Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mery1911
    25. Rujan 2018. 15:09

Amy2018

evo slika puni tjedan 39 :D nadam se i zadnji punu tjedan hihi. Bolovi od neki dan su prestali, tu i tamo boli zdjelica i krizima, bebac aktivan. Sta mislite da li mi je stomak imalo spusten, doktorica mi primjetila da jeste, sama je rekla :D iako to izgleda ne znaci nista, citam bas neka je pisala da joj se u zadnji tren bebac spustio i bolovi odjednom krenuli. Pa se nadam uskoro :) meni nista ne kazu za kilazu bebe, osim da je za mene taman beba🤭

Jakoo nizak. Po meni

25. Rujan 2018. 15:13

Amy bas je nisko! A to sa spustanjem ti ovisi koji ti je porod, navodno se prvorotkama spusti puno prije mego drugorotkama/trecerotkama/etc, ali moje drugo dijete je zadnja 2 mj tako nisko bio i sad su mi abi usporedivali trbuh s njim i ovaj sada i sad je puno visi iako se beba spustila

25. Rujan 2018. 15:14

Justme123

Amy bas je nisko! A to sa spustanjem ti ovisi koji ti je porod, navodno se prvorotkama spusti puno prije mego drugorotkama/trecerotkama/etc, ali moje drugo dijete je zadnja 2 mj tako nisko bio i sad su mi abi usporedivali trbuh s njim i ovaj sada i sad je puno visi iako se beba spustila

ABI je trebalo biti SVI 🤣

Dija85
    25. Rujan 2018. 15:16

Bok cure, ja gotova s pregledom. Bebica ima oko 3300 za sada. Zatvorena sam, cerviks smekšan. Sve ostalo ok. Dobila uputnice za Pakrac i iduću srijedu idem kod njih na pregled. 
    Nove cure dobrodošle! 

Baby.k
    25. Rujan 2018. 15:20

Bravo za preglede! 😊
    Amy, baš se spustila bušica 😊
    Meni je katastrofa dan. Već par dana imam proljev, dolje me sve rastura užasno, ne mogu se sama dignuti iz kreveta, ni okrenuti a kamoli hodati. Muž mi pomaže do wc-a. Imam još mjesec dana do termina, ali mislim da ću izludit do tada.. ☹

Amy2018
    25. Rujan 2018. 15:31

Nisam se nadala takvim odgovorima 😂 ja ga gledam svaki dan i uvijek mi je isti i kontam Visoko je, znaci ipak je spusten, odlično :D zadnjih dana stalno mjesam kukovima i radim vjezbe lagane, mozda je u to uticalo. Ko zna, ako nista barem ublazi bolove, nastavljam svakako i dalje vjezbati i aktivna biti. Ima li koja da izvodi nesto radi brzeg otvaranja, ako to postoji? 😂

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• mery1911
    25. Rujan 2018. 15:31

Baby.k

Bravo za preglede! 😊
    Amy, baš se spustila bušica 😊
    Meni je katastrofa dan. Već par dana imam proljev, dolje me sve rastura užasno, ne mogu se sama dignuti iz kreveta, ni okrenuti a kamoli hodati. Muž mi pomaže do wc-a. Imam još mjesec dana do termina, ali mislim da ću izludit do tada.. ☹

Ooooooo jebemu. A stati je tocn? Dite boli?

• Anđeo_
    25. Rujan 2018. 15:33

Dija85- 👏👏👏 za pregled
    Amy- i meni se čini da ti se buša spustila 😍
    Baby.k taj proljev je možda neka viroza, vjerojatno se sve širi nadam se da će stat ubrzo  ❤

Baby.k
    25. Rujan 2018. 15:47

Mery, stidna kost, prepone, baš me sve dolje boli. Osjećam se kao da ću se razletit dolje😂 već me duže vremena boli, ali danas je užas, eto toliko da ne mogu sama iz kreveta.
    Anđeo, ma moguće je, i ja se nadam da će uskoro proći. 😊

Nas_bebac
    25. Rujan 2018. 15:48

Evo curke brzinski da jabim dans u 12.06 dosao na svijet Noa-3580g tezak  a dug 51 cm 😍😍😘😘 javim se kasnije

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.