Omerta, stigneš se još pridružiti :)
Bbk, ja preventivno uzimam propolis i med, i čaj od đumbira. Tinchi, zasad mi je najteži poslijepodnevni umor, tu se jedva odupirem snu, a jutro sam si zadala da ustanem na alarm bez obzira na radnu smjenu ili vikend. Znaš da mi je teže se buditi ako zaspem poslije ponoći...To su te 30-ee na vidiku..
Lois, super sto imaš energije, :) danas je sunce, pa idem skupiti tu energiju
Pandice, kako je?
Ja sam idalje ok.. Cicke su mi nabrekle to mi je drago vodit haha.. Inače sam baš ok, ali jučer sam bila satrana u 8 navečer mi se prispalo..
Jutro cure, mene je nesanica mucila do neki dan tako da sad mogu spavat i spavala bi stalno 😊
I kod nas je sunce pa se spremamo van, uzivajte u vikendu 😘
Cure šta mislite o odnosima sad u pvim tjednima trudnoće.. Prakticirate li ih, ili čekate prvi pregled?
Nadam se da će i mene nesanica proć
Bila na pregledu u utorak(na koji sam se naručila u 12.mj) i pitala ginekologicu šta sa odnosima. Rekla je sve normalno kao i do sad jer nema nikakav rizik za dijete.
Nestrpljiva, haha i ja rado pratim evidenciju o grudima dakle, ovako izgleda imat popunjen grudnjak. To me razveseli svako jutro.
E, da nisam sigurna jel to novi simptom ili je rano za tako nešto (sad sam 6+2) ali neka veća gadljivost..
Dignuo mi se želudac na samo malo neugodan miris, dobila sam nagon za pov. I popodne opet na asocijaciju (samo sam prolila ostatak stare juhe u wc, u glavi zamislila nešto treće) i umalo nisam povratila. Oprostite na opisu...
Tinci hvala na odgovoru :)
Plava borovnica nisam popratila oprosti koliko si trudna? Je li imaš ono uobičajene simptome mučnine i to ili ti se to prvi put javilo da ti se želudac digao.? Inače ja sam malo gadljivija pa meni to ne igra ulogu. Al primjerice, kad pomislim na slatko opće ne mogu zamislit da ga jedem.. Jednostavno me ne privlači... A do prije tjedan dana sam se gušila u čokoladama. Samo gledam da je meso za ručak. Po ničemu drugom iskreno ne bi rekla da sam trudna, osim eto nema menge 😂😂😂
Bookkic :)
Nema me jedan dan i gle koliko nas se skupi :)
Dobrodosle nove cure :)
Za sad mi je super hvala bogu. Jedino sam malo cijeli dan onako pospana. Koliko nas ide u pon na pregled? :D
Sto se tice keksa u prosloj trudnoci smo muz i ja prakticirali od prvog do zadnjeg dana doslovno, mozda sam zato i rodila 2 tjedna prije haha sala mala al stvarno se nismo nesto suzdrzavali..
Bookkic :)
Nema me jedan dan i gle koliko nas se skupi :)
Dobrodosle nove cure :)
Za sad mi je super hvala bogu. Jedino sam malo cijeli dan onako pospana. Koliko nas ide u pon na pregled? :D
Sto se tice keksa u prosloj trudnoci smo muz i ja prakticirali od prvog do zadnjeg dana doslovno, mozda sam zato i rodila 2 tjedna prije haha sala mala al stvarno se nismo nesto suzdrzavali..
Draga ja sam tek idući pon na pregledu i povest cu muža da me saceka ako me slučajno dočekaju loše vijesti kao i prvi put. Mislim da će mi taj dan srce iskočit od straha dok ne vidim šta se događa ogađa unutra😰
Sortiraj odgovore
Najstariji