Isssa preslatki ste😍 samo ti nama piši, još gore je kad si zamislim u glavi kak bi moglo biti. Jesi zadovoljna s Petrovom? Lukas je i preko noći s tobom?
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Tinci da ako podstanar odluci van kad treba 😂😂😂
I ja mislim da sam radila testiranje na hepatitis na početku sada na kraju se radi za streptokok tipa B ako se ne varam
Isssa predivniii,hahha kada tako napises da nezelis pisat sta si sve prosla meni mašta svašta radi hahahhah pa si zamišljam najgore 😂😂😥😥 nadam se da ce sve bit ok 😀
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Issa nemoj nas strasiti 😂😂 sve nam reci..
Iskocilo mi na faceu ako ce itko koristiti Violetine pelene...
Isssa super ste vas dvoje! a Lukas ima mamin smjesak izgleda Daaaaj sad kad si tako napisala, sad nam moras reci ssveee
Isssa preslatki ste!! daj pisi sta je bilo? Sve nas zanima, jace je od nas 😂 kako ti je u petrovoj? Jel mali stalno s tobom?
Bas mi Lukas lici na tebe Isssa.. predivan djecak..jel rez ok? Možeš pomalo do wc-a? Jel pomažu sestre? Draga drži se i uživaj u svakoj sekundi ovog malog prekrasnog bića.. ja te razumijem za porod.. davno sam cula jednu smislenu- ako nemaš trudnici sto lijepo za reci o porodu,bolje ne pričati ništa.. ja se toga držim nekako.. i vjerujem sve kako ti je bilo..no mi smo žene i sve izdržimo..😘😘
Issa veliki respect za nedetaljiziranje o porodu. Mislim da covik tj mi trudnice nista pozitivno ne mozemo izvuc iz teskog necijeg poroda. Opcenito kad idem na babine kosa mi izleti kad sve u detalje, a cemu to koristi bas nicemu.
Ja sebi mantram da ce sve se odvit kako treba bit.
Muz mi kaze da sam sreckovic po prirodi, da ce mi beba ostat na zadak pa da cu imat super lagani carski i za dva dana vec bit svoja. KLASa Optimist.
Sanja cestitam :)
Hortensia malog nisam stavljala u vrecu niti pokrivala jer se rodio u maju i vec je bilo jako vruce ali sada ovu bebicu cu u vrecu stavit da.
Evo i ja obavila pregled. Napokon sam se pocela otvarat! Juhuuu! Imam stalne bolove u ledima i doktorica nam je rekla da se poseksamo i da ce to bit to haha
Isssa cini mi se da bas na tebe lici 😊
Pandica bacaj se na posao.
Joj cure moje krepala sam od smijeha kod svojih danas. Odem na vagu, kad ono 90kila. A u trudnickoj me nikad ne vazu, sestra svaki put veli kile? I ponovi one zadnje zapisane(87), ja velim da i to je to. 😂😂😂😂
I jucer me trbuh svrbucka i velim muzu garant mi se koza rasteze, malac raste. I danas mi mama cim me vidjela veli pa trbuh ti je od jucer naocigled narastao. 😁
url=https://lilypie.com]
Sanja čestitam😍☺ jel koju od vas bole prepone? mene ubijaju, nekad me tak primi dok stojim da mislim da ću past🙈 ne sjećam se da mi je tak bilo u prošlim trudnoćama
Sortiraj odgovore
Najstariji