Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    06. Rujan 2018. 07:55

Jutro cure :)
    U 4:00h je stigao na svijet moj Dominik :) 

• LaFemme
    06. Rujan 2018. 07:59

Pandica1805 cestitam od ❤👶. 
    Kada budes mogla napisi kako je bilo, jel sve ok proslo? Kako si?

Baby.k
    06. Rujan 2018. 08:12

Petra, sretnoo, cekamo novosti! 
    Pandicaaa, cestitaaaam😘😘😘😘 evo nam jos jednog deckica😍😍💙 nadam se da je sve proslo u redu i da ste oboje dobro, zelim ti brz oporavak a malenom Dominiku sretan i dug zivot💙 uzivajte, mazite se, ljubite se 😘😘😍
    Oprostite sto nisam bas aktivna s pisanjem, ali jos mi nije stigao moj mobitel, a ovaj neki je bas znj, ali pratim vas i citam i s nestrpljenjem cekam novu bebicu😘😘

Baby.k
    06. Rujan 2018. 08:16

I zaboravih, Isssa Lukas je predivaaaan😍😍😍
    Ssanja, takoder i tvoja princezica, mala cupkica preslatka😍😍

Looda_vila
    06. Rujan 2018. 08:21

Jutro! Ajme koliko novosti!!!
    Prije svega, cestitke Pandica! 💙🍼 Jel sve u redu proslo? Kako je Dominik? Kako si ti? Znaci sex urodio plodom...ma bravo 😹😹
    Sanja malena je preeemedena cijela, ko mala buhtlica tako umotana. Ne brini za bradavice, kad ulovite ritam, skinut ces sesiric i bradavica ce se oporavit. Jel mazes nekom kremom?
    Isssa majcinski instinkti su premocan alat, vjerujen da svaka od nas zna prepoznati trenutak kad je vrijeme za reagirat! Neka ste vas dvoje na kraju price zivi i zdravi, to je najvaznije. Sve ostalo mi zene istrpimo ...the rock💪💪💪😎😎
    Petrapp cekaj...ti si zavrsila u bolnici nakon redovnog pregleda ili?!? Nisam bas popratila! Javljaj nam novosti i drzi se! Lucija ima vec lijepe kilice! Bit ce sve u redu!😘😘

Jelennnna
    06. Rujan 2018. 08:22

Pandice cestitam!
    Bas je kao na traci krenulo ovih dana. 

christyy
    06. Rujan 2018. 08:27

Pandice cestitam od ❤!! 😘
    Petrapp cekamo novosti, sretno 😊
    Ssanja i isssa bebaci su ko bombonceki 😍😍😍
    Bas je krenulo lijepo ovih dana 😁😊🙂🙂

06. Rujan 2018. 08:29

Isssa, zvuci kaoticno! Vjerujem da ti nije bilo lako, bitno je da je sad sve iza tebe i da je sve proslo dobro za tebe i za Lukasa!
    Ssanja, buhtlica mala slatka! Uzivaj i mazite se!
    Pandica, stizuuuu nam deckiii! 💙 Cestitam! Nadam se da je sve dobro prosli, kad dodes sebi daj nam detalje..znas da smo mi sad znatizeljne:) 
    Kod mene je danas kaos, stavljaju nam prozore nove, ne znam ni sama gdje bi sa sobom. Samo smetam gdje god odem. Beba se pocela vidno spustati. Kako nam se 25. blizi sve sam uzbudenija, pogotovo od jucer kad je rekla moze svaki cas. Jos kad vidim te vase male srece sva se raznjezim. 

• anusha

Pa bebe su samo počele frcati haha :)
    Ssanja i Isssa čestitam na divnim bebicama! 

Dija85

Pandice čestitke! Nadam se da ste ok i ti i Dominik!😘😘
    Petra drži se 💪😘
    Ajme sva se ukakim od straha koliko bebica stiže. Ne mogu ja. Ma kakvi. Nisam spremna. 😱 moram se požurati sa pripremama. Za svaki slučaj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.