Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    05. Rujan 2018. 17:53

Jelena ma mene cijelo vrijeme od jutra do sutra konstantno boli al na momente to zna bit neizdrzivo da doslovno sam kaj se ne srusim.. kome god sam rekla kazu da je normalno jer se tijelo siri i priprema al meni ovo bas nije normalno. 

Nas_bebac
    05. Rujan 2018. 18:03

Tinci ja idem u Pulu... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• ian1910
    05. Rujan 2018. 18:08

I ja ću roditi u Puli! 

Aurora
    05. Rujan 2018. 18:50

christyy

Jao svi su vec u zavrsnim fazama, bebice su krenule stizati i bas sam uzbudena 😊 opet proradili hormoni 😂
    Pitam se stalno kad ce moj red, i ja bi sto prije bila sa svojim malim al ipak mislim da jos nisam spremna, tj mislim da nikad ni necu biti 100% spremna. Meni je pregled tek iduci petak i bas me zanima dal ce me ovaj put spojiti na ctg ili napravit uzv posto zadnji put su me samo vaginalno pregledali.
    Kicma me i dalje ubija, nisam ovdje procitala da ijednu tako boli tako da me to pomalo vec i brine jer ima trenutaka da doslovno nemogu koraka od boli napravit. Jucer me ukljestilo na stepenicama i ni gore ni dole 😥 isto tako se desi da nemogu ustat i sl. Uzas.
    Netko je pitao za mail za narucivanje u petrovoj-predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr
    Jelena divni ste 😍
    😘😘😘 svima

Ja sam pitala za mail, hvala!!!!!!
    Kod koga ti ideš? Jesi zadovoljna?
    Mene ne boli kičma, ali imam takav išijas od početka trudnoće samo na desnoj nozi da bolovi budu nepodnošljivi. Nekad ne mogu ni hodati, ni namjestit se da ne boli. Doktoru je to sve normalno😁
    Jeste se vi cure testirale za hepatitis B? Znam da ako smo pozitivni da bebu treba cijepiti...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

christyy
    05. Rujan 2018. 19:10

Aurora saljem ti listu koji je gin kojim danom... ja sam zadnji put bila kod dr Skrablin a slj put sam narucena u petak... oni naruce pa tam cekas 2-3 h tako da ne znam kod koga cu biti.
    Navodno su svi dobri tako da ti je svejedno, budes sretan da dodes na red 😂

• ian1910
    05. Rujan 2018. 19:12

Ako se ne varam za hepatitis sam se testirala na početku trudnoće ... ako se dobro sjećam 

05. Rujan 2018. 19:17

Nas_bebac ti bi trebala prva od nas jesenskih klokanica roditi u Puli, pa da vidim dojmove..ja sam tamo rodila za koji dan će biti 11 godina, pa neznam koliko se toga promijenilo.. 

Looda_vila
    05. Rujan 2018. 19:44

ian1910

Ako se ne varam za hepatitis sam se testirala na početku trudnoće … ako se dobro sjećam

Da, testiranje na hepatits B se radi na početku trudnoće. Ja sam ga radila u 10.tjednu u Petrovoj, zajedno sa svim ostalim pretragama za krvnu grupu, hiv, antitijela i jos nesto, zuaboravila sam.

Isssa
    05. Rujan 2018. 19:53

Sanja čestitam na rođenju djevojčice 😍🤗😘, želim ti što brži oporavak 😘
    Cure super za preglede, još malo i evo vaših smotuljaka😍
    Ne stignem baš pisati ni pratiti previše, ne želim vam napisati kaj sam sve prošla da se ne ukakite od straha 😂, možda nekom drugom prilikom ili kad se sve porađate 😀

Aurora
    05. Rujan 2018. 20:20

christyy

Aurorasaljem ti listu koji je gin kojim danom… ja sam zadnji put bila kod dr Skrablin a slj put sam narucena u petak… oni naruce pa tam cekas 2-3 h tako da ne znam kod koga cu biti.
    Navodno su svi dobri tako da ti je svejedno, budes sretan da dodes na red 😂

Super! Hvala ti!!!! 
    Poslala sam im mail pa ću vidjeti. Baš mi je nekako nestvarno da se sve približava kraju 😁

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.