Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    21. Kolovoz 2018. 06:56

Baby.nb1

Justme123 ma ne sverca nis, kad moram bit na toj prehrani. A i sve se nadam da cu sutra kuci. Sad su mi radili jos jedan uzv, na ovom kao novijem aparatu i sad tu njima ispada da je cak oko 3300. Sad cekam doktoricu da dodje da pogleda stare nalaze jer su sad poceli razmatrat i da je mozda gestacijska dob krivo racunata, tj da sam mozda vise trudna nego sto racunamo. Malo mi je frkica 🙄

Jooj, a sad su se i te mogućnosti sjetili. Kaj ima šanse da si više trudna nego što misliš? Javi nam danas kakvo je stanje i ideš li doma

Baby.nb1
    21. Kolovoz 2018. 08:37

Hej curke! Evo bila vizita, nalazi guka uredni. Doktorica veli da nema smisla uvoditi inzulin jer ce mi sa ovakvim nalazima onda biti prenizak i bilo bi mi lose. Sinoc su napravili jos jedan uzv, beba je procijenjena na 3200. Zakljucak je da je jednostavno u pitanju genetski potencijal za veliku bebu. Idemo doma. 😊

url=https://lilypie.com]

• pandica1805
    21. Kolovoz 2018. 08:52

Jutro cure :)
    Ajme kad citam to sve iz bolnice, ponasanj doktora pa hrana..uzas.. ne znam zasto su takvi u hr. Ovdje te tretiraju kao kraljicu. Sogorica mi je nedavno rodila i nije imala nista u bolnici ni papira, sapuna u wc bas nista.. ja ovdje u rodiliste nosim samo spavacice, rucnik i stvari za higijenu sve ostalo dobijem i uloske i gacice mrezaste, imamo komodu za presvlscenje punu pelena, maramica, robice za bebu svih velicina i jos mi za doma spakiraju pelene, uloske itd.. mislim to bi trebalo bit normalno u bolnicama a ne da se ljudi cude kad to pricas.. strasno.. 
    Ja sam jos u komadu i danas popodne imam pregled kod dr, ako ga docekam haha

• pandica1805
    21. Kolovoz 2018. 08:53

Baby super da idete kuci  :)

Jelennnna
    21. Kolovoz 2018. 09:14

Bok klokse, 
    Vidim krenulo je inrezivnije po pregledima. Izdrzat cete vi to!
    Kod mene sve 5 ovih dana, duplo manje otecena no ima dosta veimena. Mislim da je stvar u caju od koprive, pila sam taj neki iz interspara prije i nije nist djelova. Sad sam u Bio i bio uzela i stvarno totalno djeluje; jos mi vaga 2 kg manje kazuje no ima tjedan dana. 
    Bruncili javi kako je Brunica, bila si govorila da su joj neke antibiotike uveli.
    Pozzz svim velikim curkama, a posebno malima 

Looda_vila
    21. Kolovoz 2018. 09:21

Baby.nb1  super da idete domaa i glavno da je bebač dobro!🤗
    JelenaM ja pitala doktora jel smijem caj od koprive kao diuretik za izbacivanje vode..pa.mi je rekao da ne smijem 🙄🤔 isto sam bila uzela bas prirodnu, sušenu koprivu
    Di nam je Teta90? da malo vidimo tablicu. Mislim da su se javile i neke nove curke?! Di steee?
    Evo ja cekam majstora za parket pa cu se zaletit do jaruna na kavicu🤩

21. Kolovoz 2018. 09:25

Petrapp2605 stalno planiram pa nikako, mozda malom za rockas pa da imam nesto vocno sebi za gust. Bas super da su svi pomagali pa i si se lijepo provela 😊
    Baby.nb1 aaa superrr! Idete doma ☺

mimmyx
    21. Kolovoz 2018. 09:47

Nama je bila vizita i kazu da nejdemo doma jos te da se moramo dogovorit za termin carskog,oni ga odreduju... Postoji mogucnost da ostanemo do poroda, a ja sam luda vec,neizdrzljivo....😢

21. Kolovoz 2018. 10:01

Baby, super vijesti sto idete kuci 💪 ne opterecuj se..nisu sve bebe iste. 
    Jelena, provjeri sa svojim dr jel smijes koprivu jer i meni negdje zvoni da se ne smije u trudnoci, moguce da sam pobrkala sto, al si sigurnija tako. I sto si mi bila rekla za TA jel se narucujem ili samo dodem u 8 tamo? Btw. nije mi vrag dao mira pa sam opet zvala za tecaj tajnicu i preko tel mi je rekla da treba doci i platit prije ili donijeti uplatnicu i da nitko ne vodi evidenciju tko dolazi tko ne :D a prosli put me isprasila u zivo..sad ti znaj 
    Mimmyx, zao mi je sto ti je tako grozno tamo :( poslozi si u glavi da je sve to radi dobrobiti malog zlata i izdrzi nekako. Sve ce proci pa tako i to. A ako nesto nije ok bolje da si pod njihovim nadzorom. U kojem si tjednu?

mimmyx
    21. Kolovoz 2018. 10:21

KikeS- u 35 tt. Vec sam ja poslozila to,samo zbog njega budem izdrzala 😇❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.