Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    20. Kolovoz 2018. 18:43

Evo vecera bila. 
    Sad sjedim tu u dnevnom boravku, malo manje je vruce nego u sobama i slusam bebice iz hodnika do kako placu ❤️

url=https://lilypie.com]

20. Kolovoz 2018. 18:46

Baby.nb1

Evo vecera bila.
    Sad sjedim tu u dnevnom boravku, malo manje je vruce nego u sobama i slusam bebice iz hodnika do kako placu ❤️

Jel se najedes od toga?

Baby.nb1
    20. Kolovoz 2018. 18:51

Justme123

Baby.nb1

Evo vecera bila.

Jel se najedes od toga?

Aha, evo ne mogu disati, koliko sam se najela 😂😂 al ovo je dijetna varijanta. 

petrapp2605
    20. Kolovoz 2018. 19:10

Justme123 danas guram nekako, sad sam se izmorila prije mi gosti stigli, na kraju ću ih u horizontali dočekati 

20. Kolovoz 2018. 19:51

Baby.nb1 ma skuzila sam da je to dijetna verzija, al mi izgleda bas malo pa sam te morala pitati. Jel ti sverca muz bar nesto hrane? 🙂
    Isssa mmm strudla!! Super izgleda
    Petrapp mozda te gosti razvesele dobrim poklonima pa dodes k sebi. Sama si neke kolace radila? Ja nikako da isprobam onak tvoj s ribizlima, ali svaki dan gledam recept 😁
    Looda_vila kod nas su dvorisna vrata uvijek otvorena, zato sam to ponudila (ne bi morala zvonit i cekat da te netko pusti unutra il van), lik s kojim dijelimo zgradu se bavi najmom pa je ionako uvijek netko uparkiran od gostiju 😊

Baby.nb1
    20. Kolovoz 2018. 21:06

Justme123 ma ne sverca nis, kad moram bit na toj prehrani. A i sve se nadam da cu sutra kuci. Sad su mi radili jos jedan uzv, na ovom kao novijem aparatu i sad tu njima ispada da je cak oko 3300. Sad cekam doktoricu da dodje da pogleda stare nalaze jer su sad poceli razmatrat i da je mozda gestacijska dob krivo racunata, tj da sam mozda vise trudna nego sto racunamo. Malo mi je frkica 🙄

20. Kolovoz 2018. 21:20

Baby.nb1

Justme123 ma ne sverca nis, kad moram bit na toj prehrani. A i sve se nadam da cu sutra kuci. Sad su mi radili jos jedan uzv, na ovom kao novijem aparatu i sad tu njima ispada da je cak oko 3300. Sad cekam doktoricu da dodje da pogleda stare nalaze jer su sad poceli razmatrat i da je mozda gestacijska dob krivo racunata, tj da sam mozda vise trudna nego sto racunamo. Malo mi je frkica 🙄

Znaci na 100 muka si. Ajde sretno i nadam se da ce te sutra pustiti kuci onda i da ce ispasti da su samo krivo racunali

• hortensia
    20. Kolovoz 2018. 22:49

Aajme nsby ovsj obrok mo je smijessn, od ovog bi samo ogladnila.....uhhhh doduse vjetovatno sam zato na + 9 ali izgleda stvarno malo :-(

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    20. Kolovoz 2018. 22:52

Sva sam slova gore pojela pri pogledu na ovaj obrocic 

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

petrapp2605
    21. Kolovoz 2018. 00:01

Justme123 napravi ga nećeš požaliti. Ja sam ispekla čokoladne kocke, a mama mi je donjela mileram tortu. Lijepo sam se provela, svi su po malo pomogli oko večere tak da su mi puno olakšali 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.