Ssanja, čestitam!
Dea_Rene, gdje ideš na tečaj? Zanima me radi tog rađaone, baš je to lijepo.
Cestiram Ssanja!!! Poljubac bebici,,!Pandice jel si onda u vreci stavljala bebicu spavati ili kako...moja stize vec na pragu zime, a isto se grozim pokrivanja??
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Ssanja Cestitam..prava mala manekenka je to već sada..
Ja ne znam oko toga za pokrivanje,ja sam uvijek malo pokrila bebu..ne onim velikim poplunom iz krevetica nego malom dekicom..oni kad su mali ionako se ne vrte uopće pa ne znam kako bi se bas ugusili..sad malca ne pokrivat jer se neda pokriti..imamo vreću sa nogavicama za preko zime jer u običnoj ne želi spavati..znaci kao debela pidžama mu bude..Kad je bio beba je ionako 80% vremena bio samnom u krevetu zbog dojenja pa je svakako bio pokriven😊
34 puna, zanemarite dzumbus s bojama, styling je snađi se druže. Ovaj mali boršin svud teglim da normalne borše ne nosim (bez obzira isao ne isao na ostatak kombinacije). Do 40 tjedna cu bit bova imam osjecaj. Drob je krenuo 100 na sat rasti.
Ssanja cestitke na maloj buhtlici! 😘 prekrasna je...
Ja nisam pokrivala bebu, stavljala sam ga u vrecu, jedino sam ga preko dana znala pokriti dekicom kad je spavao i kad sam ga imala na oku. Onaj popluncic za kinderbet mi je nekako tvrd pa ga nisam uopce stavljala.
Jelena predivna trudnica 😘
Ssanja cestitam na malenoj cupavici preslatkoj! Bravo!
Jele ma kakve boje, divna si! I svidja mi se ogledalo 😊 ja ko svraka, cim malo sljasti meni super 😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji