Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Siječanj 2018. 10:27

Ja i dalje  nemam mučnina ni ništa..  Danas sam 5+1... Jedino šta me jučer cili dan bolila glava i jako sam umorna,  cili dan bi provela  u krevetu.  Hranim se skroz normalno  ka i dosad.  Jedino  šta svaki dan popijem  čašu mlika ili jogurta i napravim si svaki  dan smoothie od voća. To je jedina razlika.  Slatko  opće ne jedem  jer mi se ne jede...  Jedva čekam  pregled da vidim šta se događa.  Cure koje imaju  preglede sretnoo 😁

PlavaBorovnica
    22. Siječanj 2018. 10:48

Hvala Jane, već sam mislila da umišljam nešto.. :D
    Čim otvorim oči, već mi je muka ali zasad ne remeti apetit. 
    Uspješno držim svoju malu tajnu o trudnoći, nisam još nikome rekla (dragi moj nije izdržao on je skoro odmah rekao svojima- ne žive blizu,pa se ne bojim da ce širit dalje))  Kako se vi držite?

22. Siječanj 2018. 10:59

Santilina čestitam 
    Što se tiče prehrane nisam pazila ni u 1., a ni u 2.trudnoći..jela sam što sam željela i baš dosta puno..ali nisam imala mučnine, pa je i to razlog tome.. 
    PlavaBorovnica mi nismo nikome rekli, čekamo da prođe pregled..njegovi i moji su nam u krugu od 15km.. 

Jane_Doe
    22. Siječanj 2018. 12:06

mi smo u prvoj i u drugoj trudnoci cekali taj pregled da znamo da je sve ok pa smo onda rekli polako svima, jedino sto sam s drugom trudnocom zavrsila na kiretazi pa smo onda rekli samo mojima i njegovima jer su trebali cuvati malu dok sam bila u bolnici..
    sad takodjer cekamo pregled pa cemo vidjeti kad cemo reci..

ja sam danas cijeli dan na iglama i mucno mi je.. sad za vikend smo maloj uspjesno skinuli pelene i kuci je isla na tutu, ali u vrticu nemaju tute nego mali wc i njoj je to problem. jednostavno na wc nece, bio za male ili za velike pa me sad muci kako joj je 

Isssa
    22. Siječanj 2018. 12:49

nestrpljiva25

Ja i dalje nemam mučnina ni ništa.. Danas sam 5+1… Jedino šta me jučer cili dan bolila glava i jako sam umorna, cili dan bi provela u krevetu. Hranim se skroz normalno ka i dosad. Jedino šta svaki dan popijem čašu mlika ili jogurta i napravim si svaki dan smoothie od voća. To je jedina razlika. Slatko opće ne jedem jer mi se ne jede… Jedva čekam pregled da vidim šta se događa. Cure koje imaju preglede sretnoo 😁

Niti ja nemam nikakvih tegoba, ko da nisam trudna, samo se uspušem ponekad na glupost 😂, a trudna sam 6+5

22. Siječanj 2018. 13:13

Isssa

nestrpljiva25

Ja i dalje nemam mučnina ni ništa.. Danas sam 5+1… Jedino šta me jučer cili dan bolila glava i jako sam umorna, cili dan bi provela u krevetu. Hranim se skroz normalno ka i dosad. Jedino šta svaki dan popijem čašu mlika ili jogurta i napravim si svaki dan smoothie od voća. To je jedina razlika. Slatko opće ne jedem jer mi se ne jede… Jedva čekam pregled da vidim šta se događa. Cure koje imaju preglede sretnoo 😁

Niti ja nemam nikakvih tegoba, ko da nisam trudna, samo se uspušem ponekad na glupost 😂, a trudna sam 6+5

Sad si me malo  utješila...  Čitam svi svakakve simptome mučnine ovo ono.  Ja ni mučnina i bolova kao da ću dobit  ono 😨 iako sam ja 5+3.

22. Siječanj 2018. 13:17

5+1 krivo

Isssa
    22. Siječanj 2018. 13:19

nestrpljiva25

Isssa

nestrpljiva25

Sad si me malo utješila… Čitam svi svakakve simptome mučnine ovo ono. Ja ni mučnina i bolova kao da ću dobit ono 😨 iako sam ja 5+3.

Imala sam mučninu 2 dana i to kad sam saznala da sam trudna (stara godina) al mislim da je to bilo više psihički :-)

Jane_Doe
    22. Siječanj 2018. 14:52

kad imate preglede cure? stalno skicam tu da vidim dal je koja vec vidjela svoju tockicu 

Omerta
    22. Siječanj 2018. 15:24

Jane_Doe

ja sam danas cijeli dan na iglama i mucno mi je.. sad za vikend smo maloj uspjesno skinuli pelene i kuci je isla na tutu, ali u vrticu nemaju tute nego mali wc i njoj je to problem. jednostavno na wc nece, bio za male ili za velike pa me sad muci kako joj je

Ista stvar i kod nas! :) Koliko je stara? Moja ima 3 godine, vec duze ide na tutu, nismo se po ljeti uspjeli skroz odviknuti, ali sad zadnjih par veceri, odnosno ujutro sam primjetila da je pelena suha.. i tako ja nju pustila cijeli dan bez pelene i stavljala na tutu par puta i ponoci isto bez i uspjelo je! Danas sam joj za vrtic htjela stavit pelenu pa je rekla da nece. Samo sam im rekla neka je pitala par puta jer sama nece rec.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.