Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    21. Kolovoz 2018. 19:00

Meni su rekli da nema ljubavi s mužem, ali sam uz skraćeni cerviks i otvorena 2 cm, a kod tebe je samo cervix skraćen jel tako?

Nina ❤
    21. Kolovoz 2018. 19:09

Christyy mislim da ako ti nije izricito zabranio odnose i ako nisi otvorena da onda smijes 😉 isto je i meni bilo u prvoj trudnoci, al meni je cervix bio skracen od 24 tj pa mi nitko nije zabranio odnose, cak nisam bila ni na mirovanju 🤔 

Nas_bebac
    21. Kolovoz 2018. 19:56

Masen curkaaa je predivnaaa ❤️❤️❤️❤️❤️rasplakala sam se od sreceee 😁😁😁
    jedva cekam svoj smotuljak srecee 😁😁
    Curke moje ja se danas osjecam kao debeli čevap doslovnooo sva nateknuta a pijem litre i litreee vodeee a beboo malo mu mjesta pa širi sve zivo sta uspije 😁😁 al danas je strasnooo sparnooo 😳😳😳😳
    Kiššššššooooo gdjeee siiiii????
    Isssa predivan bodic 😁😁
    Uzivajtee curkee 😘😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

christyy
    21. Kolovoz 2018. 19:59

Pa da, nije mi nista izricito zabranio osim sto mi je rekao da prestanem raditi pa cak ni tih par sati dnevno sta odem u firmu provjeriti dal je sve na mjestu i obaviti neke hitne poslove. Niti mi je rekao da sam ista otvorena, samo da se cerviks jos vise skratio i da je beba jako nisko pa da bi se zbog toga mogla ranije poroditi. Problem je sto ja bebu bas nisko i osjecam ( ispod ruba gacica) pa me strah da mozda nebi trebali...

christyy
    21. Kolovoz 2018. 20:04

Nas_bebac i ja se danas bas debelo osjecam.. cijeli dan mi se samo nesto jede pa vjerojatno zbog toga. Danas na vaganju je bilo 0.5kg vise od zadnjeg pregleda prije mj dana tako da sam sveukupno na +6.5 kg.. cak i nije puno a ja se osjecam ko tenk. I da, predbiljezavam 2 male crvene odvratne strije iznad pupka 😩😩😩

joNNa
    21. Kolovoz 2018. 20:17

Masen 😍😍😍presladak prizor ❤️tek sad jedva cekam... Jooooj, ajde vise satovi zurite😭

Jelennnna
    21. Kolovoz 2018. 20:28

christyy

Nas_bebac i ja se danas bas debelo osjecam.. cijeli dan mi se samo nesto jede pa vjerojatno zbog toga. Danas na vaganju je bilo 0.5kg vise od zadnjeg pregleda prije mj dana tako da sam sveukupno na +6.5 kg.. cak i nije puno a ja se osjecam ko tenk. I da, predbiljezavam 2 male crvene odvratne strije iznad pupka 😩😩😩

Meni je kao isto skracen. Mjerilo mi ga je zadnji put ka da je 4 od 9 mm. Kaze da nema razloga da ne idem do termina, samo sve laganije. 9 je ka granica di je vec naznaka da se bas otvara. Ovo je kao donje usce, a ono Issino je pretpostavljam to pravo gornje koje meni pise cvrsto zatvoreno. Meni beba i nije toliko nisko. 
    Ugl nije ni meni ista reklo za odnose tako da ih imam i malo preredovno. Al mislim da bi svakako rekli da ne smis (ja npr kad sam imala rozi iscjedak i jedno vrime jako nisko posteljicu bas su odma rekli da nikako odnose). 

Isssa
    21. Kolovoz 2018. 20:31

Jelena M

christyy

Meni je kao isto skracen. Mjerilo mi ga je zadnji put ka da je 4 od 9 mm. Kaze da nema razloga da ne idem do termina, samo sve laganije. 9 je ka granica di je vec naznaka da se bas otvara. Ovo je kao donje usce, a ono Issino je pretpostavljam to pravo gornje koje meni pise cvrsto zatvoreno. Meni beba i nije toliko nisko.
    Ugl nije ni meni ista reklo za odnose tako da ih imam i malo preredovno. Al mislim da bi svakako rekli da ne smis (ja npr kad sam imala rozi iscjedak i jedno vrime jako nisko posteljicu bas su odma rekli da nikako odnose).

Kod mene je baš "propuh" od 2 cm 😂

Jelennnna
    21. Kolovoz 2018. 20:36

Isssa

Jelena M

christyy

Kod mene je baš "propuh" od 2 cm 😂

Hahhha. A meni dosta kazu da je sreca sam se otvarat da je laksi porod. Nekad se mislim da bi bas prekomicno bilo da sam ovako taj vrh prsta ohoho vrimena i kad dode vrime da bude ni makac pa da se satima istlacim do tih 10 (nemam pojma jel prstiju ili cenata). 

PlavaBorovnica
    21. Kolovoz 2018. 20:50

Jelena, blago ti se. Ja skačem oko muža, on ne trza. 
    MaSen,dobrodošle kući! 
    Christy, ja bih bila zadovoljna s tvojim +kg u zim tjednima.
    Sutra je puni tjedan čini mi se, ali ide jedna morska.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.