Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    21. Kolovoz 2018. 11:51

Baby nb1, velika beba!👏😁😘 Znam jednu takvu bebu, baš je napredan u svakom pogledu.
    Jelena, meni je prijateljica preporučila čaj od koprive za otecenost al sam bila lijena poslušati...sad kad kažeš, idem i ja probati. Hvala na savjetu :)
    Ja se jutros počastila pedikurom i masazom stopala..bilo je ugodno iako ja najviše volim kad mene moj muž izmasira 😁
    Pandice, dobro kažeš to bi trebao biti univerzalan standard posvuda. Sretno na pregledu!😘
    mimmyx, i ja bih se vjerojatno na tvom mjestu tako osjećala, slobodno se ti nama požali dok tražiš svijetlu točku. 

mimmyx
    21. Kolovoz 2018. 12:51

Ja stvarno nebi na carski zbog tezine bebice ,znam da ce biti malesna ali opet ne vrijedi riskirati...😕

Isssa
    21. Kolovoz 2018. 13:01

mimmyx

Ja stvarno nebi na carski zbog tezine bebice ,znam da ce biti malesna ali opet ne vrijedi riskirati…😕

Ma ne vrijedi riskirati, kaj je sigurno je sigurno 😀

Jelennnna
    21. Kolovoz 2018. 14:00

mimmyx

Nama je bila vizita i kazu da nejdemo doma jos te da se moramo dogovorit za termin carskog,oni ga odreduju… Postoji mogucnost da ostanemo do poroda, a ja sam luda vec,neizdrzljivo….😢

Mimmy vec je to velika bebica, imas srece da ti tako predlazu. Ovdje u St carski zbog tog nisam nikad cula da su slali, a ovako si sigurna da bebica nece imat infekciju. 
    Ja sam je isto imala u pocetku i evo nesto sad na kraju. Sad trebam opet radit jel mi izasla. Nadam se da nije preslo na bebacha ista. 
    A bolnice kao bolnice, da je najbolja na svijetu opet bi nam zivce pocupala. 

Isssa
    21. Kolovoz 2018. 15:58

Baš smo tihe danas, kaj je to, vrućina nas dotukla 🙈
    Još koji dan i napokon osvježenje 😀, jedva čekam
    Sister he bila u Amsterdamu i vidite kaj je donijela nećaku 😀

Isssa
    21. Kolovoz 2018. 16:07

Ovaj naš malac se nekamo gura, u preponama je opasno 🙈, moram ići šumicu srediti da nebi bilo nismo znali 😂, a kako ću to odraditi hm.....joga poze me ne ginu 😂😂😂😂 i koje ogledalo 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Mrs.mom
    21. Kolovoz 2018. 16:15

Javljam da smo jucer stigle napokon domeka.. 
    Koji je to osjecaaaj.. predivno nesto.. 
    Sad smo si same sefice.. beba mi je predobra.. nocas je spavala samnom i probudila me ujutro u 2 i u pol 6.. pojede na zmirecki i dalje spava..
    I sad hrce kraj mene.. 

petrapp2605
    21. Kolovoz 2018. 16:16

Isssa slatki bodić, i ja bome jedva čekam da padne kiša i da se više pohladi. Uh uh bome sretno ti bilo s uređivanjem gospođe 😅, ja sam si neki dan nokte na nogama trebala srediti, al sam se uspuhala ko da sam ne znam kam planinarila

petrapp2605
    21. Kolovoz 2018. 16:19

MaSen a vidi male princeze 😍😍😍 baš divno da ste doma, sad me obuzeli hormoni i počela plakati... 

Isssa
    21. Kolovoz 2018. 16:32

MaSen ajmeeeee 💞😍😍😍💞, slatkica mala, naša lavica, napokon ste domeka, jupyyyy, mazite se, papajte i uživajte 😀, sad kad vidim vas ja jedva čekam 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.