baby, zasto hospitalizacija?
happiness, nisu 🙄 zadnji je bio 18.9 i bio je procjenjen na 3600, kaze nista ti ne znaci da sad vidimo kolika je beba i sta da vidis da je 4kg? kaze dok god su ti svi ovi drugi nalazi ok...mislim da cu inzistirat za 2 dana da ipak vide
Ja sam nosiljke već sve nabavila.. Deblju i tanju maramu.. Isto tako i dva ring slinga. . 2 nosiljke sam si sašila pošto šijem(baby i toddler) i tako.. Posteljina spremna
Kike veli tako su planirali s obzirom na velicinu bebe, u ned je i tako sluzbeni termin pa veli 3 dana vam nece igrati ulogu, a preko da ga pustamo nema smisla.
Odemo na ctg i gospodin odluci odspavati. Okreni se vamo, tamo, pij vode. 😂😂 Veli sestra ovo vase dijete spava i to ko top 😂
url=https://lilypie.com]
Ja sam nosiljke već sve nabavila.. Deblju i tanju maramu.. Isto tako i dva ring slinga. . 2 nosiljke sam si sašila pošto šijem(baby i toddler) i tako.. Posteljina spremna
Ajme preslatkoooo😍😍😍
KikeS, isto su mi rekli osim što su meni radili zadnji put sa 35tt a sad smo 39tt u međuvremenu 2 pregleda bila i nitko ništa samo brzinski vag i CTG. Mi idemo sutra pa planiram tražiti da naprave jer ovo je već stvarno too much 🙄
Odustajem od tickera..😩
Svaka čast, preslatko, još kad si sama napravila, suuuuuuper
Evo nas. Danas brzo gotovi. Moram se u cetvrtak javiti za hospitalizaciju, napravit ce opet pregled pa cemo vidjeti sta i kako, ako naravno ne krene samo. Jao taman kad mi je pregled radila bila neka mala kontrakcija. Sve sam zvijezde vidjela.
Možda će Justme123 znati reći više, al meni se čini po nalazu amnioskopije da bi to moglo biti stvarno brzo. Meni je takav nalaz plodne vode bio ujutro u 8h, a u 15.05 sam rodila. Znam da nismo sve iste i da je svaka trudnoća i porod jedinstven ali plodna voda je već zrela i to će brzo....
baby, aha imas vec ranije dogovoreno, nadam se da ce se i tebi nesto pokrenuti samo da nas ne muce puno 🤞tako ti i moj uvijek zaspe, al sam se opametila, pojedem kroasan s cokoladom prije i natankam se vodom, pa vaga skoci u nebo, al bar on luduje 😂
happiness, samo ti trazi uzv, ako nista da si mirna!
endzrue, svaka ti cast! preslatko je 😍
koskica, kako znas po plodnoj da bi moglo? meni rukom skrabaju nalaze i nista ne kuzim, nema tih pluseva, kad pitam jel dobra voda kaze je i tu staje prica
Baby jos malo i stize.
KikeS nadam se da ce i kod tebe se skroz pokrenut.
Endzrue bas su labudovi krasni.
Skroz glupo mi je to ako tri tjedna ne mjere kolika je beba, uostalom zna bit da dva doktora imaju skroz razlicite mjere pa eto cisto da se vidi.
Ja sam jutros koma, koma ziva. Nosila urin na pregled sta jednom misecno nosim, jedva usla u auto i jedva izasla iz njega, penjala se skalinama kao bakica. Cijelo jutro dolje zdjelica probada plus grcevi menstrualni plus se tu i tamo skameni drob al ne traje dugo. Cipele i carape isto jedva obukla. Inace mi ovako bude uvecer al evo sad od jutra.
Nista, slijedom tog odlezala cijelo jutro kad sam se doma vratila. Od frustracije me uhvatia i proljev te mi se cak i povraca. Uzas.
Sortiraj odgovore
Najstariji