MaSen preslatka je Evica, jos ovako majusnu kad je vidim s rukicom u bracnom krevetu ..Samo ne navikavaj se da ce super mirna dugo biti. Prvih mjeseci jako puno spavaju, poslije sve manje.
MaSen ti imaš zlato u krevetu! Sada kad vidim, i ja jedva čekam!
IvaGljiva hvala ti na info!
Cure u bolnicama, samo hrabro! Glavno da na kraju sve ispadne super a što i bude jer ste pod nadzorom. Bolje je tako. Sjetite se žena koje su mjesecima prije poroda ležale, možda vam bude lakše
Javljam da smo jucer stigle napokon domeka..
Koji je to osjecaaaj.. predivno nesto..
Sad smo si same sefice.. beba mi je predobra.. nocas je spavala samnom i probudila me ujutro u 2 i u pol 6.. pojede na zmirecki i dalje spava..
I sad hrce kraj mene..
Ugnijezdila mi se damica i bas ju briga..
Divna jee!! 😍
MaSen koja je to doza secera 😍😍😍 srce maleno... uzivajte napokon kod kuce 😘
Isssa sretno s uredivanjem zivice 😂 ja sam prosli put uposlila muza nakon kaj stvarno vise nisam mogla i na kraju sve slikala s bljeskalicom na mobu da nebi gdje promaknulo 🙈😂🤣 koje su to trudnicke radosti... 😨
Pozdrav curke 😊
Nije me bilo par dana i svasta se tu pisalo, pola sam vec i zaboravila, nemojte zamjeriti 😉
Masen ajme kako ti zavidim, jedva cekam ja tako lezati kraj malenog 😊 uzivajte u svakom trenutku!
Petrapp sretan ti rodendan sa zakasnjenjem 🎉🎈
Mi smo se danas vratili s mora kako bi otisla na pregled. Beba je super, ima oko 2400 g i sve mjere odgovaraju tjednima.. meni se cerviks jos malo skratio tako da i dalje moram mirovat (a nisam bas mirovala tako da sam djelomicno i sama kriva). Salje me da ponovim nalaze guk profila radi onog sto mi zadnji put nije uspjelo i sad ne znam sta da radim po pitanju toga 😩😩😩 muka mi je vec!!
I danas je bio zadnji pregled kod njega, odsad preglede obavljam u TA.. i danas je 45 dana do poroda tako da sutra idem na hzzo otvoriti porodiljni.
Jos jedna stvar koju sam ga zaboravila pitati... da li mi sad smijemo imati odnose s obzirom na skraceni cerviks i polozaj bebe nisko u zdjelici? Mene je nekako strah pa ako koja zna ili ima iskustva s tim molila bi koji savjet
Pusam vas 😘😘😘
Masen cestitaaam!! Sad ste svoji na svome!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Inace ja mislim da je kopriva ok...a inace tek nedavno cujem da ananas, cimet i grejp kao otvaraju a ja se davila u ananasu i grejpu na pocetku....doduse ja i prsut jedem znam da kao nekuhano meso ne bi smjela ali vuce me uzasnoo
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
christyy hvala ti! A mislim da baš i ne smiješ imati odnose, pogotovo ak su ti rekli da moraš mirovati, ali Issaa ti sigurno ima savjet iz prve ruke.
Ma ja mislim da se to odnosi na neke vece kolicine. Bar koliko sam citala uvijek je u pitanju odredjeni sastojak u nekoj namirnici koji ima takvo djelovanje. Al ga treba uzeti puno da bi imao takav efekt. Tako da svega pomalo i sve ok 😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji