Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimmyx
    22. Kolovoz 2018. 10:12

A hvala vam,bas ste velika podrska i sve kuzite😘Moj muz kaze ajde nije tak strasno ,nema on pojma... Ja neznam kakva ce moja biti kuca kad doma dodem😂

22. Kolovoz 2018. 10:20

Lafemme, bar mozes roniti, ja plutam  imala sam pokusaj, al nije mi uspjelo haaha
    Masen, curica mala divna 😍 uzivajte cure 😍😍mazite se i pazite
    Mimmx, drzi se! Bit ce sve ok! Javi nam se 🍼
    Mi smo jucer bili na pregledu. Kaze velik decko, nije bucmast, ali je dugacak. 2700g. Ja zatvorena. Radila mi jos neki bris koji se kao radi u 35tt (zaboracvila sam sto je rekla).. Malo me sokirala kad mi je dala uputnicu za rodiliste :D kaze neka nje kod tebe ako te uhvati..pa me probudila iz mog trudnickog sna da cemo vjecno ovako i uhvatila me panika kako cu ja to 🙈😰

Gold👑
    22. Kolovoz 2018. 10:21

Dobro jutro cure. 
    Mymmyx bebica je nestrpljiva izgleda, sretno i javi sto se dogada... 
    Ja cijelu noc nisam spavala od bolova, doslovno cijelu noc me bolilo, izgleda da su lazni trudovi, sad me ne boli, tj. samo na trenutke ... 
    Evo slikica za 38.tjedan

Isssa
    22. Kolovoz 2018. 10:49

Jelena vjeruj mi da sam i ja svaki put u šoku kad ga vidim 😅, kud prijeeeeee?????
    Svekyca i ja smo u istom sosu 😂, čini mi se da ti se trbuh spustio ili je do kuta slikanja 🤔, baš lijepa bušica 😍
    Kud se žure te naše jesenske bebe????? Halo bebe pa ljeto je još 😂

Gold👑
    22. Kolovoz 2018. 10:54

Isssa

Jelena vjeruj mi da sam i ja svaki put u šoku kad ga vidim 😅, kud prijeeeeee?????
    Svekyca i ja smo u istom sosu 😂, čini mi se da ti se trbuh spustio ili je do kuta slikanja 🤔, baš lijepa bušica 😍
    Kud se žure te naše jesenske bebe????? Halo bebe pa ljeto je još 😂

Hvala 😘🤗 Mislim da se spustio, i udarce osjecam puno nize... Koliko god jedva cekam rodit ipak se nadam da necu bar dok mali ne krene u vrtic 😀

christyy
    22. Kolovoz 2018. 10:55

Ajmee svekyca jos 22 dana do poroda, a isssa 14 dana 😱😱😱 bas me neka realnost pogodila u glavu 😂 Btw bas lijepi trbuh 😍 
    Mimmyx drzite se, ne brini za kucu to je sad manje vazno.. i javljaj nam se 😘

Isssa
    22. Kolovoz 2018. 11:02

E da, ja ne znam dal' sam pokupila crijevnu virozu ili je počelo prirodno čišćenje 🤔, već 4 puta danas na WC-u, malac je nisko u preponama, šutne me u nogu👣💙, eto toliko je nisko 😅, vidjet ćemo tokom dana kaj je u pitanju 🤔

PlavaBorovnica
    22. Kolovoz 2018. 11:36

KikeS 😁😁😁 i ja samo plutam, odmah me vrati na površinu kad idem zaronit. Ljudska bova😁
    Sveky, zgodna trudnica! I meni se čini kao da ti je trbuh niže po fotki. I ti imaš još malo, pratis Isssu u stopu 😯👏
    Mymix, drži se draga. Kuća je sad sporedna stvar, to je želja da je barem nešto pod kontrolom...Vjerujem da ti nije lako u ovim trenucima. Pouzdaj se da će se muž snaći ili potražit pomoć u sređivanju da vas sve dočeka u redu. Samo hrabro u ovom velikom događaju!
    Isssa,nešto se događa i kod tebe...😯

petrapp2605
    22. Kolovoz 2018. 11:41

Sad natjecanje kod Svekyca i Isssa koja će prije.
    Mimmyx drži se, a kuća će se već srediti, to je sasvim sporedno sada.

Isssa
    22. Kolovoz 2018. 11:44

petrapp2605

Sad natjecanje kod Svekyca i Isssakoja će prije.
    Mimmyxdrži se, a kuća će se već srediti, to je sasvim sporedno sada.

Jooooj 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.