Evo curke brzinski da jabim dans u 12.06 dosao na svijet Noa-3580g tezak a dug 51 cm 😍😍😘😘 javim se kasnije
Jeeeeeej, čestitam od ❤ ! Noa dobrodošao 💙💙💙
Želim ti brz oporavak i javi nam se kako je sve prošlo kad stigneš 😊😊
Evo curke brzinski da jabim dans u 12.06 dosao na svijet Noa-3580g tezak a dug 51 cm 😍😍😘😘 javim se kasnije
Dobro nam dosao Noa! 😘 brz oporavak vam zelim ❤
Cestitam !!! 😊 Noa dobrodosao! 🤗😇
Čestitam!!! ❤️❤️❤️😊
Cestitaaaaaam.... Dobrodosao Noa :)
Dobro došao Noa🎉🎉🎉
Dobro došao Leone🎉🎉🎉
Petrapp Lucija je prava mala zavodnica s tim lijepim okama..kako bistro gleda..ma Preslatka je..
Nadam se da nisam koju bebicu preskočila
Teta hvala na tablici,vidim da moj harambasa vodi još uvijek sa kilažom..čekamo Baby.nb1 da vidimo jel će nas dostici😂🙈
Vidim muke po nespavanju..moj je isto jučer tako od 19-1 cijelo vrijeme bio na sisama..na kraju sam dala AD i mir je bio do 5 ujutro..moj E je dojeno dijete 14mj i isto je bolestan iz vrtica kao i svako dijete dojeno ili hranjeni na AD..tako da od 60ml AD-a svaka 3 dana mu neće ništa biti..
Curke inače vam skokovi traju po 3-4dana..a ima beba koje jednostavno ne spavaju..znam ih dosta..bas kako je jedna napisala tu,od sogi mali od rođenja nije spavao vise od par sati dnevno..i go max pola sata u komadu pa 4-5h ne spava..
Hvala za info za bipu i pelene..Violeta water care i mi koristimo ali za starijeg i predobre su mi..jedino na njih nije reagirala guza..manjega peremo blazinicama i vodom..
Nama je danas otpao pupak ali kako je bila jako debela pupcana,ostalo mu je malo u pupku tog nečeg..sutra mi dolazi patronažna pa ćemo vidjet jel ćemo kod pedijatra morati.. inače nam je danas 13 dana i dobili smo 280gr sto je kao super..
Vidim da se Looda nije još javila..nadam se da je sve ok kod nje..
Puse saljemo i držite se trudnice naše..jao maloooo..
Nas bebach cestitam!
Baby k meni je identicno skoro ka tebi danas. Ja vise nisam sigurna da mi i pravi nisu poceli, sama ne znan sta je ovo. Konstantno dno trbuha ka u mengi i prepona i stvrdne se drob povremeno sad uopce nisam mjerila sta i kad. Popodne dvaput.
Proljev mislim da me od stresa uhvatia.
nas bebac, napokon! Stigla beba!💙🍼 Cestitam! Kad dodes k sebi napisi nam malo, znas da smo znatizeljne pogotovo ja sad 😅
koskica, hvala.. skuzila sam. ne mozes biti gora od mene u objasnjavanju 😂
jelena, pa tebe satralo bas 😮 drzi se!
ja kukam cijelo vrijeme da me nista ne boli i kako se nista ne dogada, samo cekam kad ce me sastaviti 😂
i skuzila sam da sam pomjesala ove nase Baby.k i Baby.nb1 😂😂😂
rekoh kako sad ima mjesec dana do poroda, a maloprije napisala da ce je hospitalizirat za 2 dana 😅
stvarno jedva cekam da mi se vrati pamet ako je to ikako moguce totalno sam poglupila od kad sam trudna. ili sam mozda i prije bila takva samo mi nisu htjeli rec😂😂😂😂😆
Sortiraj odgovore
Najstariji