Hvalaa svima e da i htjela sam jos rec i da su meni Nou procijenili tjedan dana prije poroda na 3800 a rodio se sa 3580 pa eto koliko su im mjere tocne 🙂
Mamice čestitam od 💙 na malom anđelu, baš je pravi bebač, brz oporavak i da ste što prije doma 😘
Dadda i Rocco su Vam super i cijena je jakooo realna što se tiče materijala zatvarača i svega.. Ja sam sebi, 2 seta sašila ali na čičak jer je jeftinije i jednostavnije :) naš bebač čestitam super porod.. 5 šavova je ok.. To di popucala ili? Dosta je potrajalo. Nek je sad sve ok
Pozdrav cure 😀
Vidim da vam je već dosta trudnoće, ne djeluju ananas, datulje, stepenice i druge stvari da potaknu porod 😥, negdje sam pročitala da stimulacija bradavica potiče otvaranje i trudove pa onda krenite 😂
Lukasu je danas 3 tjedna, dobio je 800 grama od puštanja iz bolnice (17 dana), cicu napada ko mala piranja 😂😂😂😂 i raste ko gljivica 💙.
Želim vam svima da što prije imate svoje bebuške uz sebe i da uživate u njima😊
Sretno svimaaaaa 😘
Pozdrav cure 😀
Vidim da vam je već dosta trudnoće, ne djeluju ananas, datulje, stepenice i druge stvari da potaknu porod 😥, negdje sam pročitala da stimulacija bradavica potiče otvaranje i trudove pa onda krenite 😂
Lukasu je danas 3 tjedna, dobio je 800 grama od puštanja iz bolnice (17 dana), cicu napada ko mala piranja 😂😂😂😂 i raste ko gljivica 💙.
Sretno svimaaaaa 😘
Issa maleni super dobiva na težini. Kakvo ti je stanje bradavica? Mnogi se bori s tim pravilnim hvatom i ispucalim bradavicama....
url=https://lilypie.com]
Baby nb 1 bar znas da mozes robicu 50 preskocit.
Meni se zadnji put kad mi je mjerilo isto cinilo da je bebach prilicno se zdeblja (35 plus 2 2800 procjenjen, a dva tjedna prije na 2000 grama); to ispada po 400 grama da je dobia u tjedan dana. No mislim da su mi se ti disrazmjeri stvorili jer je dvaput prije na zadak bio, a negdi sam nisla bila dok sam citala o tom zatku da je tesko izmjerit bebu koja je na zadak radi tog neprirodnog polozaja.
Bas odlicno da svima bebuske lipo napreduju, jos i pupcici se formiraju. Dok mi ostale rodimo Vi ostale cete bit uhodane mame.
Meni napokon popustili bolovi, svi osim prepona. Ovako se vec moze zivit. XD
KikeS ti ces sve ove predradnje obavit kroz dva dana, beba pazi na tebe da cuvas snagu za porod.
Curee
Ja maknit ne mogu od bolova,ali nije s leda🤔🤔...ne mogu hodat bolii ajme ajme. Sad ne znam sta je???
Pozdrav cure 😀
Sretno svimaaaaa 😘
Issa maleni super dobiva na težini. Kakvo ti je stanje bradavica? Mnogi se bori s tim pravilnim hvatom i ispucalim bradavicama….
U bolnici mi je napravio ragadu na jednoj bradavici ali malo, prošlo je za 1 dan pa sam skužila da NE SMIJE boliti 😂, 100 puta sam mu znala vaditi i stavljati u usta dok nebi primio kak spada tako da to sad ide ko od šale 😀 Bradavice mi nisu ni ispucale, niti bole😀
U početku je bilo teško prvih tjedan dana, on sitan i nije imao snage za povuč a grudi tvrde ko kamen pa je još teže bilo, onda sam se prije svakog podoja malo izdojila da omekane da može bolje primiti. Sada ima 2 obroka na jednoj dojci 😀
Curee
Ja maknit ne mogu od bolova,ali nije s leda🤔🤔…ne mogu hodat bolii ajme ajme. Sad ne znam sta je???
Nisam ni ja trudove imala iz leđa
Anđeo_ ja sam narucivala preko jedne tete iz VŽ.. komad joj je bio 13 kn i prezadovoljna sam.. cvrste su spuzve i lijepo prianjaju na preckicu.. jer imam 17 preckica i ovo preko dadda & rocco bi me doslo previse..
Sortiraj odgovore
Najstariji