Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anlu
    25. Rujan 2018. 12:28

anusha

Anlu

Pozdrav zenice

Pratim vas svakodnevno, ali ne pisem. Inace termin nam je 4.10. Dolazi nam curica,ali cetvrtak idemo na hospitalizaciju, a u petak vjerojatno carski.Ima li neka od vas vriske info o tome treba li nesto za bebu.

Zašto carski?
    Za bebu ti ne treba ništa, rekli na tečaju!

Carski 3 put. Ne otvaram se vise od 3 cm  jednostavno imam usku zdjelicu. Hvala za info 

• anusha
    25. Rujan 2018. 12:29

Anlu

anusha

Anlu

Pozdrav zenice

Pratim vas svakodnevno, ali ne pisem. Inace termin nam je 4.10. Dolazi nam curica,ali cetvrtak idemo na hospitalizaciju, a u petak vjerojatno carski.Ima li neka od vas vriske info o tome treba li nesto za bebu.

Zašto carski?

Carski 3 put. Ne otvaram se vise od 3 cm jednostavno imam usku zdjelicu. Hvala za info

Opa! Ti si onda već iskusna :) meni je sve ovo novo! 

Baby.nb1
    25. Rujan 2018. 12:29

Koliko sam shvatila, oni su to imali u planu samnom vec neko vrijeme jer se beba vodi pod veliku vec dosta dugo. Sa 38tt je procijenjen na 3800-4000g. E sad, za sam porod nije nista komentirala, rekla je vidjet cemo kakvo je stanje u cetvrtak

url=https://lilypie.com]

Anlu
    25. Rujan 2018. 12:31

anusha

Anlu

anusha

Anlu

Pozdrav zenice

Zašto carski?

Carski 3 put. Ne otvaram se vise od 3 cm jednostavno imam usku zdjelicu. Hvala za info

Opa! Ti si onda već iskusna :) meni je sve ovo novo!

Da da. Ja samo mantram da sve bude ok  strah me kao i prvi put.. I navijam za cimerice vedrog duha. :)) 

• anusha
    25. Rujan 2018. 12:31

Baby.nb1

Koliko sam shvatila, oni su to imali u planu samnom vec neko vrijeme jer se beba vodi pod veliku vec dosta dugo. Sa 38tt je procijenjen na 3800-4000g. E sad, za sam porod nije nista komentirala, rekla je vidjet cemo kakvo je stanje u cetvrtak

Aha. Kužim. Meni, kao i većini ovdje, uopće ne mjere bebu. Oko 37. tjedna je imala 3250 grama i doktor je rekao da je to ok. Od tada nemam novi podatak. A ja si baš mislim da će biti oko 4 kile ako dobiva oko 200-250 grama tjedno. Pa treba to roditi

Baby.nb1
    25. Rujan 2018. 12:33

Anusha znaci na tecaju vele ne treba. Ja pitam kolegicu koja je tamo rodila prosli tjedan jel treba sta za bebu nositi? Veli ponesi pelene i kremicu jer ih sami presvlacimo. I sad ti znaj 🤷‍♀️

• anusha
    25. Rujan 2018. 12:35

Baby.nb1

Anusha znaci na tecaju vele ne treba. Ja pitam kolegicu koja je tamo rodila prosli tjedan jel treba sta za bebu nositi? Veli ponesi pelene i kremicu jer ih sami presvlacimo. I sad ti znaj 🤷‍♀️

Bila sam na tečaju početkom devetog mjeseca i tako su nam rekli. Sve rodilje dobiju paket maramica i pelena a ima i kremica. Eto, ne znam sada... Ja neću ništa nositi, a ako ispadne da na kraju trebam nešto od toga, donijet će muž. 

• ian1910
    25. Rujan 2018. 12:38

Baby tko ti je bio ja pregledu????

Baby.nb1
    25. Rujan 2018. 12:39

ian1910

Baby tko ti je bio ja pregledu????

Hhahahahaha kraljice
    Vinogradska, zg 😂😂😂😂😂
    Ma doselit cu ti se, kad si tako navalila

• ian1910
    25. Rujan 2018. 12:40

Ej napisala si PU 
    Hahahaah čuj iduće ljeto moji ste gosti na moru!!!! Taman imam apartman koji ne iznajmljujem evo
    Da se odužim! Nisam luda samo hormoni hhhhah 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.