Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    22. Siječanj 2018. 17:58

Aaa, znam ako se ne varam, bilo je na Božić.

Jane_Doe
    22. Siječanj 2018. 18:01

Ujutro sam ja, u 7 i pol vec 

Lois
    22. Siječanj 2018. 18:03

Isssa bravo, cestitam 🎉
    Hvala cure 😘
    PlavaBorovnica, mozda da. Premalo je sve skupa pa nije sigurno, sve visi jos. Nemam nista od ranijeg uzv-a kad bi bilo prerano opet i plod jos premali, ako je stvarno kasnila ovulacija.
    Jane nadam se da necemo bit na istim mukama 😘 Sa 6+ tjedana se vec lijepo vidi i srce uglavnom kuca, osim ako ne kasni razvoj ovako. Drzim fige za jako srce ❤️

Jane_Doe
    22. Siječanj 2018. 18:33

Lois znam i tome se nadam. I od sveg srca ti zelim 2 velika srceka za 2 tjedna 

Isssa
    22. Siječanj 2018. 19:20

PlavaBorovnica

Aaa, znamako se ne varam, bilo je na Božić.

A ja 13.12, pa sad vidi kad ćeš na pregled, možda je ok da pričekaš bar tjedan dana 😀

Isssa
    22. Siječanj 2018. 19:20

Isssa

PlavaBorovnica

Aaa, znamako se ne varam, bilo je na Božić.

A ja 13.12, pa sad vidi kad ćeš na pregled, možda je ok da pričekaš bar tjedan dana 😀

Baš super, Božićna bebica 😀😀😀

• santilina
    22. Siječanj 2018. 19:33

Ja po mengi 16.12., isto bozicna beba. A jos se zenili tada. 😀 Svadbeno božićna. Nadam se da ce do 1.2. sve biti u redu. Sad kad ovo pratim..malo trtaaaa.. a jos sam se ocito i prehladila. Trudnoća je lijepa ali stvarno i stresna. Barem meni sad ova prva. :)

• santilina
    22. Siječanj 2018. 19:36

Isssa

nestrpljiva25

Isssa

nestrpljiva25

Ja i dalje nemam mučnina ni ništa.. Danas sam 5+1… Jedino šta me jučer cili dan bolila glava i jako sam umorna, cili dan bi provela u krevetu. Hranim se skroz normalno ka i dosad. Jedino šta svaki dan popijem čašu mlika ili jogurta i napravim si svaki dan smoothie od voća. To je jedina razlika. Slatko opće ne jedem jer mi se ne jede… Jedva čekam pregled da vidim šta se događa. Cure koje imaju preglede sretnoo 😁

Niti ja nemam nikakvih tegoba, ko da nisam trudna, samo se uspušem ponekad na glupost 😂, a trudna sam 6+5

Sad si me malo utješila… Čitam svi svakakve simptome mučnine ovo ono. Ja ni mučnina i bolova kao da ću dobit ono 😨 iako sam ja 5+3.

Imala sam mučninu 2 dana i to kad sam saznala da sam trudna (stara godina) al mislim da je to bilo više psihički :-)

Hahhaha! Ja mislim da i ja imam nekad psihicki mucninu. Kad procitam kako vama, odmah suosjecam.

22. Siječanj 2018. 19:46

Lois

Evo mene s pregleda. Status quo 😷
    Dakle po zm sam 6+2 danas, srcane reakcije nema, valjda ce se pojaviti. Vide se dvije nejednake gv (cak nije sigurno da je drugo gv ali mozda) i po svemu je trudnoca manja za otprilike tjedan dana ili se ne razvija kako treba. Narucena sam opet za 2 tjedna pa ce se vidjet razvoj i hoce li srce/srca prokucati.
    Ne znam zbog cega od navedenog sam vise u soku ali pouka price je definitivno ne ici na preglede prerano. Ne znam sto cu sa sobom ova 2 tjedna.

Draga točno znam kako se osjećaš..  Samo sta se meni nista nije vidilo ni na prvom ni na drugom  pregledu...  Razvoj prelošim tempom negdi je zaštekalo i odma stalo,  nadam se boljem  rezultatu ovaj put..  Ali Virujem  da će tebi to izać na dobro jer je još rano...  Samo pozitivno  i pomoli se 😁
    Issa baš mi je drago,  ti si ono  bez simptoma i sad si mi dala tračak nade hahaha.
    Ostale  cure sretno 💞 

22. Siječanj 2018. 19:47

santilina

Isssa

nestrpljiva25

Isssa

nestrpljiva25

Ja i dalje nemam mučnina ni ništa.. Danas sam 5+1… Jedino šta me jučer cili dan bolila glava i jako sam umorna, cili dan bi provela u krevetu. Hranim se skroz normalno ka i dosad. Jedino šta svaki dan popijem čašu mlika ili jogurta i napravim si svaki dan smoothie od voća. To je jedina razlika. Slatko opće ne jedem jer mi se ne jede… Jedva čekam pregled da vidim šta se događa. Cure koje imaju preglede sretnoo 😁

Niti ja nemam nikakvih tegoba, ko da nisam trudna, samo se uspušem ponekad na glupost 😂, a trudna sam 6+5

Sad si me malo utješila… Čitam svi svakakve simptome mučnine ovo ono. Ja ni mučnina i bolova kao da ću dobit ono 😨 iako sam ja 5+3.

Imala sam mučninu 2 dana i to kad sam saznala da sam trudna (stara godina) al mislim da je to bilo više psihički :-)

Hahhaha! Ja mislim da i ja imam nekad psihicki mucninu. Kad procitam kako vama, odmah suosjecam.

Ne brigaj  se i ja sam ih imala na početku jedan dan 😂😂😂 psiha je gadna stvar 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.