Ssanja, koja divota! ❤ Bogu hvala da ste obje dobro. Ne mogu vjerovati da su tolike bebe u nama, bez obzira na veličinu naših trbuha. Danas sam u čuđenju kako me samo par centimetara kože dijeli od mog mladunčeta. 👶😍
Looda moja, vidjet ćemo ko će prije!😁 Ja sam nestrpljiva, bez obzira što kuću treba očistiti, još sitnica dovršiti, ne zanima me...rado bih da se nešto pokrene i ojme danas nam je 38.tjedan puni!!!😱💓
Jelena, krenuo trbuh i kod tebe, lijepo se vidi :) Meni se baš sviđaju tvoje boje.
Ljudi moji spavala sam cijelu noć u komadu (nisam sigurna jesam li jednom išla do wca, mutno mi je), od ponoći pa do 10h. Ne vjerujem.
Ssanja čeatitam!!!!! Predivna je😍
Jelena nije tako veliki truh, lijepo izgledaš👌 i boje su mi super! Vesele!
Evo ja s pregleda, glavica je u zdjelici, sve okej, malo se vide kalcifikati na posteljici. Jel nekom možda isto? Kaže doktor to je sve okej...
Ima netko mail od Petrove za trudničku? Sjećam se da je već pisalo se o tome, al ne mogu naći.
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Čestitkee Ssanja na malom slatkom smotuljkuu ❤️❤️❤️😘😘
Jelena bas si slatka i boje su bas fora sta ima fali 😀
Mi zavrsili sa TA zaključak sve je uredu s bebom ali neznamo koliko ste trudni 😂😂 e sada ispada opet da je termin po prvom datumu... Sve u svemu vrtimo se u razlici od tjedan dana 😀. .. Pa zaključujem kada moj mali postanar bude htio van ce izac 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ssanja, cestitke na bebolini 🍼🎊 Kako si ti?
Aurora, super za pregled 💪
Jelena, ma tko sisa boje! Sad je ionako bitno da stanemo u bilo kakvu postojecu odjecu 😂 Super je buso!
Ja se vratila s pregleda. Sve je ok, kaze beba Teo je spreman za van, narucena za tjedan dana ako ne rodim kaze 😂 ima 3kg.. Pitala sam za ctg kaze kad je sve dobro nema potrebe, al na moj puppy eyes me spojila da vidim kako je to. Ugl. nista spektakularno kako sam ja to sebi zamislila, mladi gospodin je zaspao bas i morala pola sata tamo lezat dok se ne probudi 😂😂😂
Jelena konacno da ti je tobolac poceo rast, bas si lijepa trudnica😍🤗
Aurora i KikeS super za preglede! Josss malo i sve smo u finalu💙💖😏😁
Nas bebac daaa ti bi mogla bit iduca, iako i Crna je tu:))
Borovnice ni kod tebe se nista jos ne dogada?! Moja curica je danas tako aktivna, isteze se na sve strane...svako malo zvijezde vidim🤪😭😊 jedva cekammm i ja! Dosta.mi jee 🤣🤣
Ajme postalo je uzbudljivo :) sad cemo sve malo po malo.. ja jucer lunjam po forumu i govorim muzu : omg nekome je ostalo samo 13 dana do termina.. zamisli kako ce to brzo doci, a on me samo blijedo gleda : pa kad je nas termin? Uh, mi smo 20.9, imamo jos misec dana.. Nemamo jos misec dana 😱 imamo 15 dana.. kako ja to nisam skuzila ranije? To je svaki tren 😱 umrit cu
Hehe..ja se nadam sad bar do 11.9 u komadu da malac prestane bit zarazan sa kozicama..a i curke moje su naručile da rodim 15.9 kad su i njihovi malci pa da zajedno slavimo
Hahhaha ovisi kada odluci izac 😀😀😀😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji