Marry ni ja trudove nisam imala s leđa meni su bili jakii menstrualni al bas jaki
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Marry ni ja trudove nisam imala s leđa meni su bili jakii menstrualni al bas jaki
Ozbiljnoo???? Ja sam prvi put imala s leda zato sada tako ocekivam.
Pozdrav cure 😀
Vidim da vam je već dosta trudnoće, ne djeluju ananas, datulje, stepenice i druge
Isssaa super... Baš mi je drago. Ja sam se sa svojom malom toliko napatila da me ponovno strah toga sada....
url=https://lilypie.com]
Isssa bas super, tjese me takve price jer moram priznati da sam u potpunom strahu po pitanju dojenja
url=https://lilypie.com]
Isssa bas super, tjese me takve price jer moram priznati da sam u potpunom strahu po pitanju dojenja
I mene dosta strah jer bih baš htjela iskljucivo dojiti (ako bude moguće) a posvuda ima jako jako puno raznih savjeta i na kraju više ne znaš što je ispravno. Vidjeti ćemo kako će nam ići pa ćemo se konzultirati u onoj drugoj grupi za bebice 😊
Čestitke svim novim mamama! ❤️
Cure koje imate kasnije termine, jeste kupovale ikakvu zimsku opremu za bebice? Mene je te zime baš strah, nikako se odlučiti što mi točno treba, hoće li bebaču biti prehladno ili prevruće... Kupila sam nekakvo plišano odjelce ali to mi izgleda tanko za pravu zimu. A valjda bi išli nekad i u kolicima van preko zime. Ne znam hoće biti dovoljno to odjelce i preko dekica. U autosjedalici valjda samo dekica... Imamo i nosiljku pa ne znam kako u tome utopliti bebu, nemam one kapute koji su dovoljno široki da mogu i preko bebe. A i tko zna što ćemo više koristiti po zimi, je li nosiljku ili kolica. Sva sam zbunjena 😂
Isssa pa super je dobio na tezini..to je odlično..i super za dojenje i mlijeko..moj malac ok prihvaća Al moje bradavice su bas koma osjetljive..multi mam komprese su zakon za takve stvari.. ja na žalost ni sa prvim nisam imala mlijeka “na bacanje” pa me ni sad ne čudi da imam taman za nahranit ga..a znam da neke mame doje i još izdajaju jer imaju bas puno mlijeka..
Mame..dajete li k vitamin sad bebama? Moj prvi kad je bio mali,to je bilo tek u začetku i nisam davala jer kao bilo je na izbor i još nedovoljno studija da potkrijepe to sve..sad je preporuka davati..
Isssa- 👏👏 za napredak i za dojenje
Ja bi baš htjela dojit znam da se neke žene moraju malo više potrudit neke ga imaju više Ja ću se baš potrudit al ako neće ić neću se gristi zbog AD glavno da je bebica sita, ja i brat smo 13 god razlike i sjećam se da se mama baš mučila s dojenjem on je stalno plakao na cici pa bi se ona za sat izdojila skroz malo praktički joj je stalno izdajalica bila u ruci s 3 mj je skroz prešla na AD jednostavno nije išlo kaže da je mene dojila do 7 mj al da je bilo skroz drukčije nije imala baš mlijeka na bacanje al je bilo puno više nego s bratom..
MaSen- ovo je stvarno preslatkoo, ja imam 15 prečkica pretpostavljam da imaš veći kimbač
Sortiraj odgovore
Najstariji