Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    21. Kolovoz 2018. 20:57

Plavaborovnica bas ste divni 🙂 zadovoljna sam kg. Sad sam na 58.5 kg tako da je ok al kad malo vise pojedem bude mi jako tesko, bit ce da nema bas u zeludcu mjesta za visak hrane 😂 
    Jelena meni pise CC za vrh prsta uloziv, T oblik UU (moram istrazit sta to znaci) al mislim da koji lagan odnos tu i tam nemre nastetit 😉
    Isssa "propuh" hahahhaha 😂 ti nebi ni osjetila nista 😂

Mrs.mom
    21. Kolovoz 2018. 21:12

Predivan osjecaj dok to malo cudo kraj tebe spava.. samo se smjeska i mljacka.. 
    Zelim da vam sto prije dodu Vasi dani da se raspekmezite na taj djecji osmjeh.. 🤩

• LaFemme
    22. Kolovoz 2018. 07:19

MaSen, divnaaaa je 😍 Sada napokon uzivajte.
    PlavaBorovnica odlicno izgledas, wow slika 😉
    Vec tri.noci spavam jako slabo. Izgleda da mi je uslo vode u uho dok sam ronila i nije jos izasla. Sve sam pokusala i nece van. Vec 3 dana imam konstantno pucketanje u uhu. Za poluditi. Morart cu otici doktoru da vidi i ispere ili sta vec. 😖

PlavaBorovnica
    22. Kolovoz 2018. 09:25

Dobro jutro! Odspavala sam noc bez bdijenja, koje olakšanje. Bilo je 3-4 wca, grceva u rukama ali san je bio jači.
    La Femme, hvala :) Meni redovito uđe voda/more u uši i onda budem nagluha par dana. Uzela sam u dekatlona cepice za uši za ronjenje jer i dalje ne znam kako ju izbaciti kad uđe a da ne idem doktoru. 

petrapp2605
    22. Kolovoz 2018. 09:35

Dobro jutro svima! 
    PlavaBorovnica baš si divna!
    Pa gdje ste se izgubile klokanice? 

Isssa
    22. Kolovoz 2018. 09:39
    Trudnoća u ljetnim mjesecima 😂
    Trudnoća u ljetnim mjesecima 😂

mimmyx
    22. Kolovoz 2018. 09:39

Jutro curke, mi smo danas bili na ctg-u i nismo zadovoljni bas... Trudovi su nas ulovili i to jaki... do 120 su isli...I bebi padali otkucaju sad cekamo nalaze....😯

Nas_bebac
    22. Kolovoz 2018. 09:52

Jutroo curee mi danas produzili ali smo probdjeli noc grčevi u rukama, noge su htjele same malo prošetat... 😳😳 Tako da jos lezim i nema volje za nista.... A moraaam čistit kuća izgleda ko bombaaa 😖😖
    Mimmyx drzi se nadam se najboljem 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    22. Kolovoz 2018. 09:54

mimmyx

Jutro curke, mi smo danas bili na ctg-u i nismo zadovoljni bas… Trudovi su nas ulovili i to jaki… do 120 su isli…I bebi padali otkucaju sad cekamo nalaze….😯

Jutro, javi nam šta se događa, bome jaki trudovi 🤪

Jelennnna
    22. Kolovoz 2018. 09:56

mimmyx

Jutro curke, mi smo danas bili na ctg-u i nismo zadovoljni bas… Trudovi su nas ulovili i to jaki… do 120 su isli…I bebi padali otkucaju sad cekamo nalaze….😯

Bebica je odlucila van ocito. Drzi se draga. Proc ce i ovo sve, kad bides doma s bebicom kao MaSen skroz ces i zaboravit ovu dramu pred kraj.
    Plava borovnica lijepa slicica. 
    Issa ja sam stalno u soku kad vidim tvoj lily pie. Ti si skoro vec 38 tjedan . Pa za desetak dana si skroz u terminu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.