Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:24

e da, barbari našoj sretan rođoooo
    I_me blago ti se.....moj je 5 dana uzeo i to trebam bit "sretna"....a nisam si ni došla k sebi evo on već prvi idući radni dan odeee a ja sama s njih troje, bez škole i bez treninga, ne znaju šta bi sa sobom pa mene gnjave

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:27

luce kužim te, nisam ni ja prvih misec imala baš vremena ali dobro, još nije bilo ni puno cura na ovom "mama" topicu (većina je bila još uvik na onom starom...kojeg jednostavno više nisam sitzala ni preletit)
    ali šta se tamo pisalo, od 15.9 nadalje ja pojma nemam niš...ko se uda, ko se rasta, ko je sagradija kuću, ko nije...niš nisam u toku

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:38

e, pisalo se o dohrani....ja još nit ne promišljam, mada brzo će i to doć na red.
    S Tomom sam prvi pokušaj imala s 5mj točno....imao je 9 kilograma taman i prvo što sam mu ponudila je bila banana. Nije bio oduševljen na prvu , čudno djetetu kad samo za sisu zna, ali kroz neko vrijeme je prihvatio i povećavali smo količinu s 2 žličice početne, dok nismo došli do full obroka.
    evo iskopala sa na kompu i foto tog prvog obroka i njegova reakcije :D

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 08:39

maslačak, šta ste vi dosad probali?

• Dena1009
    31. Prosinac 2017. 09:26

Barbs i Violetinom muzicu zelimo sve naj naj za njihove ročkase🎂🎂
    Iskusne mame ocekujemo nekakve receptice za dohranu za nas laike🙃
    Treca pa bas su ti velike bebe 🤗 Izgleda ko moj necak sa godinu dana😏
    Maslacak jel vi puzete? Vi ste mj dana stariji pa mi je super vas ispitivat da znamo sta je sljedeci korak😅
    Inace, zaboravih, jaàaako su ti medeni pačići, ovak skupa braco i seka❤❤❤
    Ja imam tak fotke sa braticem, razlika je 4mj, a u to vrijeme smo zivjeli u istoj kuci. Tak da skupa lezimo u kimbiju, skupa sjedimo na tuti, skupa jedemo, ko blizanci😅
    Violeta mene i seku su moji uvijek vodili sa sobom, osim ak je bas neka zabava bila kasnovecernja (rijetko) bi nas baka pricuvala ili kad smo isli u svatove bi nas navecer dovezli doma k baki. Tako da, ne vidim zasto nebi roditelji povremeno izasli ako im je to gust, al u takve provode ne bih vodila dijete. Popiti kavu po danu, otic k frendovima na druzenje, definitivno bih ga vodila. A opet ako osjetim potrebu da izađem sama na kavu ili sa mm, ostavila bih ga baki na koji sat.
    Barbs proteze se pitanje, sta si zeno radila ove noci??😉😉😘

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    31. Prosinac 2017. 09:49

luce <3

Dena1009

Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
    V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥

Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁

Dobro to je fakat istina, pogotovo nama koji smo kasnije rodili... Ono vi već obavljate cijepljenja, uzv kukova... A ja onak kaj s pupkom?😂😂😂😂

I_me
    31. Prosinac 2017. 09:50

Hedgehog

luce &lt;3

Dena1009

Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
    V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥

Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁

Dobro to je fakat istina, pogotovo nama koji smo kasnije rodili… Ono vi već obavljate cijepljenja, uzv kukova… A ja onak kaj s pupkom?😂😂😂😂

😂😂😂😂 
    Ponavljanje je majka znanja!
    Jel se tako kaze? 😂
    Treba utvrdit gradivo za buduce bebice 😊

I_me
    31. Prosinac 2017. 10:01

Cijeli vrijeme hocu pitat..
    Na kog vam lice bebice? Na vas,muza,postara? 😂😂
    Moja mala pljunuti caca kad se rodila 😂
    I sad svi kazu da lici na njega al ja vidim svoju baku u njoj 😂
    I nasla sam jefnu svoju sliku kad sam imala cca 6-7mj,tu lici na mene 

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:18

Cureeee, hvaaaala na lijepim zeljama 😘😘😘
    Sretaaaan rockas i muzu, V 😘😘😘😘😘
    Nisam stigla niiiistaaaa procitati... upravo susim kosu... D spava... moram doruckovati i za u 12h dolaze moji...

barbs
    31. Prosinac 2017. 10:20

P.S. SPAVALA sam 😂😂😂😂 sta sam drugo mogla radit hahahaha D je zaspao oko 21.30 i prvi se put probudio u 20 do 2... onda u 4 i onda sam zaspala s njime... u 6 ga prebacila u krevetic i od 6.30 sam budna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI