Meni uopcene djeluje da se Svekyci spustio, vise je to do majice jer nekako mislim da jos vise se spusti.
Issa malo vjerojatno mi zvuci da je crijevna viroza. Trebamo sad otvorit kladionicu koliko ces jos 2 u 1 biti hehhhe
Pozz cure😁 evo i nas s kontrole. bebač se okrenuo glavicom dolje, ima 2654g. Cc prohodan, za prst do ovoja i glavice na ulazu, koja se da odmaknuti🙄 doktorica mi je radila bris na aerobe, za 12 dana će biti nalazi gotovi pa onda idem u rodilište na kontrolu. nekak mi je brzo to došlo😅 i još moram sutra vadit krv zbog željeza da prekontroliramo jer sam dobila samo 3kg. to je to. dužni smo slikicu za punih 35tt pa evo🤗
Pozdrav kloke 😊😊
Pratim vas sve, ali sam prelijena za pisati, kada su ove vrućine ne funkcioniram uopće🙈
MaSen, drago mi je vidjeti da ste doma, malecka izgleda preslatko u tom velikom krevetu, jedva čekam da moja mrva tako pava kraj mene😊
Joooj stiže nam još bebicaa😍😍😍😍
Meni uopcene djeluje da se Svekyci spustio, vise je to do majice jer nekako mislim da jos vise se spusti.
Issa malo vjerojatno mi zvuci da je crijevna viroza. Trebamo sad otvorit kladionicu koliko ces jos 2 u 1 biti hehhhe
Samo dajte, malo zabave nikada ne škodi 👍😀
Pozz cure😁 evo i nas s kontrole. bebač se okrenuo glavicom dolje, ima 2654g. Cc prohodan, za prst do ovoja i glavice na ulazu, koja se da odmaknuti🙄 doktorica mi je radila bris na aerobe, za 12 dana će biti nalazi gotovi pa onda idem u rodilište na kontrolu. nekak mi je brzo to došlo😅 i još moram sutra vadit krv zbog željeza da prekontroliramo jer sam dobila samo 3kg. to je to. dužni smo slikicu za punih 35tt pa evo🤗
Čekaj malo, kažeš da si do 35 tjedna dobila samo 3 kg 🙈, pa jel to moguće????? KAKOOOOO??????? 😀😀😀😀😀
Slatka bušica 😍, i ti ćeš brzo 😀
Issa a eto moguće je. neznam stvarno kak jer jedem non stop, i kasno, slatko, ma sve🙈 mada sam dosta povraćala prvih mjeseci ali opet mislila sam da će biti više do sad. u prvoj trudnoći sam dobila 8kg, u drugoj 7kg. zasad eto te 3🤔 bome da, brzo će to😀 za vikend idemo do vodica da makar vidim more, ove godine još nisam😐 puse svima😘😘😊
Issa a eto moguće je. neznam stvarno kak jer jedem non stop, i kasno, slatko, ma sve🙈 mada sam dosta povraćala prvih mjeseci ali opet mislila sam da će biti više do sad. u prvoj trudnoći sam dobila 8kg, u drugoj 7kg. zasad eto te 3🤔 bome da, brzo će to😀 za vikend idemo do vodica da makar vidim more, ove godine još nisam😐 puse svima😘😘😊
Na tebe se očito ništa ne prima, koliko imaš onda kg? 😁 Onda se meni čude kako sam dobila samo 6 😂
MaSen Cestitam na dolasku kući..sad uživaj u malom klupku konačno u miru..i ne brini,neće se naviknuti na krevet vas ako ti netko kaže..sad vam je definitivno potrebno jako puno blizine i maženja..
Isssa moguće da ti je prirodno čišćenje..ja sam nekih tjedan dana prije poroda prvog tako svako malo na wc išla..ajmeee,brzo će to sve..
Svi trbuščići koje sam vidjela su prepredivni
Mi smo jučer obavili kontrolu u Petrovoj,nisu mi briseve radili mada mislim da su trebali Al dobro..za 2tjedna je kontrola..
Za članak sam uloziva,valjda to znaci za prst otvorena😳 beban je procijenjen na 2900gr i kao jako dugacak😳 idem 31.8 kod Veceka pa ću znati bolje mjere jer su ovo sve stažisti sto rade uzv..
Ja sam danas bas nekako u bolovima,nisu trudovi nego bas osjećam da se dolje sve priprema i rasteže..noć je bila koma,sto zbog istih bolova,sto zbog moje nevolje male koja se budi sto puta tokom noći..
Christy ako ti je cerviks T oblika znaci da si kako su meni rekli zacementirana tako da uživaj sa mužem..i
Meni je bio skraćen tako.. problem ti je sjedenje na poslu..ne moraš ti nešto pretjerano mirovati samo da ne sjediš..lagana šetnja i ovako poluležeći položaj su poželjni..
Za članak uloživa ti znači samo vanjsko ušće, za prst do ovoja i glavice je skroz 😀
Znači još tjedan dana imam fore za čišćenje 😂, potpisujem 😀
Ko ti je radio uzv u Petrovoj?
Bok cure! Ja ne znam kada sam se ovako umorno i tromo osjećala. Grozno.. iskreno ne znam što bih da u ovakvom stanju sada imam još jedno dijete o kojem treba brinuti tako da svaka čast vama već mamama. ❤
Mimmyx drži se
Sveky Tea lijepe buše!
Super za preglede!
Sortiraj odgovore
Najstariji