Od toliko poroda odjednom, zaboravila sam Pandicu! Hehe Pandice i tebi čestitke na tvojoj sreći.
Jedva čekam svog bebolina kada vidim sve ovo!
Pandice 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉, napokon, čestitam, nadam se da ste dobro i da je sve ok prošlo, stigao je i tvoj paketić 🎁🎉🎈🎊
Rorry gdje ces ti ono rodit?
Uf i ja sam takodjer cijelu noc prozujala po stanu...do 2 gledala neki film, pa seriju...cijelo to vrijeme pokusavala zaspat..al nista. Cim duze od 10 min budem na jednom boku , sve zgrci i utrne, pa mijenjaj stranu... 😐
Ako sam 2 h sve zajedno odspavala.
Sad nas je nekoliko na tapeti iducih tjedan do dva, ukoliko se jos koja bebica ne pozuri😊😊😊
Sad mi je palo na pamet da probam spavacice opet..ds nebi bilo da dodem u bolnicu, a ono ne stanem u njih🤣🤣🤣
Hvala vam 😘
Rodila sam za pola sata. Doslovno 3 truda. Kad je dosao 4.trud vice dr ne tiskat! Ja reko kako zasto a kaze ona beba ide sama van samo duboko disi, i tako moja beba sama izasla, ali znali smo da je nestrpljiv i prije 😂
U pol 4 pukao vodenjak u 4 rodila. Prije toga imala samo blage bolove nisam ni znala jel da idem u bolnicu ili ne haha
Nista popucala kao nova sam :)
Jejj Pandice čestitkeeee Dominik dobroo došaoooo 💙💙💙💙 i da javi se kad budeš mogla 😀😀
Isssa uh uh stvar zbuči strašno ali bitno je da si ti dobro i da je Lukas dobroo imaš pravo za instinkt mi žene smo čudo (nije da nas bezveze hvalim) 💪💪💪
Ssanja ii preslatkaaa jeee ❤️❤️❤️
Jao stvarno naše bebice su počele ko na traci svaka jedan dana, baš me zanima koja je sljedeća 🙂🙂
Cure samo jako mi možemo sve!!
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hvala vam 😘
Rodila sam za pola sata. Doslovno 3 truda. Kad je dosao 4.trud vice dr ne tiskat! Ja reko kako zasto a kaze ona beba ide sama van samo duboko disi, i tako moja beba sama izasla, ali znali smo da je nestrpljiv i prije 😂
U pol 4 pukao vodenjak u 4 rodila. Prije toga imala samo blage bolove nisam ni znala jel da idem u bolnicu ili ne haha
Nista popucala kao nova sam :)
Ajmee za pozeljeti! Bas mi je drago da je sve bilo tako brzo i da je sve dobro proslo😊😊
Pandica kakva divota od poroda!!😍😍🤗🤗 ja si mantram svaki dan takav porod💟💟💟
Petrapp2605 cestitam i tebi na djevojcici 💐❤️ bas je cura pozurila. Nama je tri dana razlike termin. Sad me frka hvata. Nisam jos ni torbu spremila za bolnicu😳.
Men je utjesila jedna recenica na kursu za porod. "Nemojte zaboraviti da je svaki trud tri puta kraci od pauza izmedju trudova dok ne boli" Pa onda prakticki vise nas ne boli nego sto boli 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji