U Vinogradskoj u trudnickoj ambulanti sam od prije 30 tt jer me moj gin poylao njima cim mi je ogtt bio 5.1. inace mi je bio Grgic, al sad je zadnja 2 puta bio na godisnjem, tako 3 razlicita doktora na uzv-u, 2 razlicita na pregledu. Gle te njihove statistike su prosjek i ne mora se svaka beba uklapat u te prosjeke. Znam da te uhvati panika, ali ako oni ne panicare, nemoj ni ti. Da je uzbuna vec bi ti bila smjestena u bolnicu. Sve pretrage koje su radili su uredne, tako da sam mirna.
url=https://lilypie.com]
Zabrijala sam da si iz Pule zato pitam..
Imaš pravo i ne paničariM jedino me jučer malo panika uhvatila kad je doktor sto put pitao sestru jel pogriješila moje tjedne..
Jao kad pročitam kako nas plaše s težinama bebica, dođe mi da plačem. Nek se okane tablica, jer očito svaki dr ju tumači na svoj način, a nas trudnice samo stresiraju.
Teta90 moja Lucija je sa 31+4 na zadnjoj kontroli imala oko 1700 g, pa me nitko nije plašio da je premala, samo je dr rekla da nam bušica nije nešto puna jer mama očito nije puno doručkovala što stvarno i nisam, ali da je sve ostalo normalno.
Baby.nb1 koji lijepi prizor. Ja sutra krećem u akciju pranja, makar ni svekrva govori da mi je još rano, al neka dok si mogu još sama budem po malo...
Baby nb1 to si sve skupa prala? Na kojoj temp?
Meni je jos rano za prati pa se samo raspitujem hehe :)
Baš vas uznemiruju s tim težinama... Nitko da da konkretan odgovor.
Baby nb1, tako je i mene raznjezilo pranje. Najemotivnije ukljucivanje masine i slaganje robe iksd 😁😁😁 Djevojke, ako vam se pere, perite što ima veze što je rano ili ne pogotovo kad je u pitanju hoću oprat ovaj tjedan ili idući. Mene su cijelu trudnoću za sve plašili da je rano, ok, čekala sam i moje sve pripreme su počeli tamo iza 30.tjedna, evo tek nekidan kolica nabavila, prekjučer krevetić sastavili.. Ali, ako vam je gušt vi po svome. Mene ovaj krevetic u našoj sobi podsjeća da će uskoro tu s nama spavati još jedno malo biće...i malo me trta haha. Pozitivna trema, psihicka priprema...
Hahaha, ziva istina. Nikad s vecim gustom nisam oprala ves, a i mislim da ce biti jedino peglanje koje necu gundjat. 😂😂 Nisam sve skupa, bijelo i sivo sam skupa u jednoj turi i onda bez i plavo u drugoj. Bilo me strah staviti sve skupa jer su ovi plavi bodici iz pepca pa nisam bila sigurna kako ce se boja ponasati, ali sve ok. Stavila na brzi program od 30min, nisam sigurna jel 30 ili 40 stupnjeva jer cu itako sve jos opeglat. Kupila Becutan tekuci za pranje vesa i prala bez omeksivaca.
Isto mislim da nije rano prati, ja sam svoju robicu u 7. mjesecu trudnoće. Tad sam imala vremena i dobro sam se osjećala. Bolje prije nego poslije jer mi je tada bilo lakše peglati nego sada. Stoji složeno u zatvorenom ormaru, ništa neće biti vešu, ne može se uprljati od stajanja.
Ajme to me najvise znalo nazivcirati. Sta god spomenem, ima vremena. Pa dobro, ali sta ce se strasno desiti ako sve bude spremno. Na kraju krajeva sad su to vec lagano tjedni di treba pripreme privoditi kraju. Nikad ne znas. Nece beba poslat poruku, cuj stizem prije termina, razmisljam o utorku, pa da znate. Pripremim sve i postedim se nepotrebnog stresa.
Sortiraj odgovore
Najstariji