Jutro cure!
☕ na stolu! Gulas se vec krcka... mali spava,mala se igra..uzivancija!
I konacno je dosao majstor popraviti sestrin auto,da joj bude u voznom stanju sad kad na godisnji dodje.
Jutro cure!
Hvala na savjetima za kolica, pokusat cu opet u kosari a nemam pojma jel se moja isto moze nakosit, valjda moze... Hvala i za savjet za nosiljku, to mi je zadnje sto mi preostaje al prvo bi pokusala s kolicima... ako bas nikako nece htjeli idemo na nosiljku...
E Sretna nam je neki dan stavljala slike za vjezbe bebe, a sad sam nasla iste na netu pa evo link koga zanima:
https://www.littledotapp.com/hr/2016/11/25/razvojna-gimnastika-baby-fitness/
Evo nas iz setnje. Opet nece u kolica 😒 Nadala sam se da ovih dana nije htio jer sam ga odvela vam kad je bio umoran pa da mozda zaspi, ali evo danas sam ga vodila nakon super popodnevnog spavanja, jeo je i presvukla sam ga, dakle namiren skroz, al nema sanse nece i nece biti u kolicima. Doduse vozim ga u autosjedalici jer mi ga je tako lakse iznjeti iz stana posto nemamo lift, a ramu drzim u autu pa na cesti sastavljam sve. Mozda bi u kosari bio bolji, al sumnjam…
Nadam se da je ovo samo prolazna faza jer ako nece uopce htjeti u kolica poludit cu! Lako sad kad je zima, al sta kad dode proljece?? Pa necu biti u kuci cijeli dan!
Pomozite cure, ima li koja kakav savjet ili iskustvo?
Forumasica imala isti problem,mala nikad nije bila u kolicima!Ali nikad….Ugolina na ljetnicama 2016!Tako da slobodno mozes nju pitat!A osobno ti preporucam,ako bas nikako ne upali ergo nosiljke!Jesu skupe,no bile bi ti spas ako ne uspije s kolicima!Sretno!
Hvala, budem se javila! Nadam se da je rjesila problem? 😬
Jutro! Mene uhvatilo nesto jucer, grolo, kasalj, sva sam nikakva. Oko podne idem doktoru, nadam se da nece V jos sta pokupiti od mene, a nema mi ga tko pricuvati. 😣
Ja sam izgubila gotovo sve prva 2tj. Ostale mi 4kg, do sad sam stagnirala i sad vidim da sam jos kilu izgubila, nadam se do ljeta da cu se vratiti na staro.
Treca finalno vec? Kod nas kak su stavili jos uvijek je tako, na max 50%.
Mi imamo taj na 30° al ga V ne voli za sad. Zato ga na duge rute stavim na ravno pa spava il mu spustim krov da gleda, a na krace, do ducana i sl, u jaje da ne teglim sve to za to malo sta smo vani.
url=https://lilypie.com]
JUUUTROOO 😘😘😘
treca, ma nema veeeezeeeee 😊😊😊😊 javljaj se kad stignes. kad smo kod popusta i ja moram poharati jer u Ovs-u je 50% pa da kupim za slijedecu sezonuuu 😁😁😁😁😁😁😁😁😁 iii suuuperrrr za susilicuuu...
Belle, Nikako nisam s kg ahahahahahahahaa preko blagdana nisam srecom nista natukla al ja i dalje imam +8kg... i ne ideeeee doljeeee... a mali ciiicaaaaa ko veliki i hodam min sat vremena
Dena, nadam se da nije nista strasnooo 😘 sad haraju preeeehladeee.. kod nas su svi pomalo imali virozu.. trenutno muz.. nadam se da nece i mene..
Treca, Diego se odjavio oko 21h i javio oko 23:30 i do 1 se nije odjavioooooooo...
Maslacak, vrijedna od samog jutraaaa 😊😊😊 ja moram robu stavit susiti...
Sretna, nadam se da ce se razvedriti .. i kod nas je malo sunce malo oblacno..
Jutrooo, nama noc uzas...svako malo se budi i samo da mu je sisa u ustima, tako nam je vec 4 noc 😐 Budili se u 8h i evo sad pava hehe...
Kile ja sam na +8 uzas!!! Hvala Bogu za blagdane nisam nista dobila, jer sam dobila prije 🤣 i evo sad sam malo smanjila slatko i pocela malo vjezbat i polako pada dole, kila je vec osla 😎 😊 Ne zelim se vagat stalno, samo 1 tjedno, ponedeljak 😊
Hvala, Kiki, na vjezbama 😊
Dena, suuuper za kg 😊😊😊
Belle, eto, kako vidis, ima nas dosta s istim problemom mada ja npr imam problema sa stitnjacom i to imam onu usporenu verziju...i ja se nadam kao i Sretna da ce vjezbama iotici
Ja sam kucu pocistila, jos spavacu i rucak moram, a nemam pojma sta 😐 Vrijeme je oblacno, tmurno, maglovito 😕 pravo jesenjsko ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji