Ej napisala si PU
Hahahaah čuj iduće ljeto moji ste gosti na moru!!!! Taman imam apartman koji ne iznajmljujem evo
Da se odužim! Nisam luda samo hormoni hhhhah
😂😂😂
A sta je s tobom? Kad je pregled?
url=https://lilypie.com]
Dobrodošle nove članice trudnice! :)
Nas bebač uuuuu, kako je?
Endzrue, divan rad, baš se trudiš za svoju bebicu :)
Pandice, kako si? Kako tvoj dječak?
Petraap, super za pupak i 300 g, to je zaista dobar napredak...ali kad si rekla da ćete uskoro u broj 50 i pelene 1 aaaa, ne mogu zamisliti koliko je to proporcijama mala beba, kad mi je i ova moja od 3600 g mala (nosi 50, nešto 56). To nam je jutros mjerena težina, bila patronažna, kaže da nam beba sad prolazi "skok u razvoju". Eto, cijelu smo noć skupa s njom skakali u razvoju. Srećom muž je primjetio mojih 22 sloja podočnjaka pa je preuzeo na sebe sve što je mogao, a on bi i najradije dojio da može 😂😂😂 Pupak je super, sama ga čistim. Ono što me muči je taj baby handling, zaista nisam sigurna podižem/spuštam li ju pravilno ufff.. gledam videe ali i dalje sam zbunjena
Mery velika beba. Nista mi danas nisu rekli, ali imam osjecaj da ce me sprasiti na carski.
Anlu dobrodosla. I ja se u cetvrtak moram javiti za hosp. Isto Vinogradska, mozda budemo cimerice 😀😀 jesi bila danas u trudnickoj?
Kolika ti je bebica?? Jebate jedino ode u St.radas prirodno dite od 5kili..🙄
Mery velika beba. Nista mi danas nisu rekli, ali imam osjecaj da ce me sprasiti na carski.
Anlu dobrodosla. I ja se u cetvrtak moram javiti za hosp. Isto Vinogradska, mozda budemo cimerice 😀😀 jesi bila danas u trudnickoj?
I ovdje salju na carski za vece bebe. Jedna poznanica mi je sad rodila carski u 37 tjednu 4500 grama bebu. Jos su joj rekli da je mogla odmah ga u vrtic upisat koliki je.
Mada ni meni nije jasno jer npr neke bebe s 41 tjedan dodu na tu tezinu jer se prenesu pa kako svejedno ne idu na carski. No iz prakse mi se cini da velike bebe i nisu toliki problem ako je drugo dijete,koliki su ako je prvo. Mater mi je brata 4750 grama rodila bez ijednog sava, a mene jedva na vakum 4200 (prvo dijete), od muzeva prijatelja isto neki dan zena 4600 mala bez sava, a prvi porod isto 4 i nesto beba al da je koma porod bio (indukcija i ostalo).
Meni je onda materi i sugerira doktor ako hoce da ide na drugo dijete da cilja na najvise 3 god razlike, jer ka porodjajni kanal se tek nakon 3 god u potpunosti vrati nazad (jer joj je uza zdjelica bila pa kad bi joj bilo vise od 3 god da bi sigurno bio tezi porod).
Samo da kažem, ja sam rodila u Vinogradskoj prije 2 tjedna i trebale su mi i pelene i krema za guzu i maramice/blazinice (ovisi što preferirate)... Dobije se Violeta poklon paket, ali nama to nije bilo dovoljno. Bila sam na carskom pa smo ostale 5 dana u bolnici (da smo bile kraće bio bi nam taj poklon paket sasvim dovoljan)...
I još jedan savjet, ponesite si sol! Hrana je sasvim ok, ali u potpunosti neslana. Imala sam one male paketice soli i bila sam tako sretna što sam ih spakirala 😍
Samo da kažem, ja sam rodila u Vinogradskoj prije 2 tjedna i trebale su mi i pelene i krema za guzu i maramice/blazinice (ovisi što preferirate)… Dobije se Violeta poklon paket, ali nama to nije bilo dovoljno. Bila sam na carskom pa smo ostale 5 dana u bolnici (da smo bile kraće bio bi nam taj poklon paket sasvim dovoljan)…
I još jedan savjet, ponesite si sol! Hrana je sasvim ok, ali u potpunosti neslana. Imala sam one male paketice soli i bila sam tako sretna što sam ih spakirala 😍
Cestitam na bebuskici😍, znaci ipak bolje ponesti pelenice. Moze kad stignes jos koja friska info o carskom. Jesu li i dalje super babice i sestre (prije 5 god su bile divne)
Baby.nb1 totalno se slazem s koskicom, mlijecna plodna voda je uobicajena za terminsku trudnocu, tj skori porod (ali ne zna se koliko tocno skori, moze biti isti dan vec kod nekih, a moze za tjedan dana). Tebi rade dramu jer je beba veca, meni jer je manja, muz mi panicari tu ko da se ne znam sta dogada jer su ga isprepadali dijagnozom zastoja u rastu 🤦🏼♀️
Gledam nalaze iz prve trudnoce, kcer mi je ocito imala bolesne oscilacije u tezini prema uzv-u: 37tt 3200g 38tt - 3300g, 39tt - 2650g, 40+3 2500g i rodena 41+0 sa 3200...mora da je mala bila pod uzasnim stresom kad je po skoro kilu razlike imala 🙄
I naravno da sad ista prica jer zasto ne bi bilo drame malo kad moze.
I ovdje salju na carski za vece bebe. Jedna poznanica mi je sad rodila carski u 37 tjednu 4500 grama bebu. Jos su joj rekli da je mogla odmah ga u vrtic upisat koliki je.
Mada ni meni nije jasno jer npr neke bebe s 41 tjedan dodu na tu tezinu jer se prenesu pa kako svejedno ne idu na carski. No iz prakse mi se cini da velike bebe i nisu toliki problem ako je drugo dijete,koliki su ako je prvo. Mater mi je brata 4750 grama rodila bez ijednog sava, a mene jedva na vakum 4200 (prvo dijete), od muzeva prijatelja isto neki dan zena 4600 mala bez sava, a prvi porod isto 4 i nesto beba al da je koma porod bio (indukcija i ostalo).
Meni je onda materi i sugerira doktor ako hoce da ide na drugo dijete da cilja na najvise 3 god razlike, jer ka porodjajni kanal se tek nakon 3 god u potpunosti vrati nazad (jer joj je uza zdjelica bila pa kad bi joj bilo vise od 3 god da bi sigurno bio tezi porod).
Misusovo sveto... Aj bas cemo vidit,moj prvi 3950 pukla ko kokica. Sada je isto tu negdi,vidit cemo sta ce biti. Nebi volila bas tako puknit.
Sada mi izasla na Faceu uspomena,55kila imam kakoo sam lipa i zgodna ufff🙄😏😭😭😭.. Valjda cu vratit svoje kilice i prvi put sam uspila bez problema👏🙏
evo slika puni tjedan 39 :D nadam se i zadnji punu tjedan hihi. Bolovi od neki dan su prestali, tu i tamo boli zdjelica i krizima, bebac aktivan. Sta mislite da li mi je stomak imalo spusten, doktorica mi primjetila da jeste, sama je rekla :D iako to izgleda ne znaci nista, citam bas neka je pisala da joj se u zadnji tren bebac spustio i bolovi odjednom krenuli. Pa se nadam uskoro :) meni nista ne kazu za kilazu bebe, osim da je za mene taman beba🤭
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
evo slika puni tjedan 39 :D nadam se i zadnji punu tjedan hihi. Bolovi od neki dan su prestali, tu i tamo boli zdjelica i krizima, bebac aktivan. Sta mislite da li mi je stomak imalo spusten, doktorica mi primjetila da jeste, sama je rekla :D iako to izgleda ne znaci nista, citam bas neka je pisala da joj se u zadnji tren bebac spustio i bolovi odjednom krenuli. Pa se nadam uskoro :) meni nista ne kazu za kilazu bebe, osim da je za mene taman beba🤭
Ma trbuh ti ne može biti niže. Još malo i vući ćeš ga po podu
Sortiraj odgovore
Najstariji