ja sam danas cijeli dan na iglama i mucno mi je.. sad za vikend smo maloj uspjesno skinuli pelene i kuci je isla na tutu, ali u vrticu nemaju tute nego mali wc i njoj je to problem. jednostavno na wc nece, bio za male ili za velike pa me sad muci kako joj je
Ista stvar i kod nas! :) Koliko je stara? Moja ima 3 godine, vec duze ide na tutu, nismo se po ljeti uspjeli skroz odviknuti, ali sad zadnjih par veceri, odnosno ujutro sam primjetila da je pelena suha.. i tako ja nju pustila cijeli dan bez pelene i stavljala na tutu par puta i ponoci isto bez i uspjelo je! Danas sam joj za vrtic htjela stavit pelenu pa je rekla da nece. Samo sam im rekla neka je pitala par puta jer sama nece rec.
ima 2 godine i 9 mj.. doma sve funkcionira i sama trazi, sama se skida, jedino ne zeli kakiti.. ali jutros uopce nije htjela ic u vrtic jer zna da oni nemaju tutu nego wc i to ju muci.. na wc nece i nece. sad bas cekam da odem po nju da vidim dal je na kraju ipak isla na wc ili su joj vratili pelenu..
inace mi je jako teska kad su neke "vece" promjene u pitanju..
Evo mene s pregleda. Status quo 😷
Dakle po zm sam 6+2 danas, srcane reakcije nema, valjda ce se pojaviti. Vide se dvije nejednake gv (cak nije sigurno da je drugo gv ali mozda) i po svemu je trudnoca manja za otprilike tjedan dana ili se ne razvija kako treba. Narucena sam opet za 2 tjedna pa ce se vidjet razvoj i hoce li srce/srca prokucati.
Ne znam zbog cega od navedenog sam vise u soku ali pouka price je definitivno ne ici na preglede prerano. Ne znam sto cu sa sobom ova 2 tjedna.
Hej Lois, žao mi je zbog čekanja. Drži se. I dvije vrećice??
Moj pregled je u petak, ja ću tada biti 6+1. Moguće da bude prerano. Razmišljam, ako ne bude kucanja, neću moći čekati 2 tjedna, već ću se raspitati za privatno.
Ili da već sad probam odgoditi pregled za poslije vikenda, pon? To bila tri dana a mogu činiti razliku?
Ej...napravila test pred 3 mjn...crtica plava plusic...strah i veselje prvo dijete!
Btw bila kod ginekologice da me naruci za pregled sta prije joj rekla...i rekla sestra da ce me zvat javit mi...joj...
Hej djevojke, evo ja sam se vratila s pregleda, po zadnjoj m je trudnoća 6+5, po uzv 7+2, srčeko kuca ko veliko, sve je u naj boljem redu, za mj dana opet na kontrolu 😀😀😀😀
Lois nemoj se brinuti, možda je kasnije bila ovulacija, bit će sve ok, no stress😀
Plava borovnica sretno u petak 😀😀😀
Btw bila kod ginekologice da me naruci za pregled sta prije joj rekla…i rekla sestra da ce me zvat javit mi…joj…
Polako, ne žuriti s pregledom jer tak i tak ništa ne mogu vidjeti prije 6 tjedna a možeš se samo zbedirati 😄
Isssa cestitam 😁
Lois znam da se brines i da je tesko cekat 2 tjedna, ali vjerojatno je trudnoca manja i tko zna, za dva tjedna ces mozda vidjeti 2 srca umjesto jednog. Drzim fige da bude sve ok 😘
Ja sam narucena u cetvrtak i bit cu 6+1, lako moguce da cemo iste brige brinuti..
Isssa, drago mi je! Bravo
Hvala, još se mislim bi li prebacila pregled za dva-tri dana naprijed..
Jane, jesi naručena ujutro ili popodne?
Aleksandra, čestitam! Bez panike, sad ti preostaje zaokupurati se nečim kao i mi dok ne dođe vrijeme za pregled.
Isssa, drago mi je! Bravo
Aleksandra, čestitam! Bez panike, sad ti preostaje zaokupurati se nečim kao i mi dok ne dođIsssa, drago mi je! Bravo
Aleksandra, čestitam! Bez panike, sad ti preostaje zaokupurati se nečim kao i mi dok ne dođe vrijeme za pregled.
PlavaBorovnica jel' znaš od prilike kad si ostala trudna?
Sortiraj odgovore
Najstariji