Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    25. Rujan 2018. 11:44

KikeS piše da je plodna voda mliječna i da je plod počeo otpuštati verniks, znači beba će se uskoro "najesti" tog verniksa, sazrijet će joj probavni sustav, crijeva će se napuniti mekonijem i to je to porod bi treba početi. Ukoliko plodna voda bude mekonijska da se beba već pokakila tada se započinje sa vaginalnim porodom odmah ili ako tu postoje zastoji ide se na carski.  Jesi li shvatila što sam htjela teći? (muž kaže da kad ja idem objašnjavati da su ljudi samo zbunjeniji) 

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    25. Rujan 2018. 11:49

Kike veli ona mi smo vas i planirali ranije hospitalizirati. Ja htjela reci hvala sta ste i meni to rekli 😂😂😂
    Koskica a i meni se cini da je to sve u niskom startu, bar po ovom sta sam na internetu procitala.
    A bome nocas sam imala dosta kontrakcija, nista dugo i nista bolno, ali ih je bilo. I sad su se nastavile, al me ne cudi kolko je zarovala bila. I zadnji put mi je kod nje bilo uf  Bas kako je netko rekao, tolika razlika u pregledima od doktora do doktora da ne mozes vjerovat. Zadnji put je neka druga bila, ni osjetila nisam. Jos ako mi u prijamnoj bude onaj mladi od zadnji put, mislim da cu se rasplakat. On i ova od danas su mi definitivno najbolniji pregledi. 

• mery1911
    25. Rujan 2018. 11:55

KikeS opet nista a uuu...Ka da vidim sebe prvi put,pa valjda hocee jebemu sve.
    Baby.nb1 zasto ces ostat u bolnici u cetvrtak?? Nisam bas u toku🤨🤣

Anlu
    25. Rujan 2018. 12:11

Pozdrav zenice 

Pratim vas svakodnevno, ali ne pisem. Inace termin nam je 4.10. Dolazi nam curica ,ali cetvrtak idemo na hospitalizaciju, a u petak vjerojatno carski. Ima li neka od vas vriske info o tome treba li nesto za bebu. 

Anlu
    25. Rujan 2018. 12:14

Zaboravila napisati za Vinogradsku 

Baby.nb1
    25. Rujan 2018. 12:19

Mery velika beba. Nista mi danas nisu rekli, ali imam osjecaj da ce me sprasiti na carski.
    Anlu dobrodosla. I ja se u cetvrtak moram javiti za hosp. Isto Vinogradska, mozda budemo cimerice 😀😀 jesi bila danas u trudnickoj? 

• anusha
    25. Rujan 2018. 12:20

Anlu

Pozdrav zenice

Pratim vas svakodnevno, ali ne pisem. Inace termin nam je 4.10. Dolazi nam curica,ali cetvrtak idemo na hospitalizaciju, a u petak vjerojatno carski.Ima li neka od vas vriske info o tome treba li nesto za bebu.

Zašto carski?
    Za bebu ti ne treba ništa, rekli na tečaju! 

• anusha
    25. Rujan 2018. 12:22

E da, ja planiram nositi bebu ali naručiti ću nosiljku tek kad rodim jer bebu ionako neću odmah stavljati u nosiljku. Našla sam jednu koja mi se sviđa i to mi je za sada dovoljno! 

• anusha
    25. Rujan 2018. 12:24

Baby.nb1

Mery velika beba. Nista mi danas nisu rekli, ali imam osjecaj da ce me sprasiti na carski.
    Anlu dobrodosla. I ja se u cetvrtak moram javiti za hosp. Isto Vinogradska, mozda budemo cimerice 😀😀 jesi bila danas u trudnickoj?

Zašto će te zadržati? Vodimo se u istoj bolnici, ja trudna dan više od tebe, otvorena 3 cm i nitko ništa ne govori o hospitalizaciji.

Anlu
    25. Rujan 2018. 12:24

Baby.nb1

Hvala na dobrodoslici. Oho potencijalna cimerica ja pristajem. Nisam bila danas, prosli cetvrtak zadnji put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.