Isssa čestitam na trudnoći
Ja sam ostala trudna 9 ili 10 dana ciklusa, ali ginekologica mi je rekla da se to ne uzima u obzir za izračunavanje termina..mislim da bi trebala gledati razvoj bebe tjedan dana unaprijed
Po zm tek sam na 4+6, tako da cu se jos strpiti do pregleda da saznam jel sve ok a lako cemo onda i za vjezbanje. Hvala vam puno na odgovorima
Isssa čestitamna trudnoći
Ja sam ostala trudna 9 ili 10 dana ciklusa, ali ginekologica mi je rekla da se to ne uzima u obzir za izračunavanje termina..mislim da bi trebala gledati razvoj bebe tjedan dana unaprijed
Hvala 😀, ja idem u ponedjeljak na prvi pregled, baš me zanima kaj bu rekla ginekologica 😀😀😀😀
Po zm tek sam na 4+6, tako da cu se jos strpiti do pregleda da saznam jel sve ok a lako cemo onda i za vjezbanje. Hvala vam puno na odgovorima
A jaaa 4+5...ms bit ce sve ok samo pozitivaaa :)))
Dobro dosle nove cure i cestitam
Eto ja dobila upalu grla, nos curi i jucer popodne jedno dva sata sam imala smedi iscjedak ne znam prepalo me dosta ali prestalo je. Nemam nikakvih jakih bolova. Pijem utregestan i lezim valjda ce sve dobro zavrsit
Pijem caj. Hvala bogu nije jaka pa se nadam da ce proci. Samo me glava ubija. Ako ne prode morat cu kod doktora da vidim kaj mogu uzimati.
Hvala na dobrim zeljama nadam se da ce sve biti dobro.
Jutro cure
Ja umjesto da spavam hodam po kući..i tako zadnjih 3 dana..
Imate i vi takvih problema ili vas drži onaj trudnički umor, pa bi spavale do podne
Po debelom minusu od jutros 13dpo, izgleda da vam se ipak necu pridruziti. Ako se nesto promjeni, javim se. Sretno svima!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
bbk nadam se da ce te pustiti upala
omerta zao mi je 😞 Stignes na jesenske jos 😉
Nemam problema sa spavanjem, osim da bi spavala duze nego mogu 😂 Ali ajde, barem me ne lovi umor po danu, imam zasad dovoljno energije
Danas mi je po zm 6 tjedana ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji