A i ti si tu maslacko, nemas ovaj dolje lilypie pa ne vidim koliko ti je jos ostalo.
Sto se mene tice ja bi i ovaj vikend, no problem😁😏😁 iako mozda bolje u tjednu..manja je guzva (valjda) 🤣🤣
Al kad mi je doktor rekao da ja mogu komotno jos do kraja mjeseca negdje do 41+ 3..reko neee, neebiiiiìi😳🤪🤯🙈🙈😹😹😹
pozdrav svima!
Pitanje, jer nigdje ne uspijevam pronaći odgovor: danas sam ušla u 32 tt,od jučer popodne imam pritisak izmedu lopatica koji se širi na prednju stranu na prsnu kost. Općenito imam osjećaj kao da me netko steže oko prsnog koša i da nemogu udahuti (a mogu). Inače imam skoliozu i problema s vratnim dijelom kralježnice, da li da dižem paniku ili ne? na interenetu (naravno) nalazim samo najgore boleštine, mene samo zanima da li je koja od vas iskusila takvo što i da li je to barem donekle normalno? Oprostite ako je off topic, ali neznam u kojoj grupi bi postavila pitanje, a vidim da smo sve tu negdje s terminima pa mi to ulijeva povjerenje :)
Ssanja, čestitam!
Dea_Rene, gdje ideš na tečaj? Zanima me radi tog rađaone, baš je to lijepo.
Ja sam u riječkoj bolnici. Da bilo je fora to što su nas provjeli da vidimo kako izgleda prostor di ču roditi a i kako izgledaju sobe di si nakon poroda :) Bolnica ko bolnica ništa ekstra ali nije ni tako derutno ko što sam mislila.
Anđeo evo ja sad sjela da pročitam što se pisale..uglavnom umorno
Počela škola..imam drugašića i petaša, pa ima posla..ujutro bila na pregledu, sve je ok, ali ja zabetonirana tako da mi ne gine termin. A što se mene tiče mogu i sutra
Bila na kavi sa tetom, pa se vratila po curu u školu, pa išle natrag u Pulu na vježbe..došle oko 15h kući i na brzinu stavila kuhat ručak.
Saanja čestitam na princezi
Jelena ma baš si prekrasna trudnica
Aurora i Kikes odlično za preglede
Baš me zanima koja je slijedeća
Ja i moj trudnički mozak..nikako zapamtiti koja ide rodit u Pulu??
Bome svima pregledi odlicni, eto od svih strka i zbrka s pregledima na kraju tresla se brda rodio se mis.
Ugl super za preglede. Kod Vas zavrsnica teska, kod mene tek sad zamah s baby opremom. No eto, kolica sam na kraju dobila. Popodne idemo krevetic uzet, posteljinu, koju deku ako nadjem. Prije su mi jutros donijele robe za sve do god dana pa cu sad oprat i opeglat samo 50,56 i 62 da mi nije dzumbus jer previse su donijele (ima robice sve do god dana).
Viper su mi rekle za babine uzet tako da ga necu ni trazit. Vrtic isto sam dobila.
Od jednih rodjaka sam cak i onaj autic mercedes ka "mali" (sta dode 3000 , 4000 tisuce kuna) dobila ; taj barba je pomorac pa mu mali nema sta nema (od njega sam jos kao igracku ponija malog drvenog dobila i vrtic).
Mislim da moj baby budzet nece prijec 500 eur jer sam sad sta sam za kolica dobila od sekra i svekrve prenamijenila za krevetic, kadu i ostalo. Ali uglavnom necu se nist specijalno istrosit sad u startu.
pozdrav svima!
Pitanje, jer nigdje ne uspijevam pronaći odgovor: danas sam ušla u 32 tt,od jučer popodne imam pritisak izmedu lopatica koji se širi na prednju stranu na prsnu kost. Općenito imam osjećaj kao da me netko steže oko prsnog koša i da nemogu udahuti (a mogu). Inače imam skoliozu i problema s vratnim dijelom kralježnice, da li da dižem paniku ili ne? na interenetu (naravno) nalazim samo najgore boleštine, mene samo zanima da li je koja od vas iskusila takvo što i da li je to barem donekle normalno? Oprostite ako je off topic, ali neznam u kojoj grupi bi postavila pitanje, a vidim da smo sve tu negdje s terminima pa mi to ulijeva povjerenje :)
Hej, evo ja ti imam operiranu skoliozu i mogu ti reć da nisam imala neke probleme biti bolove u trudnoći zbog toga. Mene ti tako zna boliti između lopatica, prema prsnom košu u području jednjaka i želuca, ali to je zbog refluksa ili žgaravice kod mene, i zbog prisutnosti Helicobacter pylori. Da nisam prije trudnoće imala problema s tim ne bi znala što me snašlo.
Bravo cure za preglede i bebice što nam lijepo napreduju. Uskoro će sve one. Vrijeme nam jako brzo leti. Mi smo jučer složiti krevetić i smjestili ga u sobu zajedno s prematalicom, i sad malo po malo peglam robicu i pospremam. Uzbuđenje i nestrpljivost raste iz dana u dan kod nas...
Jao svi su vec u zavrsnim fazama, bebice su krenule stizati i bas sam uzbudena 😊 opet proradili hormoni 😂
Pitam se stalno kad ce moj red, i ja bi sto prije bila sa svojim malim al ipak mislim da jos nisam spremna, tj mislim da nikad ni necu biti 100% spremna. Meni je pregled tek iduci petak i bas me zanima dal ce me ovaj put spojiti na ctg ili napravit uzv posto zadnji put su me samo vaginalno pregledali.
Kicma me i dalje ubija, nisam ovdje procitala da ijednu tako boli tako da me to pomalo vec i brine jer ima trenutaka da doslovno nemogu koraka od boli napravit. Jucer me ukljestilo na stepenicama i ni gore ni dole 😥 isto tako se desi da nemogu ustat i sl. Uzas.
Netko je pitao za mail za narucivanje u petrovoj- predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr
Jelena divni ste 😍
😘😘😘 svima
Sanja, cestitam ti od srca na velikoj curici predivna je 😍 blago ti se, sve je lijepo zavrsilo, mozete uzivati :D cure, koja od vas ima probadanja dole kao nozem, imam osjecaj kao da nogicu beba izbaci, uzasno zaboli da oci ispadnu, danas tako dosta puta, beba je aktivna, i to se i desi zapravo kad je aktivna, nadam se da je sve ok.? Zanima me i moze li se zbog takvih bolova poceti otvarati? Znam da je Issaa imala to. Nesto je spominjala.. Inace je sve uredu samo redovno imam kontrakcije i to samo kad je beba aktivna, ne pijem vise Mg, od tad je i pocelo.
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Jao svi su vec u zavrsnim fazama, bebice su krenule stizati i bas sam uzbudena 😊 opet proradili hormoni 😂
Pitam se stalno kad ce moj red, i ja bi sto prije bila sa svojim malim al ipak mislim da jos nisam spremna, tj mislim da nikad ni necu biti 100% spremna. Meni je pregled tek iduci petak i bas me zanima dal ce me ovaj put spojiti na ctg ili napravit uzv posto zadnji put su me samo vaginalno pregledali.
Jelena divni ste 😍
😘😘😘 svima
Mene malo kicma zeza al samo u nekim pozama. Mene je ukocilo npr kod pranja kose jer parcijalno je perem ne dok se tusiram i ni naprid ni nazad, nikog doma ja jos sa samponom na pola glave.
Ugl drugi put malo bolje bilo jer sam odma dok sam se tusirala minimalno nagnila put naprid.
No evo zadnja dva tjedna uopce vise ne kemijam doma, odem do frizerskog na pranje i peglanje i good bye.
Sortiraj odgovore
Najstariji