Ssanja- čestitam ti brz oporavak ti želim uživaj sa svojim princezi prekrasna je ❤😍
Nemogu zamislit da sam Za nekih 10ak tjedana sa svojim smotuljkom sreće ❤ sve ću vas ispratiti iz grupe hahahha mislim da sam zadnja po terminu znam da je još par cura tu negdje oko mene al trudnički mozak nije zapamtio tko..
Sad sam skužila da su na slici opet papci od muža 😂😂😂 ko i prošla.. E city centar krcaaaat koda se nešto djeli 15 min na blagajnoj čekali
Anđeo, super su hlace, dobro ti stoje :)
Ja imam debele noge pa i inače tesko nadem hlace, tako da se sad necu ni truditi ha ha ... Drzim se tajica i tunika zasad :)
Sad sam skužila da su na slici opet papci od muža 😂😂😂 ko i prošla.. E city centar krcaaaat koda se nešto djeli 15 min na blagajnoj čekali
Žuta srijeda je bila zato se dijeli 😂😂😂
Što se leđa tiče ja sam prije trudnoće imala aktiviranu ozljedu koja je nastala dok sam bila mala (pad na trticu) i krenula sam kiropraktičaru.. u 1.mj ostala trudna i nastavila ići. U 6.mj počela vježbat opet nazad kao i prije ozljede i u 2 tjedna mi prošlo i evo 3 mj. već treniram da kucnem nemam nikakvih problema sa tijelom. Znači koga boli stvarno preporučujem kiropraktičara i vježbe za leđa plus istezanja.
Hej, nesanica...😛 Probudilo me micanje i namještanje, ova beba misli da se ide van kroz pupak, ne znam od koga je to čula.
Isssa, cijenim i šutnju po tom pitanju 😉
Baby nb 1, ja sam 90-etku prošla još krajem srpnja. Bit ce to dobro🙏 😁
Pandice, juhuhuhu vlak se pokreće 😊😊😊
Anđeo, hahaha noge u pozadini😂😂😂 meni muž odmah doda najveći broj, realan je 😁 super izgledaju hlače, nikad nisam probala te trudnicke iz hm.
Isssa divni ste!! Čestitam ti! No mislim da smo ovdje svi zbog istog tako da smatram da se nitko od nas neće “ukakiti” jer sve sto si prošla ti možemo i mi. Žene smo- dakle nema stvari koje ne možemo!
Pozdrav iz rodilišta, Lucija će izgleda uraniti. Procjenjuje se da ima oko 2650g s obzirom da nam je dosta plodne vode otišlo ostavili su nas jer i ctg pokazuje neke trudiće koje ne osjećam, dr kaže da sam zatvorena i da neće forsirati za sad ništa, i da ćemo vidjet kak će se situacija razvijati...
Ssanja- čestitam ti brz oporavak ti želim uživaj sa svojim princezi prekrasna je ❤😍
Nemogu zamislit da sam Za nekih 10ak tjedana sa svojim smotuljkom sreće ❤ sve ću vas ispratiti iz grupe hahahha mislim da sam zadnja po terminu znam da je još par cura tu negdje oko mene al trudnički mozak nije zapamtio tko..Hej, nesanica…😛 Probudilo me micanje i namještanje, ova beba misli da se ide van kroz pupak, ne znam od koga je to čula.
i ja sam za 8 tjedana,tako da blizu smo:) a trudničke hlače te ne stežu? imam slične takve,broj veće uzela al me sve živcira,živcira me što ih osjetim na nozi, i svejedno me dio di je gumb smeta i reže,valjda mi je mala tak smještena :/ ps. baš imaš malu bušu <3
Vidim nisam jedina koja ne spava :D neznam kog ću više izluditi muža ili sebe :D moja je zamislila da joj je moja jetra vreća za boksanje...
Petrapp, samo hrabro. To su lijepe kile za curicu. Vodenjak je pukao? Djevojčice iz naše grupe baš vole iznenađenja.🐣
Lenchy, mislim da sam uspjela izluditi oboje, i sebe i njega. Upravo sam ustala, tj odustala od spavanja, idem zamijesit kruh i mislim na Petrapp i Luciju, neka sve bude dobro. 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji