Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    20. Siječanj 2018. 09:27

Omerta, stigneš se još pridružiti :)
    Bbk, ja preventivno uzimam propolis i med, i čaj od đumbira. Tinchi, zasad mi je najteži poslijepodnevni umor, tu se jedva odupirem snu, a jutro sam si zadala da ustanem na alarm bez obzira na radnu smjenu ili vikend. Znaš da mi je teže se buditi ako zaspem poslije ponoći...To su te 30-ee na vidiku.. 
    Lois, super sto imaš energije, :) danas je sunce, pa idem skupiti tu energiju 
    Pandice, kako je?

20. Siječanj 2018. 09:48

Ja sam idalje ok..  Cicke su  mi nabrekle to  mi je drago vodit haha..  Inače sam baš ok,  ali  jučer sam bila satrana u 8 navečer  mi se prispalo.. 

Jane_Doe
    20. Siječanj 2018. 09:57

Jutro cure, mene je nesanica mucila do neki dan tako da sad mogu spavat i spavala bi stalno 😊
    I kod nas je sunce pa se spremamo van, uzivajte u vikendu 😘

20. Siječanj 2018. 16:04

Cure šta mislite o odnosima  sad u pvim tjednima  trudnoće.. Prakticirate li ih, ili čekate  prvi pregled? 

20. Siječanj 2018. 16:52

Nadam se da će i mene nesanica proć 
    Bila na pregledu u utorak(na koji sam se naručila u 12.mj) i pitala ginekologicu šta sa odnosima. Rekla je sve normalno kao i do sad jer nema nikakav rizik za dijete. 

PlavaBorovnica
    20. Siječanj 2018. 17:09

Nestrpljiva, haha i ja rado pratim evidenciju o grudima dakle, ovako izgleda imat popunjen grudnjak. To me razveseli svako jutro. 

PlavaBorovnica
    20. Siječanj 2018. 17:24

E, da nisam sigurna jel to novi simptom ili je rano za tako nešto (sad sam 6+2) ali neka veća gadljivost..
    Dignuo mi se želudac na samo malo neugodan miris, dobila sam nagon za pov. I popodne opet na asocijaciju (samo sam prolila ostatak stare  juhe u wc, u glavi zamislila nešto treće) i umalo nisam povratila. Oprostite na opisu...

20. Siječanj 2018. 19:04

Tinci hvala na odgovoru :) 
    Plava borovnica  nisam popratila  oprosti koliko si trudna? Je li imaš  ono uobičajene simptome mučnine i to ili ti se to prvi  put javilo da ti se želudac digao.? Inače  ja sam malo gadljivija pa meni to ne igra ulogu.  Al primjerice,  kad pomislim  na slatko  opće ne mogu zamislit da ga jedem.. Jednostavno  me ne privlači... A do prije tjedan dana sam se gušila  u čokoladama.  Samo gledam  da je meso za ručak. Po ničemu drugom iskreno ne bi rekla da sam trudna,  osim eto nema  menge 😂😂😂

• pandica1805
    20. Siječanj 2018. 19:32

Bookkic :)
    Nema me jedan dan i gle koliko nas se skupi :)
    Dobrodosle nove cure :)
    Za sad mi je super hvala bogu. Jedino sam malo cijeli dan onako pospana. Koliko nas ide u pon na pregled? :D
    Sto se tice keksa u prosloj trudnoci smo muz i ja prakticirali od prvog do zadnjeg dana doslovno, mozda sam zato i rodila 2 tjedna prije haha sala mala al stvarno se nismo nesto suzdrzavali..

20. Siječanj 2018. 20:06

pandica1805

Bookkic :)
    Nema me jedan dan i gle koliko nas se skupi :)
    Dobrodosle nove cure :)
    Za sad mi je super hvala bogu. Jedino sam malo cijeli dan onako pospana. Koliko nas ide u pon na pregled? :D
    Sto se tice keksa u prosloj trudnoci smo muz i ja prakticirali od prvog do zadnjeg dana doslovno, mozda sam zato i rodila 2 tjedna prije haha sala mala al stvarno se nismo nesto suzdrzavali..

Draga  ja sam tek idući  pon na pregledu i povest cu muža da me saceka ako me slučajno  dočekaju loše vijesti  kao i prvi  put.  Mislim  da će mi  taj  dan srce iskočit od straha  dok ne vidim šta  se događa ogađa unutra😰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.