Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    21. Kolovoz 2018. 16:36

MaSen preslatka je Evica, jos ovako majusnu kad je vidim s rukicom u bracnom krevetu ..Samo ne navikavaj se da ce super mirna dugo biti. Prvih mjeseci jako puno spavaju, poslije sve manje. 

• anusha
    21. Kolovoz 2018. 16:43

MaSen ti imaš zlato u krevetu! Sada kad vidim, i ja jedva čekam!
    IvaGljiva hvala ti na info!
    Cure u bolnicama, samo hrabro! Glavno da na kraju sve ispadne super a što i bude jer ste pod nadzorom. Bolje je tako. Sjetite se žena koje su mjesecima prije poroda ležale, možda vam bude lakše 

21. Kolovoz 2018. 17:19

MaSen

Javljam da smo jucer stigle napokon domeka..
    Koji je to osjecaaaj.. predivno nesto..
    Sad smo si same sefice.. beba mi je predobra.. nocas je spavala samnom i probudila me ujutro u 2 i u pol 6.. pojede na zmirecki i dalje spava..
    I sad hrce kraj mene..
    Ugnijezdila mi se damica i bas ju briga..

Divna jee!! 😍

Nina ❤
    21. Kolovoz 2018. 17:39

MaSen koja je to doza secera 😍😍😍 srce maleno... uzivajte napokon kod kuce 😘
    Isssa sretno s uredivanjem zivice 😂 ja sam prosli put uposlila muza nakon kaj stvarno vise nisam mogla i na kraju sve slikala s bljeskalicom na mobu da nebi gdje promaknulo 🙈😂🤣 koje su to trudnicke radosti... 😨

Baby.nb1
    21. Kolovoz 2018. 17:55

MaSen ❤️❤️❤️❤️ divna je

url=https://lilypie.com]

christyy
    21. Kolovoz 2018. 17:57

Pozdrav curke 😊
    Nije me bilo par dana i svasta se tu pisalo, pola sam vec i zaboravila, nemojte zamjeriti 😉
    Masen ajme kako ti zavidim, jedva cekam ja tako lezati kraj malenog 😊 uzivajte u svakom trenutku!
    Petrapp sretan ti rodendan sa zakasnjenjem 🎉🎈
    Mi smo se danas vratili s mora kako bi otisla na pregled. Beba je super, ima oko 2400 g i sve mjere odgovaraju tjednima.. meni se cerviks jos malo skratio tako da i dalje moram mirovat (a nisam bas mirovala tako da sam djelomicno i sama kriva). Salje me da ponovim nalaze guk profila radi onog sto mi zadnji put nije uspjelo i sad ne znam sta da radim po pitanju toga 😩😩😩 muka mi je vec!!
    I danas je bio zadnji pregled kod njega, odsad preglede obavljam u TA.. i danas je 45 dana do poroda tako da sutra idem na hzzo otvoriti porodiljni. 
    Jos jedna stvar koju sam ga zaboravila pitati... da li mi sad smijemo imati odnose s obzirom na skraceni cerviks i polozaj bebe nisko u zdjelici? Mene je nekako strah pa ako koja zna ili ima iskustva s tim molila bi koji savjet 
    Pusam vas 😘😘😘

• hortensia
    21. Kolovoz 2018. 18:00

Masen cestitaaam!! Sad ste svoji na svome!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    21. Kolovoz 2018. 18:06

Inace ja mislim da je kopriva ok...a inace tek nedavno cujem da ananas, cimet i grejp kao otvaraju a ja se davila u ananasu i grejpu na pocetku....doduse ja i prsut jedem znam da kao nekuhano meso ne bi smjela ali vuce me uzasnoo

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

petrapp2605
    21. Kolovoz 2018. 18:17

christyy hvala ti! A mislim da baš i ne smiješ imati odnose, pogotovo ak su ti rekli da moraš mirovati, ali Issaa ti sigurno ima savjet iz prve ruke. 

Baby.nb1
    21. Kolovoz 2018. 18:30

Ma ja mislim da se to odnosi na neke vece kolicine. Bar koliko sam citala uvijek je u pitanju odredjeni sastojak u nekoj namirnici koji ima takvo djelovanje. Al ga treba uzeti puno da bi imao takav efekt. Tako da svega pomalo i sve ok 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.