Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    06. Rujan 2018. 08:29

Pandice čestitke! Nadam se da ste ok i ti i Dominik!😘😘
    Petra drži se 💪😘
    Ajme sva se ukakim od straha koliko bebica stiže. Ne mogu ja. Ma kakvi. Nisam spremna. 😱 moram se požurati sa pripremama. Za svaki slučaj. 

• anusha
    06. Rujan 2018. 08:31

Od toliko poroda odjednom, zaboravila sam Pandicu! Hehe Pandice i tebi čestitke na tvojoj sreći.
    Jedva čekam svog bebolina kada vidim sve ovo! 

Isssa
    06. Rujan 2018. 08:32

Pandice 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉, napokon, čestitam, nadam se da ste dobro i da je sve ok prošlo, stigao je i tvoj paketić 🎁🎉🎈🎊

Looda_vila
    06. Rujan 2018. 08:33

Rorry gdje ces ti ono rodit?  
    Uf i ja sam takodjer cijelu noc prozujala po stanu...do 2 gledala neki film, pa seriju...cijelo to vrijeme pokusavala zaspat..al nista. Cim duze od 10 min budem na jednom boku , sve zgrci i utrne, pa mijenjaj stranu... 😐
    Ako sam 2 h sve zajedno odspavala. 
    Sad nas je nekoliko na tapeti iducih tjedan do dva, ukoliko se jos koja bebica ne pozuri😊😊😊
    Sad mi je palo na pamet da probam spavacice opet..ds nebi bilo da dodem u bolnicu, a ono ne stanem u njih🤣🤣🤣

• pandica1805
    06. Rujan 2018. 08:43

Hvala vam  😘

Rodila sam za pola sata. Doslovno 3 truda. Kad je dosao 4.trud vice dr ne tiskat! Ja reko kako zasto a kaze ona beba ide sama van samo duboko disi, i tako moja beba sama izasla, ali znali smo da je nestrpljiv i prije 😂
    U pol 4 pukao vodenjak u 4 rodila. Prije toga imala samo blage bolove nisam ni znala jel da idem u bolnicu ili ne haha
    Nista popucala kao nova sam :)

• Majchi511
    06. Rujan 2018. 08:46

Čestitke novim mamama 😘

Nas_bebac
    06. Rujan 2018. 08:50

Jejj Pandice čestitkeeee Dominik dobroo došaoooo 💙💙💙💙 i da javi se kad budeš mogla 😀😀
    Isssa uh uh stvar zbuči strašno ali bitno je da si ti dobro i da je Lukas dobroo imaš pravo za instinkt mi žene smo čudo (nije da nas bezveze hvalim) 💪💪💪
    Ssanja ii preslatkaaa jeee ❤️❤️❤️
    Jao stvarno naše bebice su počele ko na traci svaka jedan dana, baš me zanima koja je sljedeća 🙂🙂
    Cure samo jako mi možemo sve!!  

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.k
    06. Rujan 2018. 08:52

pandica1805

Hvala vam 😘

Rodila sam za pola sata. Doslovno 3 truda. Kad je dosao 4.trud vice dr ne tiskat! Ja reko kako zasto a kaze ona beba ide sama van samo duboko disi, i tako moja beba sama izasla, ali znali smo da je nestrpljiv i prije 😂
    U pol 4 pukao vodenjak u 4 rodila. Prije toga imala samo blage bolove nisam ni znala jel da idem u bolnicu ili ne haha
    Nista popucala kao nova sam :)

Ajmee za pozeljeti! Bas mi je drago da je sve bilo tako brzo i da je sve dobro proslo😊😊

joNNa
    06. Rujan 2018. 08:52

Vau Pandice kakav porod 👍👍👍🙂da je bat svima takav. Cestitam i uzivaj ❤️

Looda_vila
    06. Rujan 2018. 09:02

Pandica kakva divota od poroda!!😍😍🤗🤗  ja si mantram svaki dan takav porod💟💟💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI