Pozdrav zenice
Pratim vas svakodnevno, ali ne pisem. Inace termin nam je 4.10. Dolazi nam curica,ali cetvrtak idemo na hospitalizaciju, a u petak vjerojatno carski.Ima li neka od vas vriske info o tome treba li nesto za bebu.
Zašto carski?
Za bebu ti ne treba ništa, rekli na tečaju!
Carski 3 put. Ne otvaram se vise od 3 cm jednostavno imam usku zdjelicu. Hvala za info
Pozdrav zenice
Pratim vas svakodnevno, ali ne pisem. Inace termin nam je 4.10. Dolazi nam curica,ali cetvrtak idemo na hospitalizaciju, a u petak vjerojatno carski.Ima li neka od vas vriske info o tome treba li nesto za bebu.
Zašto carski?
Carski 3 put. Ne otvaram se vise od 3 cm jednostavno imam usku zdjelicu. Hvala za info
Opa! Ti si onda već iskusna :) meni je sve ovo novo!
Koliko sam shvatila, oni su to imali u planu samnom vec neko vrijeme jer se beba vodi pod veliku vec dosta dugo. Sa 38tt je procijenjen na 3800-4000g. E sad, za sam porod nije nista komentirala, rekla je vidjet cemo kakvo je stanje u cetvrtak
url=https://lilypie.com]
Pozdrav zenice
Zašto carski?
Opa! Ti si onda već iskusna :) meni je sve ovo novo!
Da da. Ja samo mantram da sve bude ok strah me kao i prvi put.. I navijam za cimerice vedrog duha. :))
Koliko sam shvatila, oni su to imali u planu samnom vec neko vrijeme jer se beba vodi pod veliku vec dosta dugo. Sa 38tt je procijenjen na 3800-4000g. E sad, za sam porod nije nista komentirala, rekla je vidjet cemo kakvo je stanje u cetvrtak
Aha. Kužim. Meni, kao i većini ovdje, uopće ne mjere bebu. Oko 37. tjedna je imala 3250 grama i doktor je rekao da je to ok. Od tada nemam novi podatak. A ja si baš mislim da će biti oko 4 kile ako dobiva oko 200-250 grama tjedno. Pa treba to roditi
Anusha znaci na tecaju vele ne treba. Ja pitam kolegicu koja je tamo rodila prosli tjedan jel treba sta za bebu nositi? Veli ponesi pelene i kremicu jer ih sami presvlacimo. I sad ti znaj 🤷♀️
Anusha znaci na tecaju vele ne treba. Ja pitam kolegicu koja je tamo rodila prosli tjedan jel treba sta za bebu nositi? Veli ponesi pelene i kremicu jer ih sami presvlacimo. I sad ti znaj 🤷♀️
Bila sam na tečaju početkom devetog mjeseca i tako su nam rekli. Sve rodilje dobiju paket maramica i pelena a ima i kremica. Eto, ne znam sada... Ja neću ništa nositi, a ako ispadne da na kraju trebam nešto od toga, donijet će muž.
Baby tko ti je bio ja pregledu????
Hhahahahaha kraljice
Vinogradska, zg 😂😂😂😂😂
Ma doselit cu ti se, kad si tako navalila
Ej napisala si PU
Hahahaah čuj iduće ljeto moji ste gosti na moru!!!! Taman imam apartman koji ne iznajmljujem evo
Da se odužim! Nisam luda samo hormoni hhhhah
Sortiraj odgovore
Najstariji