Baby nb1, velika beba!👏😁😘 Znam jednu takvu bebu, baš je napredan u svakom pogledu.
Jelena, meni je prijateljica preporučila čaj od koprive za otecenost al sam bila lijena poslušati...sad kad kažeš, idem i ja probati. Hvala na savjetu :)
Ja se jutros počastila pedikurom i masazom stopala..bilo je ugodno iako ja najviše volim kad mene moj muž izmasira 😁
Pandice, dobro kažeš to bi trebao biti univerzalan standard posvuda. Sretno na pregledu!😘
mimmyx, i ja bih se vjerojatno na tvom mjestu tako osjećala, slobodno se ti nama požali dok tražiš svijetlu točku.
Ja stvarno nebi na carski zbog tezine bebice ,znam da ce biti malesna ali opet ne vrijedi riskirati...😕
Ja stvarno nebi na carski zbog tezine bebice ,znam da ce biti malesna ali opet ne vrijedi riskirati…😕
Ma ne vrijedi riskirati, kaj je sigurno je sigurno 😀
Nama je bila vizita i kazu da nejdemo doma jos te da se moramo dogovorit za termin carskog,oni ga odreduju… Postoji mogucnost da ostanemo do poroda, a ja sam luda vec,neizdrzljivo….😢
Mimmy vec je to velika bebica, imas srece da ti tako predlazu. Ovdje u St carski zbog tog nisam nikad cula da su slali, a ovako si sigurna da bebica nece imat infekciju.
Ja sam je isto imala u pocetku i evo nesto sad na kraju. Sad trebam opet radit jel mi izasla. Nadam se da nije preslo na bebacha ista.
A bolnice kao bolnice, da je najbolja na svijetu opet bi nam zivce pocupala.
Baš smo tihe danas, kaj je to, vrućina nas dotukla 🙈
Još koji dan i napokon osvježenje 😀, jedva čekam
Sister he bila u Amsterdamu i vidite kaj je donijela nećaku 😀
Ovaj naš malac se nekamo gura, u preponama je opasno 🙈, moram ići šumicu srediti da nebi bilo nismo znali 😂, a kako ću to odraditi hm.....joga poze me ne ginu 😂😂😂😂 i koje ogledalo 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Javljam da smo jucer stigle napokon domeka..
Koji je to osjecaaaj.. predivno nesto..
Sad smo si same sefice.. beba mi je predobra.. nocas je spavala samnom i probudila me ujutro u 2 i u pol 6.. pojede na zmirecki i dalje spava..
I sad hrce kraj mene..
Isssa slatki bodić, i ja bome jedva čekam da padne kiša i da se više pohladi. Uh uh bome sretno ti bilo s uređivanjem gospođe 😅, ja sam si neki dan nokte na nogama trebala srediti, al sam se uspuhala ko da sam ne znam kam planinarila
MaSen a vidi male princeze 😍😍😍 baš divno da ste doma, sad me obuzeli hormoni i počela plakati...
MaSen ajmeeeee 💞😍😍😍💞, slatkica mala, naša lavica, napokon ste domeka, jupyyyy, mazite se, papajte i uživajte 😀, sad kad vidim vas ja jedva čekam 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji