslje. Jako sam sretna ali i uplasena. Sta vi kazete! Hvala vam.!!
ako sam dobro shvatila, brines se jer je crtica svjetlija od kontrolne? ako je tako ne moras se brinuti, jos je rana trudnoca pa razina hcg-a nije toliko visoka da pokaze tamnu crtu
cestitam!¨
Dobrodošla.. Napravi ga ako ćes na taj način smirit sebe, ali pricekaj još koji dan. Ja sam ga radila dan prije očekivane, ali sutradan s prvin jutarnjim urinom već je bip itekako jasan. Mozda bi bilo dobro da ga napravis s prvin urinom, ako već nisi.
Jane doe... Ja sam umorna samo bo spavala, cicke i dalje bolnr na dodir... Sta se tice okusa... Daj mi samo mesoo tolko mi se jede, sinoc me u 11 uhvatila zelja za pizzom.. Slatko gledam ali ne stavljam u usta opce mi ne pase okus. Mučnina nemam idalje.
Tako je! Brine me svjetlija crtica od kontrilne. Premda je dr test isto bila svjetlija od kontrolne ali nijansu tamnija od testa koji sam radila prje 3 dana. Znaci mislite da je to ipak dobar +?! 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji