Pandice čestitke! Nadam se da ste ok i ti i Dominik!😘😘
Petra drži se 💪😘
Ajme sva se ukakim od straha koliko bebica stiže. Ne mogu ja. Ma kakvi. Nisam spremna. 😱 moram se požurati sa pripremama. Za svaki slučaj.

Od toliko poroda odjednom, zaboravila sam Pandicu! Hehe Pandice i tebi čestitke na tvojoj sreći.
Jedva čekam svog bebolina kada vidim sve ovo!
Pandice 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉, napokon, čestitam, nadam se da ste dobro i da je sve ok prošlo, stigao je i tvoj paketić 🎁🎉🎈🎊

Rorry gdje ces ti ono rodit?
Uf i ja sam takodjer cijelu noc prozujala po stanu...do 2 gledala neki film, pa seriju...cijelo to vrijeme pokusavala zaspat..al nista. Cim duze od 10 min budem na jednom boku , sve zgrci i utrne, pa mijenjaj stranu... 😐
Ako sam 2 h sve zajedno odspavala.
Sad nas je nekoliko na tapeti iducih tjedan do dva, ukoliko se jos koja bebica ne pozuri😊😊😊
Sad mi je palo na pamet da probam spavacice opet..ds nebi bilo da dodem u bolnicu, a ono ne stanem u njih🤣🤣🤣

Hvala vam 😘
Rodila sam za pola sata. Doslovno 3 truda. Kad je dosao 4.trud vice dr ne tiskat! Ja reko kako zasto a kaze ona beba ide sama van samo duboko disi, i tako moja beba sama izasla, ali znali smo da je nestrpljiv i prije 😂
U pol 4 pukao vodenjak u 4 rodila. Prije toga imala samo blage bolove nisam ni znala jel da idem u bolnicu ili ne haha
Nista popucala kao nova sam :)
Jejj Pandice čestitkeeee Dominik dobroo došaoooo 💙💙💙💙 i da javi se kad budeš mogla 😀😀
Isssa uh uh stvar zbuči strašno ali bitno je da si ti dobro i da je Lukas dobroo imaš pravo za instinkt mi žene smo čudo (nije da nas bezveze hvalim) 💪💪💪
Ssanja ii preslatkaaa jeee ❤️❤️❤️
Jao stvarno naše bebice su počele ko na traci svaka jedan dana, baš me zanima koja je sljedeća 🙂🙂
Cure samo jako mi možemo sve!!
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hvala vam 😘
Rodila sam za pola sata. Doslovno 3 truda. Kad je dosao 4.trud vice dr ne tiskat! Ja reko kako zasto a kaze ona beba ide sama van samo duboko disi, i tako moja beba sama izasla, ali znali smo da je nestrpljiv i prije 😂
U pol 4 pukao vodenjak u 4 rodila. Prije toga imala samo blage bolove nisam ni znala jel da idem u bolnicu ili ne haha
Nista popucala kao nova sam :)
Ajmee za pozeljeti! Bas mi je drago da je sve bilo tako brzo i da je sve dobro proslo😊😊

Pandica kakva divota od poroda!!😍😍🤗🤗 ja si mantram svaki dan takav porod💟💟💟

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji