Plavaborovnica bas ste divni 🙂 zadovoljna sam kg. Sad sam na 58.5 kg tako da je ok al kad malo vise pojedem bude mi jako tesko, bit ce da nema bas u zeludcu mjesta za visak hrane 😂
Jelena meni pise CC za vrh prsta uloziv, T oblik UU (moram istrazit sta to znaci) al mislim da koji lagan odnos tu i tam nemre nastetit 😉
Isssa "propuh" hahahhaha 😂 ti nebi ni osjetila nista 😂
Predivan osjecaj dok to malo cudo kraj tebe spava.. samo se smjeska i mljacka..
Zelim da vam sto prije dodu Vasi dani da se raspekmezite na taj djecji osmjeh.. 🤩
MaSen, divnaaaa je 😍 Sada napokon uzivajte.
PlavaBorovnica odlicno izgledas, wow slika 😉
Vec tri.noci spavam jako slabo. Izgleda da mi je uslo vode u uho dok sam ronila i nije jos izasla. Sve sam pokusala i nece van. Vec 3 dana imam konstantno pucketanje u uhu. Za poluditi. Morart cu otici doktoru da vidi i ispere ili sta vec. 😖
Dobro jutro! Odspavala sam noc bez bdijenja, koje olakšanje. Bilo je 3-4 wca, grceva u rukama ali san je bio jači.
La Femme, hvala :) Meni redovito uđe voda/more u uši i onda budem nagluha par dana. Uzela sam u dekatlona cepice za uši za ronjenje jer i dalje ne znam kako ju izbaciti kad uđe a da ne idem doktoru.
Dobro jutro svima!
PlavaBorovnica baš si divna!
Pa gdje ste se izgubile klokanice?
Jutro curke, mi smo danas bili na ctg-u i nismo zadovoljni bas... Trudovi su nas ulovili i to jaki... do 120 su isli...I bebi padali otkucaju sad cekamo nalaze....😯
Jutroo curee mi danas produzili ali smo probdjeli noc grčevi u rukama, noge su htjele same malo prošetat... 😳😳 Tako da jos lezim i nema volje za nista.... A moraaam čistit kuća izgleda ko bombaaa 😖😖
Mimmyx drzi se nadam se najboljem 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro curke, mi smo danas bili na ctg-u i nismo zadovoljni bas… Trudovi su nas ulovili i to jaki… do 120 su isli…I bebi padali otkucaju sad cekamo nalaze….😯
Jutro, javi nam šta se događa, bome jaki trudovi 🤪
Jutro curke, mi smo danas bili na ctg-u i nismo zadovoljni bas… Trudovi su nas ulovili i to jaki… do 120 su isli…I bebi padali otkucaju sad cekamo nalaze….😯
Bebica je odlucila van ocito. Drzi se draga. Proc ce i ovo sve, kad bides doma s bebicom kao MaSen skroz ces i zaboravit ovu dramu pred kraj.
Plava borovnica lijepa slicica.
Issa ja sam stalno u soku kad vidim tvoj lily pie. Ti si skoro vec 38 tjedan . Pa za desetak dana si skroz u terminu.
Sortiraj odgovore
Najstariji