Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    20. Siječanj 2018. 22:25

pandica1805

Bookkic :)
    Nema me jedan dan i gle koliko nas se skupi :)
    Dobrodosle nove cure :)
    Za sad mi je super hvala bogu. Jedino sam malo cijeli dan onako pospana. Koliko nas ide u pon na pregled? :D
    Sto se tice keksa u prosloj trudnoci smo muz i ja prakticirali od prvog do zadnjeg dana doslovno, mozda sam zato i rodila 2 tjedna prije haha sala mala al stvarno se nismo nesto suzdrzavali..

I ja sam u ponedjeljak naručena 😀

PlavaBorovnica
    21. Siječanj 2018. 15:19

nestrpljiva25

Tinci hvala na odgovoru :)
    Plava borovnica nisam popratila oprosti koliko si trudna? Je li imaš ono uobičajene simptome mučnine i to ili ti se to prvi put javilo da ti se želudac digao.? Inače ja sam malo gadljivija pa meni to ne igra ulogu. Al primjerice, kad pomislim na slatko opće ne mogu zamislit da ga jedem.. Jednostavno me ne privlači… A do prije tjedan dana sam se gušila u čokoladama. Samo gledam da je meso za ručak. Po ničemu drugom iskreno ne bi rekla da sam trudna, osim eto nema menge 😂😂😂

Danas 5+3, krivo sam bila ranije napisala. 
    Danas se osjećam kao da mi je lagano muka od vožnje...bez obzira što pješačim ili sjedim jučer je bilo prvi put da mi se to javilo, ne znam kako izgledaju tj kako se osjećaju mučnine.

21. Siječanj 2018. 20:29

PlavaBorovnica

nestrpljiva25

Tinci hvala na odgovoru :)
    Plava borovnica nisam popratila oprosti koliko si trudna? Je li imaš ono uobičajene simptome mučnine i to ili ti se to prvi put javilo da ti se želudac digao.? Inače ja sam malo gadljivija pa meni to ne igra ulogu. Al primjerice, kad pomislim na slatko opće ne mogu zamislit da ga jedem.. Jednostavno me ne privlači… A do prije tjedan dana sam se gušila u čokoladama. Samo gledam da je meso za ručak. Po ničemu drugom iskreno ne bi rekla da sam trudna, osim eto nema menge 😂😂😂

Danas 5+3, krivo sam bila ranije napisala.
    Danas se osjećam kao da mi je lagano muka od vožnje…bez obzira što pješačim ili sjedimjučer je bilo prvi put da mi se to javilo, ne znam kako izgledaju tj kako se osjećaju mučnine.

A ne mogu ti pomoc.  Ja nemam  mučnine  ni ne znam kako to izgleda kad ih imaš.  Al kažu da je to dobar znak kad ih imaš, pa sad... 

• santilina
    21. Siječanj 2018. 23:38

Pozdrav curke! Ja nedavno saznala. :) Prva mi trudnoca, 6.tj. Narucena kod doktorice tek 1.2. Jedva cekam!

PlavaBorovnica
    21. Siječanj 2018. 23:42

Isssa i Pandice, sretno na pregledu sutra.
    Čestitam santilina! 

• santilina
    21. Siječanj 2018. 23:51

I ja svima cestitam. :) I sretno na pregledu sutra. Meni muka samo popodne i prije spavanja..ne da povracam nego bas mukica. I ne mogu zaspat nikako. A ujutro bi valjda spavala do podne da mogu. 😂 Nosim vrecicu iz ducana ( 2 min ood kuce) i vec umorna kao da sam na treningu bila. 😀 Veselim se svemu. Jel vi pazite na prehranu? Tipa ne prsut, sir i tako te domace proizvode? Meni to pase..a ne bi htjela bas svjesno nastetit tockici.

PlavaBorovnica
    22. Siječanj 2018. 00:21

Santilia, da tako i meni  baš mukica kroz dan.
    Počela sam paziti na prehranu, izbacila sam slatkiše, pekaru, smrznuto, smanjila kavu, izbacila šećer..i tako ima još.
    Ali da mi netko ponudi domaći sir i pršut, ne bih odbila.

Isssa
    22. Siječanj 2018. 08:11

PlavaBorovnica

Isssa i Pandice, sretno na pregledu sutra.
    Čestitam santilina!

Hvala, jedva čekam pregled da vidim jel sve ok 😀

Jane_Doe
    22. Siječanj 2018. 08:26

borovnice ja bi mucnine bas tako opisala, kao da ti je stalno lose zbog voznje i imas osjecaj da ako napravis neki nagli pokret da ces se ispovracat.. meni je bar tako bilo u prvoj trudnoci 
    mene su isto kao krenule mucnine lagane zadnjih 2,3 dana, ali samo popodne me drze nekih sat. dva i to je to..

sretno curama koje imaju pregled danas 

santilina cestitam 

Isssa
    22. Siječanj 2018. 10:05

santilina

Pozdrav curke! Ja nedavno saznala. :) Prva mi trudnoca, 6.tj. Narucena kod doktorice tek 1.2. Jedva cekam!

Čestitam 😀😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.